Aszeynebin 13 günlük ameliyat macerası (YAKUP AVŞAR)

Kızlar çok teşekkür ederim. Bugün kardeşim geldi işten, sabahtan akşama değiştiğini söyledi. Dua ediyorum bu süreci mutlu atlatayım. Sanırım çok sabırsızım. ınşallah aynalara baktığımda kendimi güzel görebilirim:Saruboceq:

Fotoğraflarına baktım. senin burnunun çok şiş olduğu belli ama. kesinlikle çok şiş. bana gönderdiğin fotoların kaçıncı gün.? Benim ise burnumun üst kısmında bir şişlik hissetmiyorum. Bu arada facebooktan ekledim.a.s

ilk zamanlarımdan o fotoğraf.. şimdi 1 ayı geçti canım..

Arkadaşlar selamlar. 17 Haziran tarihinde ameliyat oldum. Ameliyat öncesi karar verme sürecim çok sancılıydı. Çünkü ben yüzümün görüntüsünden memnundum ancak son zamanlarda burun kemiğim sağ tarafa doğru yamulmaya başlamıştı. Bu yüzden de sağ taraftan tamamen nesef alamamaya başlamıştım. Dolayısıyla burun ucumda aşağı doğru inmeye başlamıştı. hem deviasyon hem de estetik beraber olucaktı. Yakup beye amleiyat olma sebebim ise doğala en yakın burunları yaptığını düşünüyorum. Burdan kendisine amelyat olan kızlarla konuştum. Bana bu konuda bilgi veren, süreci paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkürler. Sanırım sıra bendea.s . Lafı uzatmadan fotolarımı albümde göstereyim. Şuan burnum çok şiş ve çok yeni. Umarım şişler indikçe daha da güzelleşir.​

Şunu da eklemek istiyorum. Çok rahat bir ameliyat geçirdim. Benimle ilgilenen bütün herkese tabi ki başta doktorum YAKUP AVŞARA sonra eşi Dilek hanıma çok teşekkür ederim. Kaldığım hastanede beni hiç yanlız bırakmayan hemşirelere, ameliyathaneye gidene kadar bana eşlik eden herkese ve anestezi uzmanına, tüm hastane personeline teşekkür ederim. Kesinlikle hiç bir ağrı acı ve rahatsızlık duymadım. Hastaneden de yürüyerek çıktım. Sonrasında beni ve annemi evimize kadar götüren şöföre (bu hizmet avşar klinik tarafından sağlanmakta) de teşekkür ederim. Keşke eve gelmeseydim ve hastane de kalsaydım diye düşünmedim değil.

Ben de fotograf görmek istiyorum. Arkadaşlık talebimi kabul eder msin canım.

Back
X