- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
Unıversıtede kalma gıbı bır sansınız yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgisinden yana suphem yok beni çok seviyo ama bazen onunda canına tak edince hırsını benden alıyo işte sucluluk psikolojisi yaratıyo sanırım ve başarılı da oluyoseni sevdiği için değil de maaş için mi evlenmiş?
o zaman kadrolu biriyle evlenseymiş.
atanamamak senin suçun mu yoksa yeterli kadro vermeyen devletin mi?Sevgisinden yana suphem yok beni çok seviyo ama bazen onunda canına tak edince hırsını benden alıyo işte sucluluk psikolojisi yaratıyo sanırım ve başarılı da oluyo
Ayni durumdayiz. .sadece Doğu görevi var henüz gitmedik kursa da gidemem çocuğu bırakacak kimse yok. Ev hanımı desem değil öğretmen desem değil okulu neden okudum madem diyorum ee özelde calissam aldığım maaş bakiciya mi gitsin üstelik atamasi zor bir bölüm. .zamana bıraktım bakalımYaz boyunca orda sayilirdim .. Aslinda toparlanmis olmaliydim.. Aksine dönünce yine boguluyorum..
2012 Türk Dili ve Edebiyati bölümü mezunuyum. Okurken formasyonumu da almistim. Atanacagima inancim sonsuzdu.. Alan sinavi gelince kendime guvenemedim .. Yillar suren bir birlikteligim vardi.. Evlenmek istedik evlendik.. Esim ogretmen dogu görevi yapiyor su an bulundugumuz yerde.. İlk sene ders calistm olmadi .. Bebek istedk ve rabbim aratmadi.. Simdi ise evli mutsuz ve cocukluyum.. Sürekli evdeyim .. Calisacak bir yer yok burda küçücük bir kasaba düşünün. Herkes kendi icine çekilmiş, genc nufus cok az.. İcime kapandim iyice gorusebileecegim kimse yok desem dogru olur.. Ders calismayi cok istiyorum ama bebekle mümkün değil... Annem yanima gelemez kardesim okulda.. Kayinvalide ile bir problemmimiz yok gelmek ve cocuga bakmak istiyor .. Lakin ben o gelince yine dort duvar arasinda var olan duzenimi de bozacagim üstelik sigara icyrm gunde bir iki onu da bilmiyor.. Ona biraksam cevre ilcelere dersaneye falan yazilsam dedim.. Arastirdim cevre ilcelrde dersane yok oralar da cok geri kalmis sadece lys kurslari var... Kendmi kapana kisilmis hissediyorum. Ya da kafese kapatilmis bir kuş gibiyim.. Ucmayi cok seven ama sanki asla bir daha ucamayacak olan bir kuş.... Burada daha 3 yilimiz dolmak zorunda... 3 yilda daha ne kadar saçlarim dökülecek? Daha ne kadar yalnizligin dibine vuracagim.. Üstelik yemek yemeyen altini aldirmayan gece uyumayan gündüz sürekli ağlayan ve disari cikmak isteyen bir bucuk yasinda oglumla , günleri nasil dolduracagim ? Bunaldim.. Ben ben değilim...
Aynen ya hem zamandan hem paradan tasarruf valla. Ben de internetten çalışıyorum hep.Dershane olsaydı gidecek vakti bulabilecekseniz evde çalışmaya da vakit bulabileceğinizi düşünüyorum..artık dershanelere kurslara gerek kalmadı her şey internette öyle güzel anlatılıyo ki.
Azminize hayran kaldım. Ben olsam çoktan dibe vurmuştum psikolojik olarak.Canmmm bak bende aynı şeyleri yaşıyorum ben 2011 edebiyat mezunuyum 2012 de formasyon aldım 2013 de evlendim eşimin bi yil sonra tayini doğuya çıktı doğuya gittim bende ufacık biyerde idim doğru düzgün market bile yoktu ben arkadaş olarak kitaplarimi seçtim evet atanamadim lac yıldır sınava giriyorum atanamadim ama pes te etmedim sende etme biliyorum çok zor ama kazanamasan bile en azından bilgilerin taze kalıyo. .. ben bugun tekrar başladım calismaya 3 buçuk yıldır evliyim bu konuda çok hassasim eşim laf etmiyo oyüzden ama arada bi kaynanam laf sokuyor onuda eşime havale ediom o halledio. .. ve yaşım 28 biz artık çocuk dusunuyoruz çünkü hersey atanmak değil yıllar geçiyo bikaç aydır bebeğimiz olmuyo ya olmazsa düşüncesi aklımı kemirio iyiki bebeğin var...
Nasil bi baskidir bu ya esine sinir oldum kusura bakma.bende 4 senedir atanamadim tabi son 2 yildir sinava bile girmedim hamilelikti bebekti derken....herhalde sana sevgiliyken okul biter atanir hoppp para cepte diye bakiyordu.Beni en iyi siz anlarsınız bu halde bile ses etmiyorum ama eşim öyle degil.senin yüzünden ev alamıyoruz tatile gidemiyoruzhep geri kalıyoruz diyip duruyor.bir kere bile ne hissettigimi sormadı hep kendi acısından bakıyo tamam oda haklı ama ben bos oturmadımki ne yapıyım olmuyo bazen öyle sinirleniyorum ki git atanan biriyle evlen diyesim geliyo