Atamam yapıldı,eşyalarımı taşımakta kararsız kaldım..

canım bence goturme hem o kadar naklıye parası mı olur yazın da maaş alamıyacakmışsınız hem eşyalara zarar gelebılır bence ıdarelık bi şeyler alın her ızne geldıgınızde de eşyaları temızlersiniz hem ıyıce sarın esyaları bezlerle

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için...
eşyalrı şimdilik götürmeme kararı aldık.depoda bi süre kalsın,orayı hem bir görelim uygunsa götürecez inşallah.değilse de ordan ayarlarız arrtık.ne yapalım nasip böyle.
bu arada atama bekleyen tüm arakadaşlara Allah atanmayı nasip etsin.çok zor biliyorum.ama sabırlı olun inanın ki oluyor.ümitsizliğe kapılmayın.bakın o günleri geride bırakıp neler düşünmeye başladım ben.Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimiz için hoşçakalın...:72:

darısı başımıza artık. atansam eşya gözümde olur mu sannam:))
bence götür 4 yılda sen eskilerde oturcan yeniler depo beklicek.kullan gitsin 4 yıl sonra nereye gitcen belli değil gitigin yerede eşya nı götürmeyceksen o eşyalar depo mu beklicek?

ben olsaydım eşyalarımı götürürdüm
ama niye yazın maaş alamıyacağınızı anlamadım?
bir de bu atama drumlarında para vermiyorlar mı ben veriyorlar diye biliyorum yani hele ki yol cok uzak

şimdiki aşyaların sence değerlidir onları seviyosundur ama inan o nakliye parası ile ikinci el değil birinci el bile eşya alabilirsin evini düzebilirsin bi kalite düşüğü olur belki ama seni idare eder orda kaldığın sürece dönüşte de satar gelirsin boşuna gönlünü üzmeye değmez arkadaşım eşyaları taşımak pratik bi yöntem değil bence

ben olsaydım eşyalarımı götürürdüm
ama niye yazın maaş alamıyacağınızı anlamadım?
bir de bu atama drumlarında para vermiyorlar mı ben veriyorlar diye biliyorum yani hele ki yol cok uzak

başlama tarihimiz ne yazıkki eylül.kararnameler o zamn geleceği için başlangıç da o zaman.ayrıca eskiden yolluk veriliyormuş son dört yıldır ilk atamalara yolluk verilmiyor.anlayacağınız eskisi gibi değil bu işler...

şimdiki aşyaların sence değerlidir onları seviyosundur ama inan o nakliye parası ile ikinci el değil birinci el bile eşya alabilirsin evini düzebilirsin bi kalite düşüğü olur belki ama seni idare eder orda kaldığın sürece dönüşte de satar gelirsin boşuna gönlünü üzmeye değmez arkadaşım eşyaları taşımak pratik bi yöntem değil bence

haklısın kesinlikle.fakat tamam diyorum eşya alayım , araştırdım o da nakliye parası kadar .bi taraftan aynı parayı verip kendi eşyalarımı mı kullansam.kafam karışık...

uzun yolda eşya taşımak zor ama gerçekten mahvoluyor .sen eşyalarını götürsen bile bi şekilde onlar da yıpranmış olacak aynı hesaba gelecek. bide eşyalarının o halini göreceksin üzüleceksin . yani pırıl pırıl mis gib kendi eşyaların olmayacak artık onlar .senin eşyalarından arta kalan yıpranmış yol çekmişleri olacak.benim fikrimce yani.

ayy cok kotuymus ya yolluk vermelerı lazımdı
ucarak mı gıdeceksınız ya ılk atamada bunlar daha yenı atandı esyaları yoktur mu dıyorlar kı:)

sanırım sozlesmelıden kadroluya gectınız..boyle olunca yolluk para vermıyor devlet bılıyorum esımden ..esımde ıstanbuıldan karsa tayın oldu evlı degıldık o zaman sozlesmelı gıttı..ordan da suan kı evımıze mardıne tayın oldu kadrolu..yolluk vermedıler fakat 2 sene sonra tayınde yolluk verıcek devlet..benım ceyızımı ankarada mardıne 1000 km lık yola otobus arkasında gatırdık..sardık sarmaladık 250 mılyona getırdık..sandık,yorganlar,fiskos sehbasından,zıgon sehbaya,utu masasına kadar getırdım..fakat buyuk esya getrmedım..burdan aldım..bence sen de esyanı tasıma..orda emın oldugun bır yere koy ..sırnaktan 2. el al ve gelırken sat basına bela olur 2 3 parca esya sonra koyacak yerde bulmazsın getırecek parada..

arkadaşım ben geçen sene hakkariden geldim istanbuldan giderken yalnızca beyaz eşyaları ve bi koltuk takımını kullanmaya karar verdik diğer mobilyelerı güzelce paketledik bi tane bez dolap aldık kıyafetleri ona koyduk mobilyalara pek bişey olmamıştı ama koyabileceğim bi depo olsaydı emin ol hiçbirini götürmezdim uzun yolda kanepeleri önce beze sonra naylona sardığım halde bi ton mazot yağı olmuştu.hem oralarda evi eşyaları ile beraber 2000-2500 devrediyorlar idare edersin bi kaç yıl ama ben başkasının eşyasının kullanmam diyosan sana tavsiyem oralara giden başka arkadaşlar bul nakliye parası en fazla 2000 lira olur biz üç ev taşıdık kişibaşı 1250 götürdük gelirkende tır ayarladık 800 e getirdik.karar senin istediğini yap canım.

sanırım sozlesmelıden kadroluya gectınız..boyle olunca yolluk para vermıyor devlet bılıyorum esımden ..esımde ıstanbuıldan karsa tayın oldu evlı degıldık o zaman sozlesmelı gıttı..ordan da suan kı evımıze mardıne tayın oldu kadrolu..yolluk vermedıler fakat 2 sene sonra tayınde yolluk verıcek devlet..benım ceyızımı ankarada mardıne 1000 km lık yola otobus arkasında gatırdık..sardık sarmaladık 250 mılyona getırdık..sandık,yorganlar,fiskos sehbasından,zıgon sehbaya,utu masasına kadar getırdım..fakat buyuk esya getrmedım..burdan aldım..bence sen de esyanı tasıma..orda emın oldugun bır yere koy ..sırnaktan 2. el al ve gelırken sat basına bela olur 2 3 parca esya sonra koyacak yerde bulmazsın getırecek parada..

yok benim ilk atamam.kadrolu atandım ama bize de vermiyorlar yolluk.ancak kadrolu çalışıyorken tayinin çıkarsa yolluk veriyorlar.çok saçma sapan iş yapıyorlar aslında.aynı ilde yolluk alan biri varsa dava açıp paranı alabiliyormuşsun.yani onu örnek gösterip.davalarla filan uğraşmak gerekiyormuş anlayayacağınız.hakkımı arayacam ama şırnakta yolluk alan birini bulmam lazım...

arkadaşım ben geçen sene hakkariden geldim istanbuldan giderken yalnızca beyaz eşyaları ve bi koltuk takımını kullanmaya karar verdik diğer mobilyelerı güzelce paketledik bi tane bez dolap aldık kıyafetleri ona koyduk mobilyalara pek bişey olmamıştı ama koyabileceğim bi depo olsaydı emin ol hiçbirini götürmezdim uzun yolda kanepeleri önce beze sonra naylona sardığım halde bi ton mazot yağı olmuştu.hem oralarda evi eşyaları ile beraber 2000-2500 devrediyorlar idare edersin bi kaç yıl ama ben başkasının eşyasının kullanmam diyosan sana tavsiyem oralara giden başka arkadaşlar bul nakliye parası en fazla 2000 lira olur biz üç ev taşıdık kişibaşı 1250 götürdük gelirkende tır ayarladık 800 e getirdik.karar senin istediğini yap canım.

şırnak silopi ye tayini çıkanları araştırayım o zamn.nakliyeciler de zaten 2 ev olursa 3500 3 ev olursa 2800 filan demişlerdi.eğer iyice araştırırsak daha uygun bulabiliriz sanırım.teşekkür ederim ben bir araştırayım...

Düşündüm de bence de götür ya nasılsa eskiyecek kullanırken eskisin atanıp dönünce yenisini alırsın yepyeni kullanırsın evinde rahat et

Back
X