arkadaşlar 3yıllık bi ilişkim var bu haziran ayında isteme-söz-nişan yapalım diye konuşuyoruz uzun zamandır erkek arkadaşımla.
Ben aileme söyledim olur dediler aileler önceden tanıştı ama benim okulun bitmesi için bekliyorduk o yüzden resmiyete dökülmemişti
Neyse işte dün erkek arkadaşımla dışarda buluştuk akşam için bize yemeğe davet ettim sonra annesini aradı hal hatır sormaya anneside bizi sordu o da akşam onlara gideceğim falan dedi arkasından annesine siz konuşuyor musunuz hiç diye sordu annesi de yok oğlum hiç aramıyorlar ki dedi erkek arkadaşım da ben akşam oraya gideceğim yaa ordan ararım konuşursunuz dedi annesi de sakın sen kendi telefonundan arama ha onlardan ara sana yazmasın dedi

çok üzüldüm böyle söylemesine erkek arkadaşım hemen telefonu benden uzaklaştırdı kalktı ama ben duydum bir kere
haziran ayında ki söz-nişan meselesini konuşmuş sonra da artık bi adını koyalım demiş annesine yok yok daha erken hele kız bi atansın daha çok erken demiş

sende hele bi kadroya gir daha zamanı var demiş

sanki evlenelim diyoruz bi söz yapmanın ne sakıncası var ki ben zaten atanmadan evlenmem

erkek arkadaşım da hemen kabullenmiş büyükler bilir falan dedi bende kızdım daha doğrusu kırıldım

benim ne istediğimin,düşündüğümün anlamı yok demek senin için dedim
şimdi sizlere soruyorum söz yada nişan için benim illa ki atanmış olmam mı lazım ben mi yanlış bir şey istiyorum

sonuçta ben onlara bizi evlendirin demiyorum sadece rahat rahat görüşebilmek açısından bi nişan yada söz istiyorum