Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin tek taraflı 3. Dereceden varikoseli var arkadaşlar at kestanesi kapsülünün varikoseli büyük ölçüde geçirdiğini okudum. Kullanıp gerçekten fayda Görenler var mi paylaşırsaniz çok sevinirim
Siz alıp kullandinizmi fayda gordunuzmuEşimin tek taraflı 3. Dereceden varikoseli var arkadaşlar at kestanesi kapsülünün varikoseli büyük ölçüde geçirdiğini okudum. Kullanıp gerçekten fayda Görenler var mi paylaşırsaniz çok sevinirim
Evet kullandık bir sure ama pek faydasını gordugumuzu soyleyememSiz alıp kullandinizmi fayda gordunuzmu
Canım bnde at kestanesi mi toz haline getirip çay yaptm onu icirdm 5 gün ama daha kötü ettimi acaba diye korkuyorum çünkü afedersn sol testis yine aşağı doğru sündü .. sanirm bizim kacisimiz yok ikinci ameliyatı olmaliyZEvet kullandık bir sure ama pek faydasını gordugumuzu soyleyemem
Ayyy çok guzell... Rabbim acılarını göstermesin ... Çok güzel bise.. insallh bizlerde nasip eder Rabbim . . Ya bizm düzelme olmuştu normal yolla gebelikte oldu ama bos gebelik mis !! Sonra daha olmadı işte iki ay önce doktora gitti eşim sonuçlar gerilemis tekrardan bizde başka doktora gittik oda tekrar ameliyat dedi.. şuan ileri hizli%5 yavas%25 sizce ameliyat olmadan aşılama mı denesem ??Daha kötü yaptığını sanmam sadece etkisi olmamıştır bize ameliyatı çok onermediler yani yüzde yüz bir duZelme vaat etmediler ama bizim sayımızda çok dusuktu 100 bin ile 500 bin arası değişiyordu biz direk tüp bebek yaptık ikincisinde tuttu ikizlerim var hatta birini emzirirken yazıyorum sana en yakın zamanda Rabbim sana da nasip etsin
Keçi boynuzu iciyo pekmezini de yiyo birde macun yaptm içinde çakşır zencefil ceviz keçi boynuzu özü vs var onuda yiyo ama havuç suyunu icmiyo çinko veriyorum onuda icmiyo ilaç kullanmiyo anlayacağın bakalm doktor ne derse belki de ameliyat etmez o zaman bnde yemeklerinin içine habersiz katacam haftaya belli olur artk .. sagolunnn yardımcınız için. Bnde ikiz çok istiyorum Rabbim hayirlisini bilir insallah bnada nasip olurHızı ve sayıyı arttırmak için kurler deneyebilirsiniz ameliyattan önce biz havuç suyu ve keçiboynuzu kürü yapmistik arı sütü muz ceviz de sperm üretimine iyi geliyor ve proxeed diye bi ilaç kullanmistik bunun yanında preseed diye bi jel almıştım hızı az olan spermlerin ilerlemesine yardımcı biZ normal yolla hamilelik elde edemedik ama dediğim gibi bizim sayımız çok azdı
Çok sagolun .. eşim çok inatçı doktora bile zor götürüyorm bnm dediğim hiç biseyi icmiyo keçi boynuzunu bile içmedi başta doktor dedi diye iciyo zıt biraz.. ama siz çok sagolun Allah ım evlatlarinizi size bagislasnHavuç suyu sperm hızına çok iyi geliyor aslında eşiniz icebilirse her gün bi bardak içine biraz zeytin yağı da koyun mutlaka emilimi yağ ile daha iyi oluyor rabbim gönlünüze göre versin insallah
Öyleymiş canım ama bn içini aldm sadece 5gun icirdim içimde şüphe kaldı hep biraktirdim o yüzden zaten zorla içiriyordum..At kestanesi adi ustunde atlarin yedigi yabani kestane bunn yani sira zehirleyici etkisi vardir bence bi doktora danimsadan kullanmayin
Kesinlikle yenmemeli diyordu bi doktor programda . Bi sey icin kreminin tarifini vermistiÖyleymiş canım ama bn içini aldm sadece 5gun icirdim içimde şüphe kaldı hep biraktirdim o yüzden zaten zorla içiriyordum..
Ah canım ahh ev oldu aktarci bnm eşim hiç bise icmiyo .. maalesef sadece keçi boynuzu seviyormuş yapmadigim şey kalmadı bira oda cabalasa duzelecek belki ama yok maalesef.. önerin için sağol haklisn sonuçta tehlikeKesinlikle yenmemeli diyordu bi doktor programda . Bi sey icin kreminin tarifini vermisti
Ordan aklimda kaldi benimde oyuzden bole sakincali seylerden uzak durmak gerek benim nacizane onerim var caksir otu suyu ve kirmizi giseng kapsulunu denesin esiniz
Meyvesuyusuna katilabilio caksir otu suyu dier kapsulu de nasil icirebilirsin bilemem kapsul sonucta ilac gibi yutacakAh canım ahh ev oldu aktarci bnm eşim hiç bise icmiyo .. maalesef sadece keçi boynuzu seviyormuş yapmadigim şey kalmadı bira oda cabalasa duzelecek belki ama yok maalesef.. önerin için sağol haklisn sonuçta tehlike
Tukendim artk vllla bala kattim gene yemedi meyve suyu deneyeym o zaman ona demeden.. canım bna takik bu adam bn şunu alalım dersem almiyo doktoru derse yapiyo bni hiç dinlemiyo aşılama yaptırmak istiyorm eşimle ugrasana kadr ama araştırmalarima gore bu hareket li sayısıyla onun tutma ihtimali de çok dusuk ..Meyvesuyusuna katilabilio caksir otu suyu dier kapsulu de nasil icirebilirsin bilemem kapsul sonucta ilac gibi yutacak
Ah cnm ya kendisi arastirmaliTukendim artk vllla bala kattim gene yemedi meyve suyu deneyeym o zaman ona demeden.. canım bna takik bu adam bn şunu alalım dersem almiyo doktoru derse yapiyo bni hiç dinlemiyo aşılama yaptırmak istiyorm eşimle ugrasana kadr ama araştırmalarima gore bu hareket li sayısıyla onun tutma ihtimali de çok dusuk ..
Aynen öyle valla sen ne yaptın seni diğer konudan hatirladm asilaman vardı yaptirdinmiAh cnm ya kendisi arastirmali
Erkekler hep bole cocuk istemeyi bilirler isin aslina gelince yapmazlar ...
Yok bitanem devam ediyorum 11inci gunum ignemde yarin hastanedyim kontrol de bakalim ne olcskAynen öyle valla sen ne yaptın seni diğer konudan hatirladm asilaman vardı yaptirdinmi