• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ata Demirer ile Özge Borak boşanıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ata Demirer ile Özge Borak çifti ayrılık kararı aldıklarını açıkladı.
Sitene Ekle
ata-demirer-ile-ozge-borak-cifti-ayrilik-karari-aldiklarini-acikladi--4967251.Jpeg

İSTANBUL, (DHA)

Ünlü komedyen Ata Demirer ile oyuncu eşi Özge Borak boşanma kararı aldı.

Borak ve Demirer yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliğimizi karşılıklı anlaşarak, arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı almış bulunmaktayız. İnsani sevgisinden bir şey kaybetmemiş iki arkadaş olarak, geçireceğimiz bu zor süreçte sizlerin de yanımızda olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz" dedi.

Ata Demirer ile "Eyyvah Eyvah" film serisinde büyük aşkını canlandıran Özge Borak Nisan 2012'de evlenmişti.

fft16_mf4967339.Jpeg

YOKSA TWİT'LER GERÇEK MİYDİ?

Çiftin ani boşanması akıllara yaklaşık bir ay önce Özge Borak’ın Twiter hesabından atılan, “Bu yaşta boynuz yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz’la beni aldatıyor, boşanma kararı aldık” twit’lerini getirdi. Olayın ardından hesabın hack’lendiği duyurulmuş ve çift Demirer’in konserinde birlikte sahneye çıkmıştı.

Kaynak: Habertürk

Ben bu kadını beğenmiyorum ya, niye bu kadar güzel bulunuyor ve meşhur oldu şaşıyorum..
Bu arada bir kaç ay önce bir röportajını izlemiştim, hayatından memnuniyetsizliği yüzünden akıyordu resmen tahmin etmiştim mutsuz olduğunu

Belliydi bence..
Ay zaten hic yakismiyolardi birbirilerine.

yok artık yalandır serra yılmaz olamaz :KK53:
kesin hacklenmiştir

Ben birbirlerine yakıştırıyordum .
Ata Demirer in imajı , pek aldatacak adam gibi değil ama işte herkesin içi dışı bir olmuyor demek .

Ozge Borak Bulent Şakrak ile evliydi ilk Eyvah Eyvah filminde birlikte oynamislardi hatta. Ondan ayrilip hemen Ata ile birlikte olmaya baslamisti. Hep uzulmusumdur o adama. Velhasilikelam adamin ahi mi tuttu ne

Back
X