Bunlarda kayinvalidemden hediye. Magazaya goturdu gsterdi saolsun, begendirdi, evlenince verecekmis
Bambu bornoz takimim ve nevresim takimim
Eki Görüntüle 1183023 Eki Görüntüle 1183022
Çok güzel canım Rabbım Aşk la kullanmayı nasip etsin insAllah..
Herseyn cok guzl canm masallah aşkla kullanmayı allah nasıp etsın :) bncede biraz hızlan tatlım az kalmış :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepsi çok güzel kahvaltı takımınıza bayıldım güle güle kullanın
Güle güle kullan canım çeyizlerini kayınvaliden cok inceymis ayrıca
Çok ince, güzel bir zevkin ürünü olacak bu çeyizler belli. Güle güle kullanın çok beğendim...
Çok sade ve şık görünüyor herşeyGüzel günlerde kullanın inşallah
Bunlarda kayinvalidemden hediye. Magazaya goturdu gsterdi saolsun, begendirdi, evlenince verecekmis
Bambu bornoz takimim ve nevresim takimim
Eki Görüntüle 1183023 Eki Görüntüle 1183022
ne güzel ya
benimkide evdeki eskimiş,sararmış ve kokan seccade halısını verdi
sararmış 20 yıllık yatak örtüsü verdi oda yiğeninin sünnetinden kalma
yıkadım pakladım hepsini geri iade ettim bende
hatta istemeye gelirken tepsiye çikolata yaptırmadılar bi çikolataya o kadar para verilirmiymiş efendim evdeki çizik 20 yıllık tepsiyi getirceklerdi istemedim. ayıp dedim ya kutuda getirin daha iyi.
durumu yoksa diceksiniz biliyorum ama durumu var
eee kayseriliyle evlenirsen böyle olur dimi
hepsi çok şık ama kahvaltı takımına ayrıca bayıldımm güzel günlerde kullanın inşallahMerhaba kizlar,
Sizlerin ceyizlerini gorunce heyecanlanmamak elde degil. Insan paylasmak istiyor :) Ben de sonunda ceyiz alisverisine basladim yavastan. Dugunum ekim sonu sanirim biraz hizlanmam lazim sanirimHadi buyrun gelin topigime, hem size fikir olsun hem de benden fikirlerinizi eksik etmeyin
Yemek takimim
Eki Görüntüle 1183008
Kahvalti takimim
Eki Görüntüle 1183011
Celik tencere, caydanlik, cevze takimim
Eki Görüntüle 1183013 Eki Görüntüle 1183015 Eki Görüntüle 1183014
Kasik catal bicak takimim
Eki Görüntüle 1183012
Mutfak onlugu, tutac, kurulama bezi ve mutfak eldiveni (Kahvalti takimiyla uyumlu olsun istedim)
Eki Görüntüle 1183018 Eki Görüntüle 1183017 Eki Görüntüle 1183016 Eki Görüntüle 1183019
hepsi çok şık ama kahvaltı takımına ayrıca bayıldımm güzel günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?