Atama İçin, Şehir Tercihi

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.422
Selam kızlar. Şuan memur olarak çalışıyorum. Yükselme sınavına girdim. Şehir değiştirmek zorunda kalıcam. Bu yüzden şehirler hakkında sormak istediklerim var. Bana yardımcı olurmusunuz. Bekar olduğum ve yanlız yaşadığım için biraz dikkatli olmak istiyorum.

1) Bakanlıkta kadro var. Buranın olmasını çok istiyorum hayırlısı ise inşALLAH. Milli Eğitim Bakanlığı. Atatürk Bulvarı No98 3. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA adresi bu. tam bu konumda ev tutamam sanırım. bütçeme uygun 500 TL falan ev bulabilirmiyim otobüsle metro gidip geleceğim semtler neler olabilir. 20 dk yol vs. (özellikle burasını istiyorum. onun için semt bilgileri önemli)

2) Bolu Mengen ve Mudurnuda boş kadro var. Merkeze nekadar uzaklar. çok küçük ilçelermi? kardeşim boluda üniversite okuyor. evi merkezde tutup git gel yapabilirmiyim. çokmu uzaklar.

3) Bilecik MERKEZ, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI kadrolar var. kiralar yaşama şartları falan nedir.

4) Bursa MERKEZ, YILDIRIM, İNEGÖL, KELES ,ORHANELİ,ORHANGAZİ, OSMANGAZİ. kiralar yaşama şartları falan nedir.

5) ÇANAKKALE MERKEZ, GELİBOLU,GÖKÇEADA, LAPSEKİ,YENİCE

6) ZONGULDAK MERKEZ

7) BALIKKESİR DURSUNBEY, ERDEK, MARMARA, SINDIRGI, SUSURLUK

8) ANKARA ALTINDAĞ, BALA, ÇAMLIDERE, ÇUBUK, GÜDÜL, HAYMANA, NALLIHAN, POLATLI
MERKEZ(MEB Beşevler Kampüsü I Blok Yenimahalle) ,AKYURT,EVREN

Şuan aklımda olanlar bunlar. Çok kadro var ama biraz yakın olsun istiyorum. Kopyala Yapıştır yaptığım için harfler küçük ve büyük oldu kbakmayın.

Son düzenleme:
şu an yaşadığınız yer neresi .Ona göre cevaplanabilir bu soru .İstanbul ise farklı Batman ise farklı cevaplar verilmeli çünkü.

Bursa Orhaneli Keles dağ ilçesi sen köyü diye düşün

İnegöl merkeze uzak ama küçük bir Anadolu şehri kadar büyük

Diğerleri bursa merkezde zaten büyük şehir yaşam ucuz değil ama tek başına memur maaşı ike çok güzel yaşarsın

Selam kızlar. Şuan memur olarak çalışıyorum. Yükselme sınavına girdim. Şehir değiştirmek zorunda kalıcam. Bu yüzden şehirler hakkında sormak istediklerim var. Bana yardımcı olurmusunuz. Bekar olduğum ve yanlız yaşadığım için biraz dikkatli olmak istiyorum.

1) Bakanlıkta kadro var. Buranın olmasını çok istiyorum hayırlısı ise inşALLAH. Milli Eğitim Bakanlığı. Atatürk Bulvarı No98 3. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA adresi bu. tam bu konumda ev tutamam sanırım. bütçeme uygun 500 TL falan ev bulabilirmiyim otobüsle metro gidip geleceğim semtler neler olabilir. 20 dk yol vs.

2) Bolu Mengen ve Mudurnuda boş kadro var. Merkeze nekadar uzaklar. çok küçük ilçelermi? kardeşim boluda üniversite okuyor. evi merkezde tutup git gel yapabilirmiyim. çokmu uzaklar.

3) Bilecik MERKEZ, BOZÜYÜK, GÖLPAZARI kadrolar var. kiralar yaşama şartları falan nedir.

4) Bursa MERKEZ, YILDIRIM, İNEGÖL, KELES ,ORHANELİ,ORHANGAZİ, OSMANGAZİ. kiralar yaşama şartları falan nedir.

6) ZONGULDAK MERKEZ

Şuan aklımda olanlar bunlar. Çok kadro var ama biraz yakın olsun istiyorum. Kopyala Yapıştır yaptığım için harfler küçük ve büyük oldu kbakmayın.

ankara altındağ gayet merkezidir

Balıkesir,Bolu,Bilecik ve Zonguldak'ı tavsiye etmiyorum .Aralarında Çanakkale ve Ankara daha iyi gibi sanki .

foça selçuk yazlık biyer ev fiyatları biraz pahalı olabilir karabağlar da uygun fiyata ev bulabilrsin ama çalışacağın bölümü bilseydim bina çevresini daha iyi anlatabilirdim
kaymakamlık içinde ilçe meb olur. meb kaymakamlık dışında bir binadada olabilir.

kaymakamlık içinde ilçe meb olur. meb kaymakamlık dışında bir binadada olabilir.
karabağlar ilçe meb yeni binaya taşındı bozyaka hastanesi önü iller bankası arkası oluyo.Eğer İzmir meb ise konak merkezde kemeraltı çarşısının tam dibi oluyor Hükümet konağı ve emniyet müdürlüğününde dibi...Yine karabğlar ilçe meb ise ev fiyatları uygun

Ben olsam şehir olarak Ankara'yı yazmam tabi ki ama bakanlık veya merkez yazılabilir, Beşevler güzel bence. Ev fiyatları da tabii yaklaşık 4 sene öncesine göre konuşuyorum, 500 liraya bulunabilir. Biraz ücra yerler olabilir tabii ki. Aslında sahibinden.com' dan baksan kira açısından? En ucuz Eryaman zannediyorum ev konusunda. Yenimahalle' de de bulunabilir, hem de aile yerleridir oralar. Ankara' da evi en alakasız yerden de tutsan yol en fazla 1 saat tutar, trafik gerçekten iyi diğer şehirlere göre. Yani toplu taşımanın gitmediği bir yere ben tanık olmadım orda. Genelde gideceğin yerin kapısında veya çok yakınında inersin.

Yenice Çanakkale'nin en gelişmemiş ilçelerinden birisi
merkeze de çok yakın değil
Gökçeada güzel ama sadece yazları kışın çok sıkılırsın
Gelibolu güzel merkeze çok yakın değil
Merkezde bekar olarak 1+1 ev tutarsın 400 e rahatta edersin
Gerçi bazı yazdığın yerler benim bu yazdıklarımdan çok daha kötü örnek Sındırgı ve Gölpazarı

1) Bakanlıkta kadro var. Buranın olmasını çok istiyorum hayırlısı ise inşALLAH. Milli Eğitim Bakanlığı. Atatürk Bulvarı No98 3. Kat C Blok Bakanlıklar/ANKARA adresi bu. tam bu konumda ev tutamam sanırım. bütçeme uygun 500 TL falan ev bulabilirmiyim otobüsle metro gidip geleceğim semtler neler olabilir. 20 dk yol vs. (özellikle burasını istiyorum. onun için semt bilgileri önemli)

6) ZONGULDAK MERKEZ

Buyuk sehır dersen Ankara tam memur kentı, adres olarak bakanlıklar deıgınız yer Kızılay ın gobegı ulasım her turlu saglanıyor cunku sehrın merkezı orası evıde kurtulustan falan tutabılırsınız uygun fıyata yuruyerek bıle gıder gelırsınız.
Bursa da hayat pahalı (ben su an Bursada yasıyorum) ve saydıgın ilçeler Yıldırım ve Osmangazi harıc il dışında kalıyor. Ayrıca burası genel anlamda muhafazakar cogunlugun oldugu bır sehır en modern ılçesı Nilüfer gerisini kaldır at çöpe :KK66:
Çanakkale ufak bir şehir ama denizi seviyorsan ıdeal bır sehır.
Balıkesır te en uygun yer Erdek yazları yazlık bır yer oldugundan baya kalabalıktır. Kısları sakındır ama bedavaya tatıl yapabılecegın bır yerde evın olur.
Ankara illa diyorsan ılk tercıhı sec gerisi hakkında yorum yapamayacagım cunku oralarda yasamadım ..

X