Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende katıldın demek aramıza:)yuppiiiiiiiiiiii :) iyi günklerde kulan cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herdaim gülmen dilegiyle:)
melidecim evet dokotoruma bende güveniyorum. kesinlikle çok güzel burunlar yapıyor çok doğal. benim burnumda güzel o konuda bir derdim yok. sadece burnum yüzüme yakışmadı bence. yani ortadaki kemik alınınca sanki yüzümün ortası boş kalmış gibi. bu yüzden de gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor. şişten mi yoksa alınan kemikten dolayımı anlamadım.
aszeynep, burnun onden cook guzel gorunuyor ki bu cok onemli
gecmis olsun, iyi gunlerde kullan :)
tahmin edebiliyorum, benim de onden cok sorunlu bir burnum vardi o yuzden ilk basta onden nasil durduguna dikkat ediyorum burunlarin:) seninki su an bile cok guzel ki yerine oturdukca nasil da guzellesecek :)teşekkür ederim eluard. eski halimi bilseydin![]()
melidecim evet dokotoruma bende güveniyorum. kesinlikle çok güzel burunlar yapıyor çok doğal. benim burnumda güzel o konuda bir derdim yok. sadece burnum yüzüme yakışmadı bence. yani ortadaki kemik alınınca sanki yüzümün ortası boş kalmış gibi. bu yüzden de gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor. şişten mi yoksa alınan kemikten dolayımı anlamadım.
özel mesaj yazamıyorum ben canım.. önden ve profil eski halim, önden ve profil yeni halim ilk zamanlarımdan fotoğraflarımı gönderiyorum şimdi sana..
cnm cok dogal ve tatlı olmus hayırlı olsn=)
özel mesaj yazamıyorum ben canım.. önden ve profil eski halim, önden ve profil yeni halim ilk zamanlarımdan fotoğraflarımı gönderiyorum şimdi sana..