canım benm DURUP BEKLEMEKTEN başka hiç bişey yok..
bnde aynı durumdaydım.. işten çıktım evde hazırlandım... 90 95 puan alan ben sınavdan 70 aldım..elim ayagım titredi resmen:S
insanlar okadar çalıştın demesinden bıktım..
2012e hazırlnıyorum yine bıkmadan pes etmeden..
inan bana kitabı elime aldıgımda gözlerim doluyor.. yine yeniden die..
sabır ve dua yapcak bişey ok
yok yok sizin bnm ablam olma ıhtımalınız war:) oda 32 lerde... ben ablamı anlatsam gulermısınz aglarmısınz bılemedım....
tatlım bence denemelisin yaşın büyük degil ki. ben de 27 olucam bi kaç ay sonra nolmuş yani.aklımızın hala çalıştığı yere kadar yolu varkazanmanı çok isterim
Ayy konu başlığını görür görmez balıklama atladım.. Yazılanları okumadım ama muhtemelen benim gibi düşünenler, sana hak verenler, seni çok iyi anladığını söyleyen arkadaşlar olmuştur. Ben de senin gibiyim arkadaşım ne yazıkki.82 puanla açıktayım ben de.Açıktan atamalara başvurdum onlarda da mülakat var, o da torpil işte direkt.Hatta yakın zamanda ben de konu açmıştım.Ben de 2012ye hazırlanma kararı aldım ama çalışmak da içimden gelmiyor.Yaşım daha pek fazla değil ama yine de insan hakkı yenince hazmedemiyor.İmkansız gözüyle bakılan bir kurumdan haber almak için ben hala dua ediyorum, hala ümidimi kesmedim.Sana tavsiyem, sen de öyle ol.Olumlu düşün, vardır bir yerlerde kısmetin muhakkak..[/QU
tatlım yaşın daha küçükse bi problem zaten yok.ders çalişmak insana bi yaştan sonra zor geliyo helede evli ve çoçugu varsa.bu sene çok daha iyilerini yapabilirsin sıkma canını.
inşallah canım senin gazınla bende başlayım kaynak olarak geçen seneki kaynaklarımımı kullansam ne dersiniz hangi yayın daha iyi acaba
keşke ablan olabilsem ama tek kızım benşaka bir yanada ablandamı benle aynı durumda
Düşünüyorum aslında tekrardan deniyim diyorum ama ben çok şansızımdır sınavım iyi geçti iptal edildi o kadarda çalışmıştım ne dersin deniyimmi 32 yaşındayım benim yaşımdakiler emekli olacak vallahi
ablacımmm 32 yasndayımmı dıyosunn lutfen oku nbundan oncekı yazdgım yorumu:)
okudum ve ablana hayran kaldım süper hırs yapmış ben onun kadar yapamam bir ara bende kafaya acayip takmıştım 80 puan aldım amaatanamadım çocuk , eş, ev , iş olmadı sanırım yorgunluktan damarlarımı patlattım ölümden döndüm ve vazgeçtim
çocuk gelişimi okumasıda süper onlar rahat atanıyor ama inşallah o mezun olana kadar onlarında kadrosu dolmaz diyeyim çünkü çok talep
ablan inşşalhhhhhhh istediği kadroya girer Allahım emeklerini görür inş
okudum ve ablana hayran kaldım süper hırs yapmış ben onun kadar yapamam bir ara bende kafaya acayip takmıştım 80 puan aldım amaatanamadım çocuk , eş, ev , iş olmadı sanırım yorgunluktan damarlarımı patlattım ölümden döndüm ve vazgeçtim
çocuk gelişimi okumasıda süper onlar rahat atanıyor ama inşallah o mezun olana kadar onlarında kadrosu dolmaz diyeyim çünkü çok talep
ablan inşşalhhhhhhh istediği kadroya girer Allahım emeklerini görür inş
ablacım demkkı bu hayrlı sızın ıcınde cokta zorlamanın bı anlamdı yoktrbıseyleri... nasıpte varsa zaten bı sekılde mewlam nasıp eder... sızın bolumunz neydi...
...
sormayın ablam baya kastı baya bakalım subatı beklıyoruz...:/
evet hayırlısı bu deyip kabullendim ama arkadaşlarımdan atananlar var onları gördükçe içim sızlıyor çok üzülüyorum ama buda beni çok hasta etti damarlarım patladı psikolojim bitti ağır depresyon ve panik atak tedavisi bile gördüm ama ben şuan herşeyi kabullendim umursamıyorum keyfime bakıyorum çünkü hastalanıyorum Allahımın bildiği vardır demekki hayılısı bu benim diyorum yeni ideolojim herşeyi boşver hayatının tadını çıkar oldu
ben felsefe mezunuyum ben mezun olduğum dönemde rehberlik alanınada alınıyorduk tabi ben o sıra evlendiğim ve çocuk yaptığım için ve durumun böyle vahim olucağını bilmediğim için pek önemsememiştim aslında buda benim şu hayatta tek keşkem oldu diyebilirim
kusura bakmayın bir dokun bin ah işit gibi oldu çok yazdım okuyan herkesin gözüne sağlık diyeyim
Ablan inşallah kazanır Allah yardımcısı oldun
Bir aahhh ahhh da ben diyip katılayım bu kervana.
Atanmayan ve "Atanamadın mııı?" sorusuna maruz kalan biriyim ben de.
İlk yıldan ben bu kadar bıktıysam çalışmaktan ve bu suallerden, Allah daha fazla bekletmesin kimseyi diyorum..
Çok zor bir süreçmiş ve yaşamayan gerçekten anlamazmış...
83'le bekliyorum ben de...Atama umudu da pek görünmüyor ufukta...Yine önüme gelecek herhalde o kitaplar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ahh ahhh ablacım kızmayın ama bende sızın gıbı ablam gıbı ınsanlara anlam weremıyorum... ya dusunsenıze allah guzel bı evlılık nasıp etmıs ewlılıgıde bırak bı ewlat nasıp etmıs...ona yogunlassanız ewınızın ögretmenı olsanız ya.. benm bı ögretmen arkadsm war ewlı yaklasık 10 yıldır tup bebek ıcın ugrasyor ama yok olmuyor ıste oda tesellıyı ögrencılerınde bulmaya calısıyor ama nereye kadar oyle olacakkı bı awladı olması ıcın tum karıyerını heba etmek ısteyen cok insan tanıyorum... bence allahın gucune gıdecek siz cogu ınsandan daha sanslısınız bence...
bırde şu war pek bılıncınde olmasakta bızım bu dunyada olma amacımız bellı ımtıhan ıcın burdayız belkıde bu zorluklara verecegın tepkılere göre sekıllenıyordur hayatın?
bırde "hayır gorduklerınzde şer ,şer görduklerınzde hayır vardı" dıye bı soz var hadı atandın diyelım en cok ıstedıgın sey oldu... ama evdekı ewladınla eşinle ilgilenmen gereken sureyı enerjıyı dısarda harcayıp ewe pili bıtmıs bır sekılde dondugunde o cocuga o eşe ne vereceksın bu sefer hem kendı cocugun eksık yetısecek hemde eşinle ılgılı catlamar olacak sora diyolarkı eşim bnı nıye aldattı... be kadın sen ona harcayacgn ılgılı dısarı ver ewe gel yorgun argın adam ıkı guzel sey beklesın sen yat uyu neymıs yarın erkenden dersın başlıyor...
walla ben hazırda beklıyorum enıştem ablamı boşamazsa bılınkı aldatıyordur:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ama canım evimizin öğretmeni olmak için okumadıkki hemde ne zorluklarla okudum ben hakkettiğimiz birşeyi elde edemiyoruz çok zor bişe
bide üzerine herkesin neden atanamadım diye sormaları , gözünün önünde atanan arkadaşalrını görmek , ücretli çalışmak senle aynı eğitimi almış diğer öğretmenlere verilen hakları görmek , hersene işsiz kalmak , üzerine seninle evlenirken işin olacağını düşünen eşin üzüntüsünü hissetmek onun tek başına eve yetişme çabalarını görmek , ...... o kadar uzunki yaşamayan anlamaz
Allahım herkese bir dert veriyor arkadaşına çkadro vermiş çocuk vermemiş bana kadro vermedi şükürler olsun oğlumu verdi onun sağlığından başkada bişe istemiyorum artık
ama artık bende önemsemiyorum heranımın tadını çıkarıyorum
bölumunuz ne kı 83 normal bı puan cunku? umutszlua itilecek bı puan değil ortalamada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?