• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atamamız diyarbakır a cıktı kızlar :( napcaz oraları bileniniz var mı

Esinizin Gardiyan ataması Diyarbakıra cıksak gider misiniz

• Gideriz

• Gitmeyiz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ve cezaevi bildigim kadariyla kotu biyerde degil birisi merkezi biyerde biriside dbakir giriste giristeki olursa zaten butun sehir otarafa kaydi cok guzel siteler var genelde memurlar otarafta oturuyor dogumhastanesi cocuk hastanesi ozel hastaneler yakin otogar yakin. baska varmi bilmiyorum ikiside guvenli bolgede olaylarla alakasi olan yerler degil.dbakiri ikiye ayir bir bolgesi istanbulun en kotu semtini dusun bi tarafida en luks temiz semtini dusun ikisi birbirine cok uzak ve alakasiz korkulacak bitarafi yok.

Diyarbakir doguda en gormek istedigim sehirlerden birisi. Kardesim oradaydi ogretmen olarak, cok ama cok sevdiler. Tek begenmedikleri kisim asiri sicagiydi. Oradan trakya ya tayinleri cikti,Diyarbakir'i mumla aradilar bir kac sene. Arkadasimin ablasi yasadi orada ve cok sevmisler ki esi askerdi! Tek begenmeyen insan bir arkadasimdi, hayal kirikligina ugramisti ama sor bir neden:) hanfendi egzotik bir dogu sehri beklerken Istanbul gibi bir sehir bulmus, hosuna gitmemis:)))
Yirminci yuzyilin baslarinda Diyarbakir Anadolu sehirleri arasinda en gelismis sehirlerden birisi, bakmayin o sehrin bugunki haline.
Ve evet bence gidin, gardiyan zaten korkmanizi gerektirecek bir sey olacagini sanmam.

Benim de ilk görev yerim orasıydı .Hemde ilçesinde görev yaptım.Çokta güzeldi her hafta sonu merkeze gezmeye alışverişe giderdik.
Gidin görün mutlaka beğeneceksiniz.

İstanbulda yasıyoruz. Terör olayları oranın insanları kültürü bunlar bizi dusunduruyır
İstanbulda sonra nefes aldığınızı hissedeceksiniz.Gittiğiniz zaman batman (hasankeyf ),Mardin vs çevreyi de gezin mükemmel yerler.
Bir arkadaşın yazdığı gibi güvenli yer kaldı mı ki?

Konu sahibi diyarbakira gitmek istemiyor olabilirsiniz, guvenli bulmuyor olabilirsiniz, gitmeye ihtiyaciniz olmayabilir anlayabilirim. Ama esiniz tercih yapmadan once bunu dusunecekti. Tercih yapti ve atandı suanda binlerce insanin hakkini yiyor gitmezse. Binlerce kez her yerde yaziyorum. Gitmeyeceginiz yerleri tercihlerinize yazmayin. Sizin gibi gidip gitmemeyi düşünmeyecek ihtiyaci olan insanlar gitsin

Kira geçim durumunu bilmiyorum ama çok gelişmiş bi yer. Istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz canınız sıkılınca çıkıp gezebilirsiniz. O olaylar her yerde olmuyor zaten belirli yerler var sehir icinde iciniz rahat etmezse oralara gitmezsiniz ayrica su an olay felan da yok şehirde sivilden çok polis var

Ya arkadaslar nıye sert yorumlarda bulunuyorsunuz ki kötü bsey söylemedim ben durumu kısaca izah etmeye calıstım esim sınavsız geçti kura atamasıyla İl cıktı istanbul da iyiyiz ama tabiki devlet olursa idıye de istedik yani burdan atıp tutmussunız ıyı yorumlarda bulunan benım kaygılarımı anlayan arkadaslara da tesekkur ederm hc o taraflara gitmeyen bırı olarak fıkır almak istedim sadece

Sicaga gelemeyen biri olarak guneydogu bana gore degil.
Bir yil Batman'da yasadigimdan biliyorum buharlasip ucacaktim fittirdim.

Teror olaylarindan korkuyorsaniz sehir merkezleri ilceler gibi guvensiz degil.

Buradaki yorumlar fikirkerimi degistrdi biraz ya hıc kötü diyeni duymadım benım korkum terör olayı ve korku dolu bi zaman gecirmekti

Buradaki yorumlar fikirkerimi degistrdi biraz ya hıc kötü diyeni duymadım benım korkum terör olayı ve korku dolu bi zaman gecirmekti
Terör dediginiz her yerde var kahrolasica.
Diyarbakır gerçekten güzel bir şehir orali olduğum için ovmuyorum.
EVET sicagi VAR AMA nem yok kuru bi hava...
Tarihi bir çok yeri var.
Mutfağı restoranlari, gezilecek yerleri, insanları vs vs..
KendiniZ görün ve yaşayın , Allah pismanlik vermesin....

Emniyet mensubu esleri olarak eslerimjz olmadan kendi araclarimizla pikniklere giderdik.carsi pazar avm gece gunduz gezerdik .hic teror olayiyla filan karsilasmadik siz istanbulun en kotu semtinde olan olaydan etkileniyormusunuz ancak haberlerden duyuyorsunuz dimi bizdw oyleydik korkmayin

ben de güneydoğuda yaşayan biri olarak sizin şartlarınızda olsam gitmem. ha ben de memurum. Gaziantepliyim ve gaziantepteyim. ama maaşımız iyi diyorsunuz, kendi işimiz diyorsunuz. şimdi taşınacaksınız gideceksiniz. şehrine uyum sağlamaya çalışacaksınız. insanlarına uyum sağlamaya çalışacaksınız. her ne kadar bizim ülkemiz deseniz de desek de farklılıklar var. sonracıma eşiniz de bunların yanısıra işine uyum sağlamaya çalışacak. kendi işinden sonra zor gelecek falan. bence hiç macera aramayın.

Neden konu sahibine bu kadar yuklenilmis anlayamadim. Tvde hemen her gun sehit haberi almiyor muyuz guneydogudan ? Esi de bir nevi guvenlik gorevlisi gibi oldugu icin endise etmis. Bence bu cok normal. Sehir de bilmedigi bir yer belki artvin gelse yine kararsiz kalacakti. Cunku halihazirda isleri varmis, ayrica kadrolu da degil sozlesmeli. Durumum iyiyse ben olsam gitmezdim. Diyarbakir degil izmir olsa yine gitmezdim. Kendi dukkanim, iyi bir kazancim varsa ne isim var baska sehirde ustelik sozlesmeli. Gardiyan maaslari da cok iyi degil, eger elinizdeki isten daha rahat bir yasam kosulu saglayacak ise gidin. Ama oyle olmayacaksa gitmeyin bence. Diyarbakira degil baska sehre de olsa daha rahat etmeyecekseniz gitmeyin.

işiniz gücünüz maddi durumunuz iyiyse neden düzeninizi bozup gidesiniz ki?
ben gitmezdim.
düzenimi bozmam için mevcut gelirimin 1.5/2 katının teklif edilmesi, işin garanti olması ve keyifle yaşanabilir bir şehir olmasını beklerim, ya da en azından bunlardan herhangi ikisi olmalı...

Terör dediginiz her yerde var kahrolasica.
Diyarbakır gerçekten güzel bir şehir orali olduğum için ovmuyorum.
EVET sicagi VAR AMA nem yok kuru bi hava...
Tarihi bir çok yeri var.
Mutfağı restoranlari, gezilecek yerleri, insanları vs vs..
KendiniZ görün ve yaşayın , Allah pismanlik vermesin....
Aman cok sagolun guzel ve kibar yorumunuz icin

Neden konu sahibine bu kadar yuklenilmis anlayamadim. Tvde hemen her gun sehit haberi almiyor muyuz guneydogudan ? Esi de bir nevi guvenlik gorevlisi gibi oldugu icin endise etmis. Bence bu cok normal. Sehir de bilmedigi bir yer belki artvin gelse yine kararsiz kalacakti. Cunku halihazirda isleri varmis, ayrica kadrolu da degil sozlesmeli. Durumum iyiyse ben olsam gitmezdim. Diyarbakir degil izmir olsa yine gitmezdim. Kendi dukkanim, iyi bir kazancim varsa ne isim var baska sehirde ustelik sozlesmeli. Gardiyan maaslari da cok iyi degil, eger elinizdeki isten daha rahat bir yasam kosulu saglayacak ise gidin. Ama oyle olmayacaksa gitmeyin bence. Diyarbakira degil baska sehre de olsa daha rahat etmeyecekseniz gitmeyin.
Hay Allah razı olsun ya herkes yuklenise gecti bnde anlayamadım sankı diyarbakır a laf ettik tereddüt olması normal fikir almaya geldim guzel arkadaslar sagolsun yorumları kibar ama bazıları gercekten ukala

Evet hakkari cok basık ya daraliyor insan orda bi çanagin icinde gibi valla acayio heyecan var 2 sene bittide son gunler bitmiyo :bicak:
Kapanı nereye çevirsen dağlar var, normal.
Batı'ya nereye gidiyorsunuz?
Ben şimdiden düşünüyorum, araştırıyorum nereye gideceğimizi :D

Back
X