- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Teşekkürler 3 kez mülakata kaldım. Hükümet atama politikasını değiştirmedikçe sınava girmeyi düşünmüyorum. ❤Ağlamayın lütfen inşallah sizde atanırsınız , Öğretmenler gününüz kutlu olsun
En zoruma giden adaletsiz atamalar. Karşımda 65 almış atanmış kişilerin mutluluk pozlarını görüyorum. 85le atanamadım oysa... Çevremde 30 atanmış öğretmen varsa bunun 10 tanesi benden yüksek puanla atanmıştır.Çok iyi anlıyorum sizi içimde bir burukluk var benimne hayallerle okuyoruz ne buluyoruz
Katılıyorum bazı branşlar gereğinden fazla atanırken bazı branşlarda ihtiyaç olsa bile atama yapılmadığı oluyorEn zoruma giden adaletsiz atamalar. Karşımda 65 almış atanmış kişilerin mutluluk pozlarını görüyorum. 85le atanamadım oysa... Çevremde 30 atanmış öğretmen varsa bunun 10 tanesi benden yüksek puanla atanmıştır.
Bölümünüz nedir?Yanlış anlamayın ama üniversiteye girerken bir öğrenci atanıp atanamayacagini az buçuk zaten bilir.Atamasi az.olan ya da zor olan bir bölümü bilerek okuyup sonra hayiflanmak bana değişik geliyor.Universite sınavında bölümler atama kolaylığına göre planlanır.Belki sizin durumunuz farklıdır istisnadır ama bugün bu mesajlardan cok okudum.Isin icinde bir insan olarak yazmak istedim.Fen edebiyat okuyan hayiflaniyor, atanmayacagini bilerek o bölümü okuyan hayiflaniyor. Gönül ister herkes atansın ama bir de ülke gerçekleri var.Universitede bir bölümü okurken ,seçerken bunlari düşünmek lazimEn zoruma giden adaletsiz atamalar. Karşımda 65 almış atanmış kişilerin mutluluk pozlarını görüyorum. 85le atanamadım oysa... Çevremde 30 atanmış öğretmen varsa bunun 10 tanesi benden yüksek puanla atanmıştır.
Benim bi akrabam ataması kaç senede bir ihtimal yapılan bir yabancı dil öğrt. 3 çocuğu oldu hala ücretli öğretmenlik yapıp atama bekliyor kpss ye giriyorBölümünüz nedir?Yanlış anlamayın ama üniversiteye girerken bir öğrenci atanıp atanamayacagini az buçuk zaten bilir.Atamasi az.olan ya da zor olan bir bölümü bilerek okuyup sonra hayiflanmak bana değişik geliyor.Universite sınavında bölümler atama kolaylığına göre planlanır.Belki sizin durumunuz farklıdır istisnadır ama bugün bu mesajlardan cok okudum.Isin icinde bir insan olarak yazmak istedim.Fen edebiyat okuyan hayiflaniyor, atanmayacagini bilerek o bölümü okuyan hayiflaniyor. Gönül ister herkes atansın ama bir de ülke gerçekleri var.Universitede bir bölümü okurken ,seçerken bunlari düşünmek lazim
Aynı duyguları paylaşıyoruz sizi çok iyi anlıyorum umarım bir an önce atanırız öğretmenler gününüz kutlu olsunMerhabalar, benim için her zaman dert olan ve içimde büyük bir kara delik oluşturan şey mesleğimi icra etmeme engel olmaları.
Özel sektör vs. benim yapabileceğim bir iş değil özellikle branşım dolayısıyla. Onu da denedim ama hayal kırıklığıydı.
Bu yüzden başta mesleğini hakkıyla yapabilen meslektaşlarım daha sonra ataması yapılmamış meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
Bugün atanmış öğretmenler için mutlu bir gün benim gibiler için ise ağlama günü...
benim okuduğum bölüm ben başlarken düşük puanlarla atanıyordu 4 yıl sonra yükseldi bu ülkede bir gün bir günü tutmuyor kiBölümünüz nedir?Yanlış anlamayın ama üniversiteye girerken bir öğrenci atanıp atanamayacagini az buçuk zaten bilir.Atamasi az.olan ya da zor olan bir bölümü bilerek okuyup sonra hayiflanmak bana değişik geliyor.Universite sınavında bölümler atama kolaylığına göre planlanır.Belki sizin durumunuz farklıdır istisnadır ama bugün bu mesajlardan cok okudum.Isin icinde bir insan olarak yazmak istedim.Fen edebiyat okuyan hayiflaniyor, atanmayacagini bilerek o bölümü okuyan hayiflaniyor. Gönül ister herkes atansın ama bir de ülke gerçekleri var.Universitede bir bölümü okurken ,seçerken bunlari düşünmek lazim
Bu şekilde yükselme olabilir tabi hangi bolumdesiniz bilmiyorum ama birden bire cok yukselme olmuyor ,bir miktar daha zorlaşıyor ama yeteri kadar çalışıp atama olmaması zor.Bu arada ben ataması cok zor olan bir bölümden mezunum ,tuzum kuru konuşmuyorumbenim okuduğum bölüm ben başlarken düşük puanlarla atanıyordu 4 yıl sonra yükseldi bu ülkede bir gün bir günü tutmuyor ki
puan bazında yükselme çok olmuyor olabilir ama yıllara göre yapılan netlere az puan gelebiliyor. geçen sene benim yaptığım netleri yapan biri atanırken ben bu sene atanamadım neredeyse tüm dersleri fule yakın yapmam gereken bir bölümdeyimBu şekilde yükselme olabilir tabi hangi bolumdesiniz bilmiyorum ama birden bire cok yukselme olmuyor ,bir miktar daha zorlaşıyor ama yeteri kadar çalışıp atama olmaması zor.Bu arada ben ataması cok zor olan bir bölümden mezunum ,tuzum kuru konuşmuyorum
Türkiyenin en iyi 5 üniversitesinden birinde eğitim fakültesinde bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okudum. Anlatsam 5 sayfa sürer ama atama yapılırken 18-20 bölümü de formasyonla dahil edip BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ adı altında en son 35 kontenjan verdiler. Ve 89 ile atandı 35. Kişi. Teknoloji çağında patlaması gereken bir branş olması gerekirken yıldan yıla alım sayısı düştü. Ben sırasıyla 79, 85, 81 puan aldım. En son 2018 sınavına girdim. O yüzden dediğiniz gibi bi branş değildi ben kazandığımda.Bölümünüz nedir?Yanlış anlamayın ama üniversiteye girerken bir öğrenci atanıp atanamayacagini az buçuk zaten bilir.Atamasi az.olan ya da zor olan bir bölümü bilerek okuyup sonra hayiflanmak bana değişik geliyor.Universite sınavında bölümler atama kolaylığına göre planlanır.Belki sizin durumunuz farklıdır istisnadır ama bugün bu mesajlardan cok okudum.Isin icinde bir insan olarak yazmak istedim.Fen edebiyat okuyan hayiflaniyor, atanmayacagini bilerek o bölümü okuyan hayiflaniyor. Gönül ister herkes atansın ama bir de ülke gerçekleri var.Universitede bir bölümü okurken ,seçerken bunlari düşünmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?