Asyacan80 nin ceyizleri:)

asyacan80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
121
17
118
İstanbul
Merhaba kizlar,

Sizlerin ceyizlerini gorunce heyecanlanmamak elde degil. Insan paylasmak istiyor :) Ben de sonunda ceyiz alisverisine basladim yavastan. Dugunum ekim sonu sanirim biraz hizlanmam lazim sanirim:( Hadi buyrun gelin topigime, hem size fikir olsun hem de benden fikirlerinizi eksik etmeyin;)

Yemek takimim

$yemek takimi-floral sympony.webp

Kahvalti takimim

$kahvalti takimi-spring time.webp

Celik tencere, caydanlik, cevze takimim

$celik tencere seti-golden set.webp $caydanlik.webp $cezve seti-golden.webp

Kasik catal bicak takimim

$catal bicak takimi-neat.webp

Mutfak onlugu, tutac, kurulama bezi ve mutfak eldiveni (Kahvalti takimiyla uyumlu olsun istedim :27:)

$kus desenli mutfak onlugu.webp $kus desenli kurutma bezi.webp $kus desenli eldiven.webp $kus desenli tutac.webp

Herseyn cok guzl canm masallah aşkla kullanmayı allah nasıp etsın :) bncede biraz hızlan tatlım az kalmış :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi çok güzel kahvaltı takımınıza bayıldım güle güle kullanın :16:

Güle güle kullan canım çeyizlerini kayınvaliden cok inceymis ayrıca

Çok ince, güzel bir zevkin ürünü olacak bu çeyizler belli. Güle güle kullanın çok beğendim...

Bunlarda kayinvalidemden hediye. Magazaya goturdu gsterdi saolsun, begendirdi, evlenince verecekmis :17:

Bambu bornoz takimim ve nevresim takimim

Eki Görüntüle 1183023 Eki Görüntüle 1183022

ne güzel ya
benimkide evdeki eskimiş,sararmış ve kokan seccade halısını verdi:19:
sararmış 20 yıllık yatak örtüsü verdi oda yiğeninin sünnetinden kalma:53:
yıkadım pakladım hepsini geri iade ettim bende:33:
hatta istemeye gelirken tepsiye çikolata yaptırmadılar bi çikolataya o kadar para verilirmiymiş efendim evdeki çizik 20 yıllık tepsiyi getirceklerdi istemedim. ayıp dedim ya kutuda getirin daha iyi.
durumu yoksa diceksiniz biliyorum ama durumu var
eee kayseriliyle evlenirsen böyle olur dimi:45:

ne güzel ya
benimkide evdeki eskimiş,sararmış ve kokan seccade halısını verdi:19:
sararmış 20 yıllık yatak örtüsü verdi oda yiğeninin sünnetinden kalma:53:
yıkadım pakladım hepsini geri iade ettim bende:33:
hatta istemeye gelirken tepsiye çikolata yaptırmadılar bi çikolataya o kadar para verilirmiymiş efendim evdeki çizik 20 yıllık tepsiyi getirceklerdi istemedim. ayıp dedim ya kutuda getirin daha iyi.
durumu yoksa diceksiniz biliyorum ama durumu var
eee kayseriliyle evlenirsen böyle olur dimi:45:

Canim benim ya sen esinle mutlu olduktan sonra onlarin onemi yok inan. Siz mutlu olun yeterki. Hamilesin anladigim kadariyla, Allah sana esinle ve cocuklarinla mutlu bir yuva nasip etsin ins.

Bizimkilerin durumu yok, dugun ve esya dahil butun masraflari biz karsiliyoruz sozlumle. Para cok onemli degil ama ozencli olmasi, gorgulu olmasi iyi olur tabi. Masallah diyelim yine de kayinvalideme :16:

Merhaba kizlar,

Sizlerin ceyizlerini gorunce heyecanlanmamak elde degil. Insan paylasmak istiyor :) Ben de sonunda ceyiz alisverisine basladim yavastan. Dugunum ekim sonu sanirim biraz hizlanmam lazim sanirim:( Hadi buyrun gelin topigime, hem size fikir olsun hem de benden fikirlerinizi eksik etmeyin;)

Yemek takimim

Eki Görüntüle 1183008

Kahvalti takimim

Eki Görüntüle 1183011

Celik tencere, caydanlik, cevze takimim

Eki Görüntüle 1183013 Eki Görüntüle 1183015 Eki Görüntüle 1183014

Kasik catal bicak takimim

Eki Görüntüle 1183012

Mutfak onlugu, tutac, kurulama bezi ve mutfak eldiveni (Kahvalti takimiyla uyumlu olsun istedim :27:)

Eki Görüntüle 1183018 Eki Görüntüle 1183017 Eki Görüntüle 1183016 Eki Görüntüle 1183019
hepsi çok şık ama kahvaltı takımına ayrıca bayıldımm güzel günlerde kullanın inşallah:16:

Back
X