Atandığıma pişman ettiler

cocuk olsaydi gelip cocuga baksinlar derdim ama cocuk yoksa gelmeleri cok sacma.bi suru evli kadin var tek basina baska yerde yasayan.kv falan almayin yaniniza ne munasebet siz yetiskin bir bireysiniz.

Yemezse yemesin koskoca adam sen neden bunu mesele yapıyorsun? Vitaminsiz kalır boyu mu uzamaz ? Ben gidiyorum diyip gideceksin kimsenin sana bir "destek" vermesini de bekleyip durma...Bu gün ah ah vah vah seni çok özleyeceğim diyen iki ay sonra seni kefil-borclu gösterip ev/araba alır ben bunu bilir bunu söylerim .Bu arada esin madem böyle çocuk gibi anası babası sana degil ona göz kulak olsun ..yemeğini yapsın,sırtını sivazlasin
Aynen oyle. 3 ay sonra askim kredi cekelim araba alalim ikimizin de maasi var der.

5 yıl nasıl geçecek? Eşinizin gelme durumu da yokmuş. Gerçi süreler degişti mi haberim de yok ama...

İşin bir de bu kısmı var. Ailesinin gelme meselesi ise siz istemiyorsanız saçma zaten.

evet bende şimdi fark ettim amma sakin ola ki etkilenmeyin ve gidin günün birinde ne olacağı belli olmuyor mesleginizi elinize almak gibi bir imkaniniz var birak iki gun surat asar alışır ne zaman gidiceksiniz atandiginiz yere
Kesinlikle. Universiteden bir arkadasim devlet okulunda ogretmen. Onun maasinin iki kati para kazaniyordu esi. Ama adami kasim ayinda kapinin onune koydular. Is de bulamiyor cunku ayni sartlarda ariyor onca yildan sonra tabii. Simdi kiz bakiyor eve. Devlet guvencesi olmasa banka evlerine el bile koymustu. Taraflardan kim devlet guvenceli ise girecekse oburunun onu desteklemesi lazim bu devirde. Kulak tikayin. Ozel sektorde sali varsiniz carsamba yoksunuz.

Back
X