- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsaydım eşyalarımı götürürdüm
ama niye yazın maaş alamıyacağınızı anlamadım?
bir de bu atama drumlarında para vermiyorlar mı ben veriyorlar diye biliyorum yani hele ki yol cok uzak
şimdiki aşyaların sence değerlidir onları seviyosundur ama inan o nakliye parası ile ikinci el değil birinci el bile eşya alabilirsin evini düzebilirsin bi kalite düşüğü olur belki ama seni idare eder orda kaldığın sürece dönüşte de satar gelirsin boşuna gönlünü üzmeye değmez arkadaşım eşyaları taşımak pratik bi yöntem değil bence
ayy cok kotuymus ya yolluk vermelerı lazımdı
ucarak mı gıdeceksınız ya ılk atamada bunlar daha yenı atandı esyaları yoktur mu dıyorlar kı:)
sanırım sozlesmelıden kadroluya gectınız..boyle olunca yolluk para vermıyor devlet bılıyorum esımden ..esımde ıstanbuıldan karsa tayın oldu evlı degıldık o zaman sozlesmelı gıttı..ordan da suan kı evımıze mardıne tayın oldu kadrolu..yolluk vermedıler fakat 2 sene sonra tayınde yolluk verıcek devlet..benım ceyızımı ankarada mardıne 1000 km lık yola otobus arkasında gatırdık..sardık sarmaladık 250 mılyona getırdık..sandık,yorganlar,fiskos sehbasından,zıgon sehbaya,utu masasına kadar getırdım..fakat buyuk esya getrmedım..burdan aldım..bence sen de esyanı tasıma..orda emın oldugun bır yere koy ..sırnaktan 2. el al ve gelırken sat basına bela olur 2 3 parca esya sonra koyacak yerde bulmazsın getırecek parada..
arkadaşım ben geçen sene hakkariden geldim istanbuldan giderken yalnızca beyaz eşyaları ve bi koltuk takımını kullanmaya karar verdik diğer mobilyelerı güzelce paketledik bi tane bez dolap aldık kıyafetleri ona koyduk mobilyalara pek bişey olmamıştı ama koyabileceğim bi depo olsaydı emin ol hiçbirini götürmezdim uzun yolda kanepeleri önce beze sonra naylona sardığım halde bi ton mazot yağı olmuştu.hem oralarda evi eşyaları ile beraber 2000-2500 devrediyorlar idare edersin bi kaç yıl ama ben başkasının eşyasının kullanmam diyosan sana tavsiyem oralara giden başka arkadaşlar bul nakliye parası en fazla 2000 lira olur biz üç ev taşıdık kişibaşı 1250 götürdük gelirkende tır ayarladık 800 e getirdik.karar senin istediğini yap canım.