Şampuan ve Saç Kremleri At şampuanı

Merhaba
ben at sampuanini aylardir kullaniyorum ve yillardir tek memnun kaldigim kisa surede sonuc aldigim urun bu... Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yorulmustum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum.

R E K L A M L A R

Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Mutlaka!!! bi siseyi 3 ay kullaniyorum
bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi.
onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. FirstBeauty
  2. lastbeauty
  3. Ecemaydinus
  4. sevgimdinler

Bu 4 üye(aslında 4 kişide aynı kişi) bu ürünün satıcısıdır.

Bizim buraya reklam verenler ile ilişkimizi sorgulamış, hatta Mune'nin zekasını çelişkilerini sorgulamış.

Bakın bakalım hangi reklam veren firmanın burada (kendine özel bölümü değil ise) cevap hakkı var. ŞU NU DA SAKIN ATLAMA SATICI KARDEŞİM BU SİTEDE MALESEF PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAMIYOR.

Sakın bizi tehdit etmeyin, sakın. Bir satıcıya bu hiç yakışmıyor.

Tüm yasal yollar açıktır !

Ben de kullaniyorum bu at sampuanini. Ama ben yurtdisinda yasiyorum, burda bir eczaneden aliyorum. Memnun muyum derseniz, mucizevi bir seyini gormedim. Saclarimi uzatmak istedigim icin uzun zamandir kestirmedim, o yuzden uclari inceldi, kiriklarim var. bu sampuan da mucize gibi kiriklari yokedip sac tellerimi kalinlastirmadi henuz. Sac kremini de kullaniyorum. Temizlemesi harika, gercekten cok guzel tum kiri atiyor ama kremi kullanmazsaniz saciniz sert ve taranmasi zor oluyor. Krem kullaninca da gayet yumusak, kolay taraniyor saclarim. Ama oyle pek te mukemmel, mucizevi degil. Iki aydir kullaniyorum. Sacim eskisiyle ayni hizda uzuyor.

peki nereden bulabiliriz at şampuanını ? hipodrom bizim eve yakın acaba orada satıyorlarmıdır ?

AT ŞAMPUANINI Horse Tail At Şampuanı Toptan Satış, Horse Tail At Şampuanı Toptan Satış dan temin edebilirsiniz ben aldım gayet güzel ve kaliteli Sipariş veriyorsunuz iki gün içinde geliyor. Saçlardaki kepeği azaltıyo bide sahiden bi dolgunluk katıyor.

Kullanan varsa bende ebaydan sipariş vermk istiorum sac dökülmesni önlüyormu acabaa

BENCE EBAYA GEREK YOK BENİM BASIMA ÇOK ŞEY GELDİ ÜRÜN KUTUSUNDA KAĞIT GELDİĞİNİ BİLE HATIRLIYORUM BU SİTE GÜVENİLİR BURDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ. Horse Tail At Şampuanı Toptan Satış, Horse Tail At Şampuanı Toptan Satış

At şampuanııııııııııı nerden alıyosunuz aktarda varmıdır bide markası falan var mı bi yazın ya uzun süredir arıyorum............

Bir cok yabanci sitelerdede var at samouani mamen tail gibi bisey ben kullandim bi faydasi yok.icinde cok fazla silikon barindiriyor gur parlak gosteriyor ama uzatmiyor.ayrica silikon gittigi zaman sacta ayni oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu yorumu yazman iyi olmuş...

Arkadaslar merhaba ben at sampuanini yurtdisindan getirttim turkiyede bulamadim maalesef benim saclarim avuc avuc dokulur ve yikadigimin aksami yaglanmaya baslar genelde cok fazla sey denedim at sampuanini Evrim akinin programında duymuştum bide bunu deniyelim dedim sampuani 2.kez dun kullandim hala dolgun saclarim ve daha iki kez kullanmama rağmen dökulmesi inanilmaz azaldı.. ben cok fazla yalan yanlis oneri kurbani oldugum icin inanmadigim kendim deneyip sonuclarini gormedigim hicbirseyi onermem.. eger dokulmeniz fazlaysa gonul rahatligiyla oneririm ..

arkadaşlar bende aldım bu şampuandan alırken 2 marka vardı diğerini hatırlamıyrum ama ilk sayfada paylaşılmış o marka benim aldığım 10tl daha pahalıydı revox horse tail shampoo markası . daha kullanmadım kullanayım unutmazsam yazıcam buraya. ben internette hiç böyle bir şampuana rastlamamıştım. benim ilgimi çekmesinin sebebi ""dht engelleyici" yazıyordu ama şimdi baktımda ben onualmamışım ya bunun üzerinde dht engelliyor diye yazmıyor. neyse ya olsun inşallah işe yarar

nereden aldın bu şampuanı ben bulamıyorum ? ?

nereden aldın bu şampuanı ben bulamıyorum ? ?
Canım ben makedonyada yaşıyorum eczaneden almıştım tr de de muhtemelen eczanelerde satılması lazım şimdi kullanmıyorum gerçi ama sorunum yok çok şükür bide bir tane ilaç almıştım burda yüzümdeki sivilceler için oda saçıma iyi geldi :) dr wolz b- komplex biotin folsaure diye yazıyor almanyada üretiliyor sanırsam...

neden kullanmıyorsun beğenmedin mi şampuanı ?

kızlar selam revox at kuyruğu şampuanı gratislerde var 50 tl civarında fıyatı ben kullandım bayıldım ama sinir oluyorum ne zaman bişeyı beğensem tedavülden kaldırıyorlar:))gerçekten organic olduğuna inandım zaten açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılması gerektiği yazıyor ,saçı daha hızlı uzattığına şahit oldum ve toparlandı iyice şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…