• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atara atar gidere gider yapamama sorunsalı

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
Yahu arkadaşlar ne annem ne eşim ne kardeşim ne arkadaşım..

Ya ben beceremiyorum kendim kötü bir davranış görsem dahi kimsenin yüzüne vuramıyorum üstelik böyle yaptığım için insanlar beni hep aşağılıyor hem de haksız konumuna düşürüyor.

Bana da arkadan ağlamak kalıyor.

Ben kendimi değiştirmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü böyle iyi değilim ben gitti gider böyle yani bildiğin gerizekalı muamelesi görüyorum herkesten.

Ne yapmalıyım? Sizler ne yapıyorsunuz?

kendini aşağılatma ne muhasebet gerizekalı filan
herkes kendine baksın kötü söz sahibindir.

Yani tepkilerini aninda ver o an icinden ne demek geliyorsa onu soyle

Ama bunu yapacam diye kendini sartlama bu sefer olmayacak yerde olmayacak tepkiler verirsin

Biraz kisilik meselesi cnm kendini sev ve kendine guven..

Yani tepkilerini aninda ver o an icinden ne demek geliyorsa onu soyle

Ama bunu yapacam diye kendini sartlama bu sefer olmayacak yerde olmayacak tepkiler verirsin

Biraz kisilik meselesi cnm kendini sev ve kendine guven..

Allahım yapamıyorum :(

Keşke yapabilsem.

Mesela ablam çok intikamcıdır sinsi sinsi alır intikamını. Ölürüm hastayım o huyuna.

Kardeşim çok cazgırdır anında laaaps diye söyler.

Laf sokmaya da bayılırlar.

Herkes karşılarında el pençe divan ama ben bunu yapamıyorum.

Ya ben beceremiyorum kendim kötü bir davranış görsem dahi kimsenin yüzüne vuramıyorum üstelik böyle yaptığım için insanlar beni hep aşağılıyor hem de haksız konumuna düşürüyor.

Ben kendimi değiştirmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü böyle iyi değilim ben gitti gider böyle yani bildiğin gerizekalı muamelesi görüyorum herkesten.

niye yapamıyorsun ki kimseye kendini ezdirme

Hassassiniz siz bu cok zarif bence ....bu tip insanlar oz guveninizi sarsar genelide elestiri kabul etmeyen zeytinyagi uste cikma psikolojisinde insanlardir ,pratik yapin soyle biseyler soylese ne derim diye kirici olmadan duygularinizi ifade edecek sozler....bende oyleydim bir ara hassasiyet hadsafhadaydi baktim pek salak herine konuyorum ki degilim biliyorum sadece kirmak istemiyorum cunku tribe bagliyolar hakliymis gibi. birgun bir soz okudum kendime geldim sen kadirabiliyorsan onlarda kaldirir ve esprili bir dill gayet iyi tavsiye ederim

niye yapamıyorsun ki kimseye kendini ezdirme

O an geldi ya mesela karşımda saçma sapan bi tavır gördüm.

İçimden bu nedir diyorum ama dilim tutuluyor bildiğin.

Bi de çok salağım mesela benim normal gördüğüm şeyleri annem kardeşlerim falan "sen salak mısın olay öyle değil böyle" dediklerinde aklım eriyor.

Hassassiniz siz bu cok zarif bence ....bu tip insanlar oz guveninizi sarsar genelide elestiri kabul etmeyen zeytinyagi uste cikma psikolojisinde insanlardir ,pratik yapin soyle biseyler soylese ne derim diye kirici olmadan duygularinizi ifade edecek sozler....bende oyleydim bir ara hassasiyet hadsafhadaydi baktim pek salak herine konuyorum ki degilim biliyorum sadece kirmak istemiyorum cunku tribe bagliyolar hakliymis gibi. birgun bir soz okudum kendime geldim sen kadirabiliyorsan onlarda kaldirir ve esprili bir dill gayet iyi tavsiye ederim

Çok haklısın aslında. İnşallah yapabilirim bi gün ben de (:

Zamanla dola dola patlıyorsun canım. O yavru ceylan gidiyor yerine dişi kaplan geliyor. Özellikle eşimizin ailesine karşı, arkadaşlarımıza karşı aman kimse kırılmasın aman kimse üzülmesin diyoruz,sonra bir bakmışız kendimiz paramparça ve kimsenin umrunda değil. Ben şakayla karışık laf sokmakla buldum çareyi. Kırılacağım birşey yaptıklarında gülerek cevap veriyorum.Arayanı ararım,beni düşüneni düşünürüm onun harici kimse umrumda olmaz. Çünkü ben değerliyim, çünkü ben o gereksiz yere önemsediğim herkesden daha önemliyim.

Allahım yapamıyorum :(

Keşke yapabilsem.

Mesela ablam çok intikamcıdır sinsi sinsi alır intikamını. Ölürüm hastayım o huyuna.

Kardeşim çok cazgırdır anında laaaps diye söyler.

Laf sokmaya da bayılırlar.

Herkes karşılarında el pençe divan ama ben bunu yapamıyorum.

Belkide kardeslerinin bu sekilde olmasi seni icine kapatmistir

Kendini telkin et surekli kendimi ezdirmeyecegim diye

Ama yani her ortamda insanlara laf sokan kalp kiran insanlar cok iticidir oyle biri olma kesinlikle ama hakkinida yedirme ikisinin arasini bul

O an geldi ya mesela karşımda saçma sapan bi tavır gördüm.

İçimden bu nedir diyorum ama dilim tutuluyor bildiğin.

Bi de çok salağım mesela benim normal gördüğüm şeyleri annem kardeşlerim falan "sen salak mısın olay öyle değil böyle" dediklerinde aklım eriyor.
salak değil de saf ve temiz kalplisin insanları kırmaktan korkuyorsun sanırım

beni kırmaya kalkanı bin parçaya ayırmaktan çekinmem ben

bu kadar olmasa da biraz kendini koru sende karşılık ver

ben de vurmam kimsenin yüzüne ama kendimi de aşağılatmam.anında uzaklaşırım arkadaşsa görüşmem.aile ise mecbur kalmadıkça konuşmam.çok isterlerse de durumu anlatırım.affetmem affedemiyorum.benim tarzım bu.

tıpkının aynısı ben insan karşısına geçince konuşamama laf sokana cevap verememe haklılığını savunamama kendimi dövesim geliyor bazen direkt boğazıma yumru oturur o an söyleyecek şeyler kafamdan uçar
en sonunda o insanı bırakıp kendimle uğraşıyorum

Biz sana desemki şunu yap bunu yap sen.yapımı huyunu değiştiremezsin bu saatten sonra. Haklı olduğun herşeyi ağlasanda Savun kimseden korkma

Back
X