Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa vadede kardesinin yani, uzun vadede sevgilinin yani...
Zorunlu hizmeti hesaba katarsak kesinlikle samsun derim.
26. Tercihi şimdilik açma bence... Zaten dogu yeterince karışık bir de kiz basına oralarda yasaman cok zor olur.
Allah yardımcın olsun Melekcim![]()
bence antalyayı zaten sil kafandaki listeden, çok mantıksız görünüyo
samsun derim, samsunda kaç yer boşmuş
sevgilinin olduğu yer hem ilişkiniz hem de zorunlu yer olması açısından daha uygun..zorunlu yerde görev tamamlanmadığı müddetçe sizin açınızdan sorun teşkil edecek..hem samsun orta karadeniz de önemli bir yere sahip şehir olarak..gerek sosyallik gerek ulaşımı açısından..hayırlı olsun şimdiden..![]()
doğu görevini bir an önce halledip sonra istediğin şehirde yerleşik hayata geçmek daha mantıklı.
Biraz da sonrasını düşünün bu arada.
Branşa göre değişir ama yer değiştirmek kolay değil, hele birkaç yıllık öğretmenseniz.
Size göre yaşanabilir olmalı.
Uzun vadeli planların işe yaradığını pek görmedim, ama her şeyi düşünmek gerek.
tebrik ederim sıralaman çok güzelmiş:)
bence de doğu olmayan ama doğu görevi kapsamına giren bölgeleri yazman ilerisi için çok daha iyi olacaktır
en azından ilerde düşünmezsin ne olacak ne yapacağım diye.
bir de bişey sormak istiyorum evli olanlar için zorunlu hizmet bölgeleri nasıl oluyor?
zorunlu hizmet bölgesine gitmezsek ilerde eşimizden ayrı kalıp gitmek zorunda kalıyormuyuz?
ya da mesela zorunlu hizmet bölgsine gittik ve süresi 4 yıl diyelim evli olduğumuz için 1 yıl sonra stajyerliğimizi
kaldırıp eşimizin bulunduğu şehre (eş de kamuda memur) dönebiliyormuyuz yoksa o 4 yılı kesin tamamlamak zorundamıyız?
bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim..
iyi günler.....
Görev yeri zorunlu hizmet bölgesi değilse, eşlerden ikisi de zorunlu hizmetini yapmamış devlet memuruysa beraber gönderiliyorlar.
Biri yaptıysa veya zorunlu hizmetin olmadığı bir alandaysa diğer eş de muaf sayılır.
Eşler ayrıysa, stajyerlik durumu yoksa ilk özür grubu tayininde yer değiştirebilir eşlerden biri.
Yıl doldurmak zorunda değil, zorunlu hizmetini de tamamlamak zorunda değil.
Ama tabii diğer eş muaf olmalı, 3 yıl sonra önlerine zorunlu hizmet sorunu çıkar yoksa yine.
Bir de bu özür grubu tayininde (eş durumu) eskisi gibi kolay olmuyor işler.
O ilde ihtiyaç varsa eşinin yanına gidebiliyor, yoksa yerinde kalıyor.
Ben bu kadar biliyorum.
Her şeyin bir ayrıntısı, karışık tarafı var.
Kızlar aranızda aydınlı olan var mı nasıl bir yer kiraları nasıl ulaşım nasıl özellikle şu ilçeler hakkında bana bilgi verir misiniz?
koçarlı
kuyucak
söke
nazilli
germencik
karacasu
çine
incirliova ve köşk
Kızlar aranızda aydınlı olan var mı nasıl bir yer kiraları nasıl ulaşım nasıl özellikle şu ilçeler hakkında bana bilgi verir misiniz?
koçarlı
kuyucak
söke
nazilli
germencik
karacasu
çine
incirliova ve köşk
incirliova ,köşk, germencik, Aydın a en yakın yerler buralar. merkeze gidiş geliş çok rahat olur. Nazilli büyük ve güzel,temiz bir ilçedir. şehir havası var.
Söke nin halkı biraz karışıktır, her milletten adam var.
yazacağın yerler merkez mi köy mü?
hayırlı uğurlu olsun okulun :)
Hayırlı olsun.
Ben de her gün 60 km gidiyorum, geliyorum.
En az 3 saatim yolda geçiyor, bazen 4.
Bazen bezdirici gelse de düşünüyorum sonra, başka şehre de gidebilirdim.
Böylesi çok daha iyi. Akşam olunca ailenin yanındasın, üstelik zorunlu hizmetini yaparken, değerini bilmeliyiz bunun![]()