• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atanmak.. gitmek.. hayaller

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
kpssden çok arada bir puan aldım yani ya olur oda 3. 4. Atama ya olur ya olmaz. Umidimi kaybetmemeye çalıştım hep ama artık olmuyor babamın ezmeleri ablamın baskısı çevremin dalga geçmesi küçümsemesi
nerelere gitsem napsam kafayı yicem sonunda bana mutluluk yok sanırım neye yarıyorum bu dünyada ben bilmiyorum telefobun ben aramadıkça çalmaz sesim çıkmasa ne oldu diyen olmaz kimsenin hayatında onemli biri değilim. En buyuk hayalim umudum atanmak evimi kurmaktı :(

Sana umutlan diye bir sey anlatacagım...Bugün bir arkadasıma konustum, formasyon alıyor su an. Dershane hocalarımdan birini görmüs okulda, adam 35 civarı yası yüksege basvurmus. Diger bir hocamızda, gene aynı yaslarda, silopiye atanmıs. Yani demem o ki, yapamazsın, edemezsin diyenleri iplemeyin. O adamlar eminim o yasa kadar, o dandini kosullarda calısmaya meraklı degillerdi. Cünkü ben görüyordum misal adam sabah geliyor, gecenin körüne kadar dersi var. Bir yemek arası, zaten aralarda da soru sorup basına üsüsenler...Benim de arzum, devlet kurumu. Öyle ya da böyle ben yapacagım. Kimse de seyimde degil...Arada umutsuzluga düsebiliriz, insanız dogamızda var, ama yılmayalım.

Sanki boş yaşamak gibi değil mi? Aynı durumdayım ve nereye kadar gidecek böyle hiç bilmiyorum. Hayatının düzene girmemesi, şu yaşa gelip evde oturuyor olmak o kadar zor ki...
hemde nasıl. Ömrümüzün yarısı okumakla geçti zar zor okuyoruz bir şeye yaratmıyorlar atamaydı atama olmadı iyi bir iş olması için deneyimdi ne olacak ben bilmiyorum çok mutsuzum gerçekten mutluluk böyle zamanlarda geliyorsa senelerdir neden gelmiyor benimki :(

Ne diyeyim durumlar hep aynı.Aynı sınav aynı sonuçlar aynı ümitsizlikler.
İnsan belli bir yaştan sonra boş durmayı kaldıramıyor.
Seni gayet iyi anlıyorum.Fakat bırakmamak gerek.Bu olmadıysa öbürü.O iş olmadıysa başkası.Elbet biri olacak bunların.

sizde mi girdinşz sınava? Nasıldı sonuç umut var mı? Çoğu zaman rabbime sığınıyorum hep olumlu olacağını düşünüyorum tevekkül ediyorum ama çaba da sarfediyorum hep bir şeyler eksik iyi olacak dedikçe neden tam tersi oluyor anlamıyorum
Sana umutlan diye bir sey anlatacagım...Bugün bir arkadasıma konustum, formasyon alıyor su an. Dershane hocalarımdan birini görmüs okulda, adam 35 civarı yası yüksege basvurmus. Diger bir hocamızda, gene aynı yaslarda, silopiye atanmıs. Yani demem o ki, yapamazsın, edemezsin diyenleri iplemeyin. O adamlar eminim o yasa kadar, o dandini kosullarda calısmaya meraklı degillerdi. Cünkü ben görüyordum misal adam sabah geliyor, gecenin körüne kadar dersi var. Bir yemek arası, zaten aralarda da soru sorup basına üsüsenler...Benim de arzum, devlet kurumu. Öyle ya da böyle ben yapacagım. Kimse de seyimde degil...Arada umutsuzluga düsebiliriz, insanız dogamızda var, ama yılmayalım.

sizde mi girdinşz sınava? Nasıldı sonuç umut var mı? Çoğu zaman rabbime sığınıyorum hep olumlu olacağını düşünüyorum tevekkül ediyorum ama çaba da sarfediyorum hep bir şeyler eksik iyi olacak dedikçe neden tam tersi oluyor anlamıyorum

Zamanı degil demek ki, bir seyler mani oluyor. Girdim, evet. Ben kesin olacak diye bakıyordum, ama öyle sacma sapan seylere kendi üzdüm ki, gülüyorum yani, keske üzüldügüme de degdigini görseydim. Merkezi atama zor canım benim, anca mülakat tarzı seylere basvurabiliyorum.

Bak ne diyorum...35 civarı...Bir de daha yeni evlenmisti o hocamız, pek öyle zengin bir hali de yoktu. Nasıl sevinmistir kim bilir...

stillex, ben oldum 25 sınav oluyo iki yılda bi diyolar kalkacak. bir yerde aileme de hak veriyorum gecemi gündüze jatıp çalıştım onda şeye yetiştim ama sonuç hayal kırıklığı. hiç çalışmayan arkadaşım benden daha iyi yapmıs benim mi zekam da problem var diyorum o raddeye geldim desem ki her şeyi sallayım evleneyim evladım olsun bir sevdiğim sevenim de yok bomboşum amaçsızım
Ne diyeyim durumlar hep aynı.Aynı sınav aynı sonuçlar aynı ümitsizlikler.
İnsan belli bir yaştan sonra boş durmayı kaldıramıyor.
Seni gayet iyi anlıyorum.Fakat bırakmamak gerek.Bu olmadıysa öbürü.O iş olmadıysa başkası.Elbet biri olacak bunların.

nasip diyoruz işte kader kim bilir nasıl mutludur o duyguyu yaşamaktı bütün ümidim umarım senin içinde en iyisi olur
Zamanı degil demek ki, bir seyler mani oluyor. Girdim, evet. Ben kesin olacak diye bakıyordum, ama öyle sacma sapan seylere kendi üzdüm ki, gülüyorum yani, keske üzüldügüme de degdigini görseydim. Merkezi atama zor canım benim, anca mülakat tarzı seylere basvurabiliyorum.

Bak ne diyorum...35 civarı...Bir de daha yeni evlenmisti o hocamız, pek öyle zengin bir hali de yoktu. Nasıl sevinmistir kim bilir...

stillex, ben oldum 25 sınav oluyo iki yılda bi diyolar kalkacak. bir yerde aileme de hak veriyorum gecemi gündüze jatıp çalıştım onda şeye yetiştim ama sonuç hayal kırıklığı. hiç çalışmayan arkadaşım benden daha iyi yapmıs benim mi zekam da problem var diyorum o raddeye geldim desem ki her şeyi sallayım evleneyim evladım olsun bir sevdiğim sevenim de yok bomboşum amaçsızım

Bende 27 ye bir kaç ay kala senden çokta farksız değilim.Ama takmıyorum niye takayım niye üzülüp kendimi heba edeyim zamanımı böyle ziyan edeyim.Boş versene hayat çok kısa.:DÖyle oturduğum rahat koltuğumdan yazmıyorum sana bunları.Sende üzülmek yerine savaşmaya devam et.Üzülerek niye böyleydi diyerek kendine hiç bir şey katamazsın.

Ha ayrıca 2012 de iyi bir puan alıp atanamadım ben.Güldüm geçtim.2 gün önce sınava girdim tam 6 ay nefes almadan çalıştım.İyi geçmedi.Yine güldüm hatta her arayana öyle gülerek açtım ki senin sınavın iyi galiba dediler.Ağlayamam ya ağlayıp da gidende geri gelmiyor.
:KK48:

Canım düşünmemeye çalış .
Inşallah hakkında hayırlısı en iyisi olur

kpssden çok arada bir puan aldım yani ya olur oda 3. 4. Atama ya olur ya olmaz. Umidimi kaybetmemeye çalıştım hep ama artık olmuyor babamın ezmeleri ablamın baskısı çevremin dalga geçmesi küçümsemesi
nerelere gitsem napsam kafayı yicem sonunda bana mutluluk yok sanırım neye yarıyorum bu dünyada ben bilmiyorum telefobun ben aramadıkça çalmaz sesim çıkmasa ne oldu diyen olmaz kimsenin hayatında onemli biri değilim. En buyuk hayalim umudum atanmak evimi kurmaktı :KK43:

şuan senin gibi olan yada daha ağır şartlarda bu sınavın sonucu ile ümitle bekleyen insanlar çok

ne denir ki

bazen nedeni yeterince çalışmamak
bazense kısmet

dilerim olur
ama olmasada
azmini kırma
daha iyi hazırlan

madem tek ümidin bu
başkalarının lafını kafana değil

canını dişine takacaksın

Back
X