• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atanmak.. gitmek.. hayaller

kpssden çok arada bir puan aldım yani ya olur oda 3. 4. Atama ya olur ya olmaz. Umidimi kaybetmemeye çalıştım hep ama artık olmuyor babamın ezmeleri ablamın baskısı çevremin dalga geçmesi küçümsemesi
nerelere gitsem napsam kafayı yicem sonunda bana mutluluk yok sanırım neye yarıyorum bu dünyada ben bilmiyorum telefobun ben aramadıkça çalmaz sesim çıkmasa ne oldu diyen olmaz kimsenin hayatında onemli biri değilim. En buyuk hayalim umudum atanmak evimi kurmaktı :KK43:

şuan senin gibi olan yada daha ağır şartlarda bu sınavın sonucu ile ümitle bekleyen insanlar çok

ne denir ki

bazen nedeni yeterince çalışmamak
bazense kısmet

dilerim olur
ama olmasada
azmini kırma
daha iyi hazırlan

madem tek ümidin bu
başkalarının lafını kafana değil

canını dişine takacaksın

stillex, ben oldum 25 sınav oluyo iki yılda bi diyolar kalkacak. bir yerde aileme de hak veriyorum gecemi gündüze jatıp çalıştım onda şeye yetiştim ama sonuç hayal kırıklığı. hiç çalışmayan arkadaşım benden daha iyi yapmıs benim mi zekam da problem var diyorum o raddeye geldim desem ki her şeyi sallayım evleneyim evladım olsun bir sevdiğim sevenim de yok bomboşum amaçsızım

ahhh ahhh eski günlerim aklıma geldi hüzünlendim

28 yaşında atandım

ben kaç sene bekledim ne depresyonlar ne bunalımlar tek tek yazarsam ağlarsın o derece

ama şimdi çok şükür tam hayalini kurduğum hayatı yaşıyorum

2 sene oldu ama hala inanamıyorum

tez zamanda darısı başına inşallah

Öncelikle seni anlıyorum lafta değil inan bana yürekten..

1 yıl o psikolojiyi yaşadım çünkü.

Ama bu söylediklerimi hafife alma lütfen.

Bazen bizim için en hayırlısı dediğimiz şey değildir hayırlı olan.
Ve ona sahip olduğumuzda gerçekten sandığımız kadar mutlu olmayabiliriz.

İnsanın mutlu olabileceği bir kaç seçeneği olmalı bence hayalinde.
Hayalleri de bir yol üzerine çizmek yanlış yani.

Bir yol için şansını denersin olmuyorsa bir B planın olursa elinde yıkımın daha az olur.

Belki mutluluk B planında bekliyordur seni. Bilemezsin.

Mutlu olmanı dilerim.. ;)

Back
X