- Konu Sahibi roxyroxalana
-
peki nereden bulabiliriz at şampuanını ? hipodrom bizim eve yakın acaba orada satıyorlarmıdır ?
bana artık öyle bir geliyor ki bazen bizimle geyik olsun diye ortaya bir şey atılıyor ve denicez mi diye merak edilir gibi
Kullanan varsa bende ebaydan sipariş vermk istiorum sac dökülmesni önlüyormu acabaa
At şampuanııııııııııı nerden alıyosunuz aktarda varmıdır bide markası falan var mı bi yazın ya uzun süredir arıyorum............
Bir cok yabanci sitelerdede var at samouani mamen tail gibi bisey ben kullandim bi faydasi yok.icinde cok fazla silikon barindiriyor gur parlak gosteriyor ama uzatmiyor.ayrica silikon gittigi zaman sacta ayni oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nereden aldın bu şampuanı ben bulamıyorum ? ?belki biraz gec yazdim arkadaslar :)
soyle bir basliyayim saclarimi duzlestire duzlestire bi acayip oldular kirilmalar dokulmeler korkmaya basladim dogrusu baya bi soldu saclarim eski saclarimla alakasi yoktu resmen gittim cok kisa kestirdim bu kezde pisman oldum kiriklar gitti bu kezde sacima $ekil veremiyordum yine duzlestirmeye basladim hafta da 1 kere tekrar kirilmalar oldu uzun zaman once kuzenimle eczaneye gittik bi sampuani arastiriyordu ismi mane n tail onunda saclari cok dokuluyordu herneyse benimde aklima bu sampuan geldi 3 ay sonra kuzenimin nisani var nisanda kisa saclarla gitmeyi istemiyorum gittim eczaciyla konustum en etkilisini istedim bu sampuani verdi simdi sonuclarini soyleyecegim 1-2 haftadir kullaniyorum dogrudur at sampuani dirama etkilri hakikaten inanilmaz dokulmeler bende son zamanlarda cok olmaya baslamisti onceden cok yoktu ama sampuani kullanmaya basladiktan sonra hafif azaldi asiri derecede sac tellerim guclendi parlamaya basladilar kiriklar gitti saclarim daha dolgun ve hani sac uclari hep ince olurya herzaman artik o incelikler yok saclarim gayet saglikli oldu uzamaya gelince 20 eylul de kesmistim yaklasik 2-3 parmak uzadi benim icin iyi bir sonuc ben memnunum yalniz eczaci sampuanin yuze degmemesine ozen goster dedi benden bu kadar arkadaslar sorunuz varsa seve seve yanitlarim :)
Canım ben makedonyada yaşıyorum eczaneden almıştım tr de de muhtemelen eczanelerde satılması lazım şimdi kullanmıyorum gerçi ama sorunum yok çok şükür bide bir tane ilaç almıştım burda yüzümdeki sivilceler için oda saçıma iyi geldi :) dr wolz b- komplex biotin folsaure diye yazıyor almanyada üretiliyor sanırsam...nereden aldın bu şampuanı ben bulamıyorum ? ?
Canım ben makedonyada yaşıyorum eczaneden almıştım tr de de muhtemelen eczanelerde satılması lazım şimdi kullanmıyorum gerçi ama sorunum yok çok şükür bide bir tane ilaç almıştım burda yüzümdeki sivilceler için oda saçıma iyi geldi :) dr wolz b- komplex biotin folsaure diye yazıyor almanyada üretiliyor sanırsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?