Evet kızlar güzel geçen mülakat sonucum olumlu oldu ve atandım evraklarımı teslim edicem fakat evraklarımı teslim ettikten sonra 2 aylık bir güvenlik soruşturma ve arşiv araştırma olayı var adlı sicilim temiz ve herhangi bir örgütlede bağlantım Yok öğrenmek istediğim bu araştırmalar yapılırken telefon kayıtlarımız ve maillerimiz incelenirmi özel hayatımızdaki bilgileri içeren ?? Bilgisi olan varsa ck sevirim iyi geceler
Evet kızlar güzel geçen mülakat sonucum olumlu oldu ve atandım evraklarımı teslim edicem fakat evraklarımı teslim ettikten sonra 2 aylık bir güvenlik soruşturma ve arşiv araştırma olayı var adlı sicilim temiz ve herhangi bir örgütlede bağlantım Yok öğrenmek istediğim bu araştırmalar yapılırken telefon kayıtlarımız ve maillerimiz incelenirmi özel hayatımızdaki bilgileri içeren ?? Bilgisi olan varsa ck sevirim iyi geceler
merhabaa hayırlı olsun:) siz de adli tıpa atandınız galiba
sevindim adınıza,merak etmeyin bir şey çıkmaz cemaatle bağınız yoksa hiç olmadıysatebrikler ve başarılar
hayırlı olsun nereye atandınız?
bizim zamanımızda soruşturmada öyle şeylere bakmıyorlardı. ama şimdi nasıldır bilmiyorum. sanırım cemaatle ya da diğer örgütlerle bağlantı var mı diye incelenebilir. ama özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez.
Hayırlı olsun
özel hayat gizliliği var anayasada
sadece geçmişini, hangi okullarda okuduğunu nerelere üye olduğunu
anneni babanı nerede çalıştıklarını kardeşlerin yada diğer 1. derece akrabaların falan araştırılır
ve bunu detaylı yaparlar,