Asyacan80 nin ceyizleri:)

asyacan80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
121
17
118
İstanbul
Merhaba kizlar,

Sizlerin ceyizlerini gorunce heyecanlanmamak elde degil. Insan paylasmak istiyor :) Ben de sonunda ceyiz alisverisine basladim yavastan. Dugunum ekim sonu sanirim biraz hizlanmam lazim sanirim Hadi buyrun gelin topigime, hem size fikir olsun hem de benden fikirlerinizi eksik etmeyin

Yemek takimim

Kahvalti takimim

Celik tencere, caydanlik, cevze takimim

Kasik catal bicak takimim

Mutfak onlugu, tutac, kurulama bezi ve mutfak eldiveni (Kahvalti takimiyla uyumlu olsun istedim )

Herseyn cok guzl canm masallah aşkla kullanmayı allah nasıp etsın :) bncede biraz hızlan tatlım az kalmış :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi çok güzel kahvaltı takımınıza bayıldım güle güle kullanın

Güle güle kullan canım çeyizlerini kayınvaliden cok inceymis ayrıca

Çok ince, güzel bir zevkin ürünü olacak bu çeyizler belli. Güle güle kullanın çok beğendim...

Bunlarda kayinvalidemden hediye. Magazaya goturdu gsterdi saolsun, begendirdi, evlenince verecekmis

Bambu bornoz takimim ve nevresim takimim

Eki Görüntüle 1183023 Eki Görüntüle 1183022

ne güzel ya
benimkide evdeki eskimiş,sararmış ve kokan seccade halısını verdi
sararmış 20 yıllık yatak örtüsü verdi oda yiğeninin sünnetinden kalma
yıkadım pakladım hepsini geri iade ettim bende
hatta istemeye gelirken tepsiye çikolata yaptırmadılar bi çikolataya o kadar para verilirmiymiş efendim evdeki çizik 20 yıllık tepsiyi getirceklerdi istemedim. ayıp dedim ya kutuda getirin daha iyi.
durumu yoksa diceksiniz biliyorum ama durumu var
eee kayseriliyle evlenirsen böyle olur dimi

Canim benim ya sen esinle mutlu olduktan sonra onlarin onemi yok inan. Siz mutlu olun yeterki. Hamilesin anladigim kadariyla, Allah sana esinle ve cocuklarinla mutlu bir yuva nasip etsin ins.

Bizimkilerin durumu yok, dugun ve esya dahil butun masraflari biz karsiliyoruz sozlumle. Para cok onemli degil ama ozencli olmasi, gorgulu olmasi iyi olur tabi. Masallah diyelim yine de kayinvalideme

hepsi çok şık ama kahvaltı takımına ayrıca bayıldımm güzel günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…