Atanamamaktan, beklemekten bıktım artık

seni okadar iyi anlıyorum ki sınav anında sanki bana başka bi beyin takııyolar hiç bişey bilmeyen anlamayan biri gibi oluyorum.geöen sene ders.de hep 1.oluyodum sınavdanda en kötülerin içindeydim.ben de tekrara çalışmaya başladım ama dershne daha başlamadı o yüzden kendimi sıkmadan azar azar yapmaya çalışıyorum bakalım nolcak Allah hepimizin yardımcı olsun

Ayy konu başlığını görür görmez balıklama atladım.. Yazılanları okumadım ama muhtemelen benim gibi düşünenler, sana hak verenler, seni çok iyi anladığını söyleyen arkadaşlar olmuştur. Ben de senin gibiyim arkadaşım ne yazıkki.82 puanla açıktayım ben de.Açıktan atamalara başvurdum onlarda da mülakat var, o da torpil işte direkt.Hatta yakın zamanda ben de konu açmıştım.Ben de 2012ye hazırlanma kararı aldım ama çalışmak da içimden gelmiyor. Yaşım daha pek fazla değil ama yine de insan hakkı yenince hazmedemiyor.İmkansız gözüyle bakılan bir kurumdan haber almak için ben hala dua ediyorum, hala ümidimi kesmedim.Sana tavsiyem, sen de öyle ol.Olumlu düşün, vardır bir yerlerde kısmetin muhakkak..

tatlım bence denemelisin yaşın büyük degil ki. ben de 27 olucam bi kaç ay sonra nolmuş yani.aklımızın hala çalıştığı yere kadar yolu varkazanmanı çok isterim

inşallah canım senin gazınla bende başlayım kaynak olarak geçen seneki kaynaklarımımı kullansam ne dersiniz hangi yayın daha iyi acaba

inşallah canım senin gazınla bende başlayım kaynak olarak geçen seneki kaynaklarımımı kullansam ne dersiniz hangi yayın daha iyi acaba

ben bütün kaynaklarımı yeniledim ama geçen senekileri çok pis kullanmiştım içilerini açmak gelmedi i,çimden.yargı aldım ama pek de beğenmedim giriyoruz inş bu sene haaaa.ona göre:

keşke ablan olabilsem ama tek kızım ben şaka bir yanada ablandamı benle aynı durumda

tamam sızıde ablam ılan edıyorum:) ewe gıdıp sordum bı an sen kadınlar kulubune uye oldnmu dıye:)
walla cnm senın kurdugn cumlelerın en sıddetlısını kurulur bızım evde ablam 80 dogumlu ıkı cocugu oldu ama yıllardır atanamadan ölursem gozlerım acık gıder dıyor e cıdden bı ara enıstemı bosayıp kampa gırecek dıye korktun :S yanlz bırakmıyorduk atacak bı yerden kendını yada atanan arklarını duyunca saldrcak onlara dıye:S
gunluk prgram su sabah 5 te kalk 7 ye kadar test coz cocuklar uyansın onlara kahwaltı yaptr sonra tekrar calıs arada cocklar öluyomu atlıyomu bı yerden bılmıyrz:) kocasıda yazık onune yemek gelmese bıle sesını cıkartmıokı kafayı yedı bu dıye cocugu sallarken bıle test cozen bı hatun :)
bu sne 83 aldı artık yıllar sonra subatta atanırm dıe dusunuo ılk atamalarda 213. sıradaydı sanırm 160 kısımı ne alınmıs beklıyor o sırada olmaz belkı dıye öss yede gırdı enıstemde matematık ogretmenı yatmaddan fonksyon cozduruyordu. bu sene burslu bı unıwersıtenın okul oncesı ögretmnlıgını kazandı dun kocası elını tututp kayda gotrdu kayıtta cocugunz nerde demsler normal olarak egıtım bılımlerı oldgu ıcın baya dersten muaf olacakmıs en azından 50 alır atanırım dıyor:S
beklıyoruz sımdı neler olacak
"""evı okul bırıncılıklerınden plaket dolu 2 cocuk annesı 31 yasndakı N.S CİNNET GECİRerek ewını yaktı son cumleerı hayatımı yaktınız bnde ewımı yakıyorum oldu annem bu cumlelerle posta gazetesının 1.sayfa haberlerıne cıkmamak ıcın haftanın 3 gunu cocuklarına bakmayı kabul eettı eşide uzusuz gomlekle dolasmamının eşsiz kalmaktan daha hayrlı oldugu bılıncıyle hem dershanede hem devlette boskalan zamnlarndada özel ders vermeyi hedefleyerek eşinin unıwersıte harc ve harclıgına katkıda olabılmek ıcın kendını parcalayacgnı bıldırdı:)
4 yasındakı kızı ise hala annesının babasıyla degılde test kıtaplaryla uyumalarına arada kucuk 2,5 yasndakı erkkek kardesını severken "genel yetenek im " bnm sozcugunu ıdrak edemesede anneannesıı ve teyzesyle mutlu oldgnu soyluyor:))

ablacımmm 32 yasndayımmı dıyosunn lutfen oku nbundan oncekı yazdgım yorumu:)

ablacımmm 32 yasndayımmı dıyosunn lutfen oku nbundan oncekı yazdgım yorumu:)

okudum ve ablana hayran kaldım süper hırs yapmış ben onun kadar yapamam bir ara bende kafaya acayip takmıştım 80 puan aldım amaatanamadım çocuk , eş, ev , iş olmadı sanırım yorgunluktan damarlarımı patlattım ölümden döndüm ve vazgeçtim
çocuk gelişimi okumasıda süper onlar rahat atanıyor ama inşallah o mezun olana kadar onlarında kadrosu dolmaz diyeyim çünkü çok talep
ablan inşşalhhhhhhh istediği kadroya girer Allahım emeklerini görür inş

ablacım demkkı bu hayrlı sızın ıcınde cokta zorlamanın bı anlamdı yoktrbıseyleri... nasıpte varsa zaten bı sekılde mewlam nasıp eder... sızın bolumunz neydi...
...
sormayın ablam baya kastı baya bakalım subatı beklıyoruz...:/

ablacım demkkı bu hayrlı sızın ıcınde cokta zorlamanın bı anlamdı yoktrbıseyleri... nasıpte varsa zaten bı sekılde mewlam nasıp eder... sızın bolumunz neydi...
...
sormayın ablam baya kastı baya bakalım subatı beklıyoruz...:/

Ahhh ahhhh.. Yarama tuz bastınız. Ben de atanamayanlardanım. Bu yıl 80 alıp da atanamayınca baya bi bunalım takılıp burda günlüğü inim inim inletmişliğim var bilenler bilir. Çok üzüldüm,çok ağladım,kızdım. Sonuç olarak yine nasip deyip kabullendim bekliyorum. Ücretli yapıyorum ben de. Yaşım küçük ama sizdeki o yorgunluk bende de var iki senedir aynı performansla hazırlandım,kendimi zorladım. Ve artık kitap yüzü görmek istemiyorum. Şubat'ı bekliyorum,atanamazsam tekrar hazırlanıcam sanırım. Bu cümleyi kurarken bile için için sinirleniyorum ya neyse. İnşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız.

kardeşm 87 aldı brnşı türkçe ve açıkta hala bekliyoo.. türkiyenin hali içler acısı hakedenler evde oturoyor böle bi düzende yaşıyoruz bunun vebali sorulur bence ahirette....

evet hayırlısı bu deyip kabullendim ama arkadaşlarımdan atananlar var onları gördükçe içim sızlıyor çok üzülüyorum ama buda beni çok hasta etti damarlarım patladı psikolojim bitti ağır depresyon ve panik atak tedavisi bile gördüm ama ben şuan herşeyi kabullendim umursamıyorum keyfime bakıyorum çünkü hastalanıyorum Allahımın bildiği vardır demekki hayılısı bu benim diyorum yeni ideolojim herşeyi boşver hayatının tadını çıkar oldu
ben felsefe mezunuyum ben mezun olduğum dönemde rehberlik alanınada alınıyorduk tabi ben o sıra evlendiğim ve çocuk yaptığım için ve durumun böyle vahim olucağını bilmediğim için pek önemsememiştim aslında buda benim şu hayatta tek keşkem oldu diyebilirim
kusura bakmayın bir dokun bin ah işit gibi oldu çok yazdım okuyan herkesin gözüne sağlık diyeyim
Ablan inşallah kazanır Allah yardımcısı oldun

ahh ahhh ablacım kızmayın ama bende sızın gıbı ablam gıbı ınsanlara anlam weremıyorum... ya dusunsenıze allah guzel bı evlılık nasıp etmıs ewlılıgıde bırak bı ewlat nasıp etmıs...ona yogunlassanız ewınızın ögretmenı olsanız ya.. benm bı ögretmen arkadsm war ewlı yaklasık 10 yıldır tup bebek ıcın ugrasyor ama yok olmuyor ıste oda tesellıyı ögrencılerınde bulmaya calısıyor ama nereye kadar oyle olacakkı bı awladı olması ıcın tum karıyerını heba etmek ısteyen cok insan tanıyorum... bence allahın gucune gıdecek siz cogu ınsandan daha sanslısınız bence...
bırde şu war pek bılıncınde olmasakta bızım bu dunyada olma amacımız bellı ımtıhan ıcın burdayız belkıde bu zorluklara verecegın tepkılere göre sekıllenıyordur hayatın?
bırde "hayır gorduklerınzde şer ,şer görduklerınzde hayır vardı" dıye bı soz var hadı atandın diyelım en cok ıstedıgın sey oldu... ama evdekı ewladınla eşinle ilgilenmen gereken sureyı enerjıyı dısarda harcayıp ewe pili bıtmıs bır sekılde dondugunde o cocuga o eşe ne vereceksın bu sefer hem kendı cocugun eksık yetısecek hemde eşinle ılgılı catlamar olacak sora diyolarkı eşim bnı nıye aldattı... be kadın sen ona harcayacgn ılgılı dısarı ver ewe gel yorgun argın adam ıkı guzel sey beklesın sen yat uyu neymıs yarın erkenden dersın başlıyor...
walla ben hazırda beklıyorum enıştem ablamı boşamazsa bılınkı aldatıyordur:

Bir aahhh ahhh da ben diyip katılayım bu kervana.
Atanmayan ve "Atanamadın mııı?" sorusuna maruz kalan biriyim ben de.
İlk yıldan ben bu kadar bıktıysam çalışmaktan ve bu suallerden, Allah daha fazla bekletmesin kimseyi diyorum..
Çok zor bir süreçmiş ve yaşamayan gerçekten anlamazmış...
83'le bekliyorum ben de...Atama umudu da pek görünmüyor ufukta...Yine önüme gelecek herhalde o kitaplar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bölumunuz ne kı 83 normal bı puan cunku? umutszlua itilecek bı puan değil ortalamada?

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ama canım evimizin öğretmeni olmak için okumadıkki hemde ne zorluklarla okudum ben hakkettiğimiz birşeyi elde edemiyoruz çok zor bişe
bide üzerine herkesin neden atanamadım diye sormaları , gözünün önünde atanan arkadaşalrını görmek , ücretli çalışmak senle aynı eğitimi almış diğer öğretmenlere verilen hakları görmek , hersene işsiz kalmak , üzerine seninle evlenirken işin olacağını düşünen eşin üzüntüsünü hissetmek onun tek başına eve yetişme çabalarını görmek , ...... o kadar uzunki yaşamayan anlamaz
Allahım herkese bir dert veriyor arkadaşına çkadro vermiş çocuk vermemiş bana kadro vermedi şükürler olsun oğlumu verdi onun sağlığından başkada bişe istemiyorum artık
ama artık bende önemsemiyorum heranımın tadını çıkarıyorum

emın olun sizn bi ust wersyonunz bızım ewde wardı o yuzden anlıyorum... elbette haklısnz deyım yerndeyse dırsek curuttunz o kadr ama elde war sıfır...
ama ne olursanız olsun ne kadar eksıler olursa olsun hayatnzda elınızdekı guzlleklere sarılın zaten öyle yapıyormussunz ne mutlu sız bunun farkına waranlardansnz...bıızm ewdekı bununda farknda deıil başladı ıste ıkı cocugu anneme bırakıp okula gıtmeye... heyy allahım ya ....
neyse cokta uzatıp basınızı agrtmayaym bıseyler nasıptır eger nasıbınız warsa 40 kadar:) mewlm nasıp edecektır emın olun cunku sız elınzden gelenın fazlasnı yapmıssınz bıle...

bölumunuz ne kı 83 normal bı puan cunku? umutszlua itilecek bı puan değil ortalamada?

Bölümüm edebiyat...Üstelik bu yıla kadar bölümüm için yeterli bir puandı bu puan...Ama alım azolunca bu puanlar bile işe yaramaz oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…