- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi agresifkiz
Senin için mutlu olmayan sevgili adam değildir. Yolun açık olsun ayrıca ben tebrik ederim size ihtiyacimiz var❤❤❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarını desteklemeyen bir erkekten uzak durMerhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok fazla sevinmeden onunla da paylaştım ama hem hiç mutlu olmadı hemde neden böyle yapıyorsun dediğimde mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu benim için değişen bir şey yok vs dedi. Bende aşırı sinirlendim biraz ters yaptım ama öncesinde alttan aldım tabi sonuna doğru artık canıma tak etti restleştik bitti. Şimdi bir yanım diyor ki seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz diyor, bir yanımda onu da anla sende iki sene bekledin neler çektin diyor. O yazmaz biliyorum bende yazmamaya söz verdim kendime ama acaba haksızlık mı ediyorum doğru düşünemiyor muyum diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
O atansaydı siz ne yapardınız onun adına sevinir mi atandıysan napıyım benim 2 yıldır psikolojim bozuk mu derdiniz?Merhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok fazla sevinmeden onunla da paylaştım ama hem hiç mutlu olmadı hemde neden böyle yapıyorsun dediğimde mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu benim için değişen bir şey yok vs dedi. Bende aşırı sinirlendim biraz ters yaptım ama öncesinde alttan aldım tabi sonuna doğru artık canıma tak etti restleştik bitti. Şimdi bir yanım diyor ki seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz diyor, bir yanımda onu da anla sende iki sene bekledin neler çektin diyor. O yazmaz biliyorum bende yazmamaya söz verdim kendime ama acaba haksızlık mı ediyorum doğru düşünemiyor muyum diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bir de onun acisindan bakın olaya. İs bulamamak insanı çok yıpratıyor. Hayat arkadaşı sevgilisi is bulunca da kendini değersiz hissedip bu kesin beni bırakır moduna girmiştir. Ama yalandan da olsa bir tebessüm isterdim ben. Siz coşmasını beklemissiniz ve üstüne gitmissinuz
O atansaydı siz ne yapardınız onun adına sevinir mi atandıysan napıyım benim 2 yıldır psikolojim bozuk mu derdiniz?
Uzun suredir bekledigim ve üzülüp endişe ettigim bir konuda başkasinin iyi haberini almak beni de mutluluktan havalara ucurmaz yani. Bu sevgili de olsa hayirli olsun derim onun adina sevindigimi soylerim anca napilir ki başka?
Kendi uzuntumu unutup oturup baskasinin atanmasina havalara uçacak kafada bir insan degilim.Bir cok insan da degil ama rol yapiyorlar. Hele dunyanin şuan ki durumunda işi olanin bile psikolojisi berbatken...
Dogru demis yani sen kendini kurtardin ona ne faydan var.
Yorumlari okumayayim nasil olsa ayril diye yazar herkes diye içimden geçiriirken gene de göz ucuyla baktim evet tahmin ettiğim gibi. Şimdi yaptiği doğru değil tabiki de insan yakin olduğu kişinin sevincine ortak olmasini bekler. Yalniz iki yildir iş bulamamiş. Erkek işsiz olduğu zaman bu daha zor bir durum. Toplumsal algi mi nee derseniz deyin buna ama erkek calismamasi daha zor. Bu olayla ilgili tavirinizi belirtin ama aranizdaki ilişkiyi buna bağlamayin. Sakin olun
Acaba kıskanmış olabilir mi ondan önce is hayatına atılacaksiniz, yeni insanlar, yeni bir şehir vs? Eğer böyleyse bir nebze anlarım ama ohh sen kurtuldun ben kaldım kafasıyla bir kıskançlıksa hiç normal değil kusura bakmasın.
Kompleks yapmis.Boyle bir adamla asla mutlu olamazdin inan bana.Bugun buna kompleks yapar yarin kulturune kompleks yapar sonraki gun parana yapar.Ama yapar bu tarz adamlardan hayir gelmez.Zaten sonuçlar açıklanmadan tribe girmişti beni artık istemezsin beni bırakırsın falan diye. Bende anlam verememiştim saçmalama falan demiştim. En son da bu olay patlak verdi işte.
Sizin adınıza sevinirse kendi için üzülecek :) hayatını kurtardı beni istemeye ildir, beni bırakabilir. Ailesi beni istemeyebilir diye düşünüyor olabilir. Bizim erkeklerimiz biraz kompleks var. Çalıştırmak bile istemiyorlar eşlerini.
Biraz ara verin ondan bir adım bekleyin. Sizin bu durumda üzülecek birşeyiniz yok tabiki yolunuzu çizeceksiniz.
Kendi atanamadığı için üzülmüş belki de kıskandı seni sonuçta artık atandın cebinde paran olcak
Yeni arkadaşların iş ortamın olcak bunlar için kıskanmış olabilir
Senin hayatın kurtuldu derken bide siz evlilik planı yapmıyormusunuz
O zaman o yüzden sevinmemis ondan önce gideceksin yalnız kalacaksın diyeZaten sonuçlar açıklanmadan tribe girmişti beni artık istemezsin beni bırakırsın falan diye. Bende anlam verememiştim saçmalama falan demiştim. En son da bu olay patlak verdi işte.
Kendi kendine triplere girmiş yani issisligin acisini sizden cikarmaya calismisİki üç gün önce tercihler açıklamadan bana zaten işe girince beni bırakırsın benimle şu an vakit geçiriyorsun falan deyip durmuştu. Ama yine de böyle konuşmasını gerektirmez ki.
Demek ki herkesi kendi gibi karnı dar (bizim buralarda çekemez anlamında) sanıyor.Çok mutlu olurdum. Bunu onada söyledim ama çocuk mu kandırıyorsun dedi bana.
Boşver, atanacaksın şimdi Kim bilir nereye.. O Bir yerde sen Bir yerde kalacaksın. Yeni bir çevren olacak vs. Bu ilişki yürümez gibi geldi. Şimdi açsan özür dilesen ne değişecek. Bir erkek olarak kendini ezik hissetmiş. Söyleyip bıraksan iyiymiş, sanki biraz üzerine gitmekle hata yapmışsın gibi geldi. Erkeklik gururuna dokunmuş zaten sen de hafiften üzerini kazımışsın.
Bu arada tebrikler, hayırlı olsun