Atanamadım:(

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.840
13.427
448
Ankara
günlerdir dilim duadaydı. olmadı zamanı değilmiş. bir dar geçitteyim sanki:( eşimle küsüz akşam tatile gideceğim kızlarım ve kuzenimle eşime söylemedim bile sinirimden beni çok kırdı çok üzdü anlatmayacağım ama çok kırıldım yıkıldım adam kazakistan dan bana kök söktürüyor. atanabileceğim umuduyla dayanmaya çalışıyordum olmadı atanamadım isyan etmiyorum asla tövbe haşa kesinlikle. rabbime güveniyorum o inşallah bana yardım edecektir allahım çok istemiştim olmadı sağ sağlim inşallah tatile gidip geldikten sonra bakacağım artık zaman ne gösterecek? mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

günlerdir dilim duadaydı. olmadı zamanı değilmiş. bir dar geçitteyim sanki:( eşimle küsüz akşam tatile gideceğim kızlarım ve kuzenimle eşime söylemedim bile sinirimden beni çok kırdı çok üzdü anlatmayacağım ama çok kırıldım yıkıldım adam kazakistan dan bana kök söktürüyor. atanabileceğim umuduyla dayanmaya çalışıyordum olmadı atanamadım isyan etmiyorum asla tövbe haşa kesinlikle. rabbime güveniyorum o inşallah bana yardım edecektir allahım çok istemiştim olmadı sağ sağlim inşallah tatile gidip geldikten sonra bakacağım artık zaman ne gösterecek? mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

ben inanıyorum ki bizler için hayırlı olan neyse Allah onu nasip ediyor.bence üzülmeyin.siz zaten elinizden geleni yapmışsınız ama böyle olması gerekiyorsa yine de ne yapsanız fayda etmez.umarım ileride herşey istediğiniz ve istediğimiz gibi olur :61:

[FONT=Comic Sans MS]Böyle düşünmemene sevindim.
Her şeyde bi hayır vardır.
Umarım hakkında en hayırlısı neyse o olur.
Allahım gönlüne göre versin :61:[/FONT]

hocam sabredin ve asla umutsuzluğa kapılmayın ben de hiç beklemediğim bir anda atandım.üniversiteden mezun olduktan sonra diğer öğretmen adayları gibi çok sıkıntı çektim . Allahım inşallah yakın br zamanda yüzünüzü güldürür.

bi şeyi çok isteyipte nail olamıyorsanız,ya sizin için hayırlı değildir,ya da zamanı değildir...
moralinizi bozmayın,kızlarınıza tutunun,tatilde dinlenmeye çalışın...
ve bol bol dua etmeye devam edin...
emin olunki Rabbim haırlısını verecektir...
eğer atanamadıysanız bilinki sizin göremediğiniz bi hayır vardır...

arkadaşlar sağolun rabbim razı olsun. yıkılırım sanıyordum o kadar olmadı yoksa şokta mıyım:) şaka bir yana teslimiyetim sonsuz. hakkımızda tayin edilmiş bir yazgı var ve o tecelli ediyor. hamdolsun hamdolsun hamdolsun

hocam ben de sizin gibiyim mezun olalı 2 sene oldu ve hala bekliyorum. inşallah bizim de yüzümüz güler
canınızı sıkmayın ve sakın pes etmeyin çalışmaya devam edin. ben de bu sene kpss kursuna yazılacağım.
gelecek senelerde öğretmen atamaları çok yapılacakmış maliye bütçesini buna göre ayarlamış. o yüzden sakın bırakmayın hedeflerinizi ümitlerinizi.

evet bir kurs yani sistemli çalışma çok önemli sanırım öyle gerekiyor rabbim yardımcımız olsun inşallah amin hayırlı günler

Canım Allah belki de sana daha güzel kapılar açacaktır,bilemeyiz..:46:

Onun için umudunu yitirme,inşaallah çok güzel günler görürsün..:13:

Rabbimin vardır bi bildiği üzülme canım... bende senelerdir atanamıyorum. çok üzülüyorum ama olacak biliyorum dua ediyorum... Hakkımızda hayırlısı.. cumartesi içinAllah yardımcımız olsun

yazınızı okuyunca içim burkuldu.ben de beş yıldır atanmayı bekliyordum hatta ümidimi kesip evlendim :) başka işlere yönleniyordum ki haziranda 2009 puanımla atandım.Rabbim sizlere de nasip etsin.ümidinizi kesmeyin.

Canım konuyu görünce içim cız etti. Ben de atanamadım. 86,97 puanım, biyoloji mezunuyum. kpds çalışmaya başladım ben de. Belki dil isteyen kadrolara atanırım diye. kpds var ama E seviyesinde. Nişanlımla nereye olsa gideceğiz ama kısmet, yine olmadı. Allah her şeyin en iyisini bilir. Sıkma sakın canını, vardır bunda da bir hayır.

Bu arada yarın sınava girecek herkese bol bol başarılar dilerim :71:

canım ben de geçen atamada aynısını yaşamıştım ben avukatım geçen atamada yaşadığım yere 3 saatlik bir yerde bir kado vardı ama yazmadım yazsam atanıyorum kahroldum ama çok da iyi değildi şimdiki atamada atandım ben ve atandığım yer yaşadığım ilde olmasa da ailemin yaşadığı ilde ve hem atandığım kurumun lojmanlarından biri ailemin evinin karşısı hem de görev yapacağım yer ailemin evinin bir sokak arkası evden çıkıp iki dakika sonra işte olacağım üstelik ilk atama olsa maaşın yarısı oradaki ev masrafına gidecekti şimdi ailemle oturacağım için masrafım olmayacak çok borcumuz var onları hafifletebileceğiz şimdi şükrediyorum iyi ki olmamış ilk atamada diye

her şerde bir hayır var canım biraz daha sık disini lütfen hakkında hayırlısı neyse o olacak inşallah

daha kasım atamaları var canım hemen umutsuzluğa kapılma
belki daha iyisi olacaktır
Allah ım kimsenin dualarını geri çevirmez
sadece zamanı vardır

çok yakın bir arkadaşım 8 sene kpss çalıştı. her yıl dershaneye gitti ücretli öğretmenlik yaptı. her sınavdan sonra yıkıldı. her eylülde doğruldu ve biş daha denedi. sonuç: bu yıl atandı. 2 gün önce öğrendik. sen de ümidini yitirme atanacağına inan ve gayret göster.

Ben de Bugün sınava girdim ve gecen yıldan da kötü yaptım.. cidden çok zordu sınav... ne diyelim vardir Bir hayir.. gecen yıl sınav iptal olmasa atanmıstım şimdiye.. olmadı.. Bu sene de çook zor giBi görünüyor.. en azından evliymişsin yavrun var seni hayata tutacak şeyler var.. Ben yuvamı kuramıyorm sınav yüzünden.. sözlüm de perişan oldu.. ikimizde de şanssızlık diz Boyu.. Bİyuvamızı kuramıyoruz işimizi kuramıyoruz.. allah çook Büyük.. ona siğinmaktan Başka çaremiz yok.. Başka kapilar açılacaktır..

Bende sımdı gordum konunuzu da ALLAH herkesın yardımcı olsun vardır elbet bıryerde kısmetınız uzulmeyın rıskın bittiği yerde ömür bitermiş ömür sürdükçe umut elbet olurmus

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ben de atanamadım şuan kendimi kötü hissediyorum.. bi an evvel kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorumm:14::14:

off allahım yardım et. hayırlısıyla işlerimizi elimize alıp kendi yuvamızı kursak:14::14::14:

Back
X