atandım ama mutlu değilim. :(

Valla 10 numara olmus.eve ciksanizda masrafiniz olacak.para yetismeyecek inan.sonrada buraya birikim yapamiyorum diye konu acacaksiniz.
Heray 1000 tlyi kenara atsan 1000 lirayla pasalar gibi gecinirsin zaten.kira mitfak masrafin yok..misafir agirlayamiyirum diye eve cikman gereksiz.aracin yoksa arac al.
Heray bi altin al.evlenince oyle lazim olacakki onlar sana.
Evlenince rahat etmen icin miss gibi firsatin var.

Allah izin verirse bu ayın sonunda çıkıyorum eve.. Burda yaşadığım için mesaim bir türlü bitmiyor. zaten yurttasın şu işi yapıver. şununla görüş.. öğrenci seni görsün başlasın derdini anlatmaya..sonra diğerleri de gelsin.. zaten yorgunluktan ölüyorum bütün gün.. bari 5 ten sonrası benim olsun... para biriktirmek umrumda değil artık...hayattan soğudum resmen.. zaten iş arkadaşlarımla aram da iyi değil..daha da çekilmez oluyor burası.
Himm.hayirlisi olsun.eski oldugunu bilmeden fikrimi yazmistim az once.5 den sonra arkadaslarinizla plan yapsaniz disari ciksaniz falan?
Bizimde yurtta memur abla vardi.odasi ayriydi falan.5 den sonra kimse rahatsiz etmezdi.hooop cikar keyif yapardi arkadaslariyla.bizimlede sen sakrak takilip keyfine bakardi.talihsizlik olmus biraz sizinki

bence hiiiç kaşınma otur oturduğun yerde... her ay en az 1000 tl uçup gidicek kiraydı faturaydı yemek derdiydi... birikim yap...

kızlar ayın sonunda eve çıkacağımı söylemiştim.ailem yalnız ailem tek başıma çıkmama karşı. tanıdığımız bir aile çalıştığım yere 1 saatlik mesafede başka ilçede yaşıyor. bizimkileri ikna etsem onlara yakın bir yerde eve çıksam, ama sonradan da yol beni yıpratır mı diye düşünüyorum. bu arada servisle gidip geleceğim. yurda yakın bir yerde ev tutmak istemiyorum. biraz uzaklaşmak istiyorum. merkezden tutsam yarım saat. artık bi yarım saati de yolda hayal kurarak geçirir :KK49::KK76: istediğim yerde tutarım diye düşünüyorum. kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. siz olsanıznapardınız

artık bunaldım burda. o kadar uğraştım.yapamıyorum. en azından huzurlu olacam. merkezde kimse yok tanıdığım. yani yarım saat o da. ee artık bi yarım saati de ben keyfim için feda ederim. hem ben merkezi değil diğer ilçeyi daha çok seviyorum. denizi var :KK200: sahilde yürüyüş yapacağım zaman psikolojim düzelir. doğal yollardan tedavi.:KK76:hem aileme 2 saatlik yol olmuş olur. kalacağım yer. yanlış mı düşünüyorum

Back
X