yeni öğretmenim. bu yıl göreve başlıcam. ama çevremde o kadar cahil insan var ki. neden öğretmenliği seçtin diyip duruyolar.
herkes memur olmak için canını verir. ben memur olduğum halde yaranamıyorum. mesleğimden soğuttular. aralarında en yüksek maaş alan, memur maaşı kadar almıyodur. neden böyle yapıyolar. akrabalarla görüşmek istemiyorum artık.
Daisy görevin hayırlı olsun öncelikle..canını neden sıktığını anlamadım..ben de 10 senelik öğretmenim. eşim de öyle.diyorsun ya aralarında en yüksek maaşı alan memur maaşı kadar almıyordur..nasıl bir saçmalıkdır ki bu?! kim hangi akıllı buna kara vermiş; evet öğretmenlerin pozisyonu Türkiye'de çok iteklenmiş, önemsizleştirilmiş.ham maaş olarak hem de maalesef statü olarak..ama kendini bu kadar sıkcağına gayretle onlara tersini göstermelisin..maaş konusuna gelirsen bak ben 10 senedir üniversitede öğretmenim.eşim de lisede öğretmen..ikimiz de aynı ücreti alır, şükederiz. ve böyle olduğumuz için de çok mutluyuz inan..
nasıl sevinmiyorsun ya mükemmel bişey bu tebrik ederim atanmaya çalışan onca öğretmen var sen çalışmışsın başarmışsın hiç birşeyin bu mutluluğa gölge düşürmesine izin verme! neyi eleştiriyorlar anlamadımki kıskanıyor olmasınlar.
devlette çalışma şansı bence çok iyi birşey benim ablam da annem de öğretmen ve gerçekten çok rahat işleri var.tabiki her işin sıkıntısı vardır ama bence çok mutlu olmalısın.ben de bu sene kpssye çalışıp atanmaya çalışcam ve kazanırsam inan herkese kulağımı tıkar bu başarının tadını çıkarırım.canını sıkcak hiç bişey yok kendine boşuna sıkıntı etme
teşekkür ederim. aslında insanların düşüncelerini takan biri değilim. ama hani bi şeyi herkes sürekli tekrar ederse insan o şeye inanmaya başlar ya durumum böyle. sürekli herkes aynı şeyi söylüyo. ben de kendimi sorgular hale geldim. acaba bu mesleği seçmekle doğru mu yaptım diye.
neden öğretmenliği seçtin. çocuklarla nasıl uğraşcan. şöyle olur, böyle olur. gittiğin yerde şu sorunu yaşarsın, çok zorlanırsın vs. diyip duruyolar.
çok çalışkan bi öğrenciydim, yakıştıramıyolar mı? yoksa kıskanıyolar mı bilmiyorum. tersini göster demişsin ama benim buna gücüm kalmadı. bu insanlar küçücük dünyalarına yaşamaya alışmışlar. ne yapsam da dzeülmezler. araya mesafa koymak en iyisi olcak galiba.
teşekkür ederim :) neden bu kadar taktım bende anlamadım. ne zamandır akraba görmüyodum. kpss koşuşturmasındaydım. sonuçlar açıklandı. çok mutlu oldum. öğretmenliğimde yapmak istediklerimi planlamaya başladım. ta ki bayram gününe kadar...
bütün akrabalar anlaşmış gibi aynı şeyi söylüyolardı. parası azmış, öğretmenlik zormuş, çok zorlanırmışım, yapamazmışım....
senin gibi insanları çok kıskanıyorum ya. ne güzel okumuş bi çevren var. bizimki gibi değil.
yeni öğretmenim. bu yıl göreve başlıcam. ama çevremde o kadar cahil insan var ki. neden öğretmenliği seçtin diyip duruyolar.
herkes memur olmak için canını verir. ben memur olduğum halde yaranamıyorum. mesleğimden soğuttular. aralarında en yüksek maaş alan, memur maaşı kadar almıyodur. neden böyle yapıyolar. akrabalarla görüşmek istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?