Aszeynebin 13 günlük ameliyat macerası (YAKUP AVŞAR)

esterabim gerçekten ne zor bişeymiş bu böyle. bekliycez bakalım. senin fotoların varsa bakmak isterim. bende ilerleyen zamanlarda yeni fotolar yükliycem. eski bakışlarım yok artık çok mutsuzum:((((((

melidecim evet dokotoruma bende güveniyorum. kesinlikle çok güzel burunlar yapıyor çok doğal. benim burnumda güzel o konuda bir derdim yok. sadece burnum yüzüme yakışmadı bence. yani ortadaki kemik alınınca sanki yüzümün ortası boş kalmış gibi. bu yüzden de gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor. şişten mi yoksa alınan kemikten dolayımı anlamadım.

melidecim evet dokotoruma bende güveniyorum. kesinlikle çok güzel burunlar yapıyor çok doğal. benim burnumda güzel o konuda bir derdim yok. sadece burnum yüzüme yakışmadı bence. yani ortadaki kemik alınınca sanki yüzümün ortası boş kalmış gibi. bu yüzden de gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor. şişten mi yoksa alınan kemikten dolayımı anlamadım.

hemen ben cevap vereyim şişten dolayı canım.. zamanla düzelicek ve dua edicem senin için.. buraya şimdilik fotoğraf yüklemedim canım senin gibi çok zor zamanlar geçirdim ama benimkisi dediğim gibi hem senin şuanki yaşadığın durumların ve üzerine yeni şekli ile ilgili üzüldüğüm için yorumları kaldıramam diye düşündüm ve eklemedim.. ama inan bana şimdi ilk zamanlarımdaki anlara üzüldüğüm için kızıyorum kendime.. özel mesaj yazamıyorum eğer yazabiliyorsan mail adresini gönder gösteriyim..

aszeynep, burnun onden cook guzel gorunuyor ki bu cok onemli :nazar:
gecmis olsun, iyi gunlerde kullan :)

teşekkür ederim eluard. eski halimi bilseydin:(
tahmin edebiliyorum, benim de onden cok sorunlu bir burnum vardi o yuzden ilk basta onden nasil durduguna dikkat ediyorum burunlarin:) seninki su an bile cok guzel ki yerine oturdukca nasil da guzellesecek :) :nazar: a.s.

Cnm benim bak inan bana bende oyleydim sanki eski yuz ifadem kalmamis gulusum bile degismisti ama bunlarin hepsi o sisliklerden kaynaklaniyor. Benim gulusum bile yerine gelmeye basladi cok sukur o konuda bende cok mutsuzdum ama bosunaymis onu dert etmelerim. Duzeldigini zamanlan sende goreceksin:) ayrica burnun cok yakismis yuzune seni dahada genc gostermis bence:)

teşekkür ederim melidecim. doktor kontrolüm cuma günü. bakalım o ne diycek. aslında haklısın. bazen şişlerdendir diyorum bazende yok bunun şişle alakası yok kemik gittiği için diyorum. sabır sabır sabır.....

özel mesaj yazamıyorum ben canım.. önden ve profil eski halim, önden ve profil yeni halim ilk zamanlarımdan fotoğraflarımı gönderiyorum şimdi sana..

Son düzenleme:
özel mesaj yazamıyorum ben canım.. önden ve profil eski halim, önden ve profil yeni halim ilk zamanlarımdan fotoğraflarımı gönderiyorum şimdi sana..

Fotoğraflarına baktım. senin burnunun çok şiş olduğu belli ama. kesinlikle çok şiş. bana gönderdiğin fotoların kaçıncı gün.? Benim ise burnumun üst kısmında bir şişlik hissetmiyorum. Bu arada facebooktan ekledim.a.s

Çok samimi söylüyorum şuan şiş olduğunu söylüyosun ya,bu şiş hali bile çook güzel.Bence sorun yapmanı gerektirecek bi durum yok.Aslında bence beğenmediğinden değil,alışamadığından Canım bu memnuniyetsizliğin.E hakda veririm bu konuda;ama kesinlikle şikayet edilecek bi sonuç değil.ÇOK GÜZEL.Bakış açını dğeiştir bence,mutluluk kaçınılmaz olacak bence o zaman;çünkü sonuç ortada:lepi:

Keske ben de bir an once ameliyat olsam da, o muhtesem sonuctan once boyle paranoyalar yapsam .. bence zaman gecsin degisimi goreceksin

ZEYNEPCIM ben sana demedim mi burnun gayet güzel diye....baaakkkk herkes begendi....simdi bide sislikler indiginde yüzünle uyum saglasin burnun.......:nazar:

Aszeynep ben de beğendim burnunu, güle güle kullan. benim bugün 12. günüm. yarın da bandajım çıkıyor. alçı çıktığında önden çok şiş görünüodu ama şimdi bandajın altında şişliklerin indiğinin hissedebiliyorum. eminim senin şişliklerin de inecektir, üstelik bu hali bile oldukça güzel. bence hiç bir sorun yok, güle güle mutlu nefeslerde kullan =))

Back
X