• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atasay kuyumcu

Arkadaşlara katılıyorum yüzüğü saklayın bence ufaktan birikim yapmaya başlarsınız.para ya harcanır ya bulunursa yüzüğü bulmaktan daha kötü bi duruma sokar.Parayı da annenize verseniz geri isterken paramı geri almaya geldim demek yerine yüzüğümü geri istiyorum demekte daha kolay olur.Bir yıllık evlilik çok yeni hem belki bazı şeyler değişir takmak istersiniz o zamanda koltuğun kenarında buldum der devam edersiniz :KK31: yüzük kalsın

Iyi aksamlar kizlar bsy danişcam esim 2 ay once bana ve kv atasaydn bi yüzük aldi eşim ve ailesi bugune kadar benm butun takilarimi alip sattilar alyansm haric bir yillik evliym bir oglum var ogluma gelen hediye altinlarida aldilar bendn kv bizdeydi misafir olarak eşimle buyuk bi kavgamz oldu babamn evine gidecektm o kargaşada kv benm yuzumu kendi valizine saklams ben kendimle gotrmym die ben yuzugumu bulamaynca anladm valizine baktm kiyafetlernn altindaydi bende ordan alip sakladm sonra esimle aramz tatliya baglandi kv gitmeyecegimi anlaynca yuzugu aramaya basladi tabi bulamadi tabi en son yuzuk onun yanindaydi o da bana senin yuzugunu bulamiyorm dedi tabi yalandn aynali dolabn yanina koymstm simdi yok dedi bende bozuntuya vermedm eşime anlatsam o da bana pek inanmayackti cunku cok anneci o yuzdn bende yuzugu sakladm onlar evi talan ettiler bulamadilar konu kapandi yuzuk koyboldu diye ben simdi o yuzugu satmak istiyorm benm hakkm ve bu yuzugude onlarn satip yemelerini istemiyorm ama satarsam acaba atasay kuyumcu eşimle irtibata gecer mi die korkuyom bu konuda bi bilgisi olan var mi
Akillari fikirleri parami bu insanlarin. Ayip yahu.

Boşanmayı düşünmüyorsan yüzüğü satsan ne olacak. Bu seferde o paralar nerden geldi muhabbeti olacak. Aaaa yüzük meğer şuradaymış buldum de mutlu mesut evliliğine devam et!

Yüzük sana hediye edilmiş. Satsan bile sen hırsız değilsin ki kendi malını satıyorsun. Sıkıntı olmaz. Eğer dediğin kıymetteyse pırlanta olma ihtimali var. Alyans o kadar para etmez. Satma sakla bencede. Allah akıl fikir versin kaynanana.

Acaba o yüzükten sadece kvye mi alındı? Umarım ben artniyetli düşünmüşümdür. Kvnin alıp sakladığını niye yüzlerine vurmadın? Neden elinde olduğu anlaşılmadan satmaya çalışıyorsun kendi malın değil mi? Altı üstü bi yüzük tak parmağına madem senin parmağını kesip alcak değiller ya.

Bence bozdurmayın saklayın bir daha gitmek isterseniz yanınızda bulunması iyi olur.

Allah kolaylik versin... Kaynanaya bak sen kocaya bak sen annesiyle karisina yüzük aliyor annecii üzülmesin diye. o nasil is dursaymis anasinin evinde

Sonunda yuzugu satmaya calisirken sahte oldugunu ogreneceksiniz sandim. Sorunuzun cevabini da bilmiyorum ama kuyumcuya eaki esimin hediyesini satmaj istiyorum, mumkun mu diye sorarsaniz bilgi verirler.

Acaba o yüzükten sadece kvye mi alındı? Umarım ben artniyetli düşünmüşümdür. Kvnin alıp sakladığını niye yüzlerine vurmadın? Neden elinde olduğu anlaşılmadan satmaya çalışıyorsun kendi malın değil mi? Altı üstü bi yüzük tak parmağına madem senin parmağını kesip alcak değiller ya.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir insan kendi malı değilse bu kadar korkar gibime geliyor. İnş yanılıyorumdur

Kv ile neden böyle yüzgöz oldun içiçesin??
Bir yılda altınlarını almaları onların deil verdiğin içn senin hatan! 5 yillik evliyim bndende istediler vermedim. Sen vermedikten sonra kimse zorla almazdi.
Nasil bi eşsin ki söz sahibi olamıyorsun?? Kendi yüzüğünü saklayıp habersiz bozduracak kadar??
Sen değişmezsen omlarıda değiştiremezsin cnm. Buldum yüzüğü de tak parmağına ve malına sahip çık.. kimseye o hakkı verme.

yok pahaliydi 5bin tutmuştu ikisj her birini 2.5 almis ben parasnda degilm sadece biliyorm o yuzukte bi zamndn sonra bendn alinp satilcakti o yuzdn satmayi dusunuyom
Yüzüğün sertifikası senin elinde mi peki?
Sertifika olmadan değerine satamazsın pırlantayı.
Ama 2.5 a almışsa bile yine çok para vermezler pırlanta altın gibi değil çünkü satarken ederinin altında satarsın.
Bir de illa atasay a satmak zorunda değilsin 2 3 yere sor fiyat al .
Atasay da eşini çok yakinen tanımıyorsa arayıp ulaşamaz merak etme.

Ooo yüzüğünde çip var. Eşin atasaya giderse yüzüğün sende olduğunu bile söylerler. Sakın gitme

Boşanmak bzm oralarda oyle kolay olmuyo zaten oyle bi toplumda yaşamasaydk daha nişanliyken atardm yuzugu ama işte dedigim gibi bizde biraz sıkıntli o işler derdm yüzük degil tabi bende nasil bi hayatmn oldugnn farkindaym ama mecburum işte
Kaç para olabılır kı bu yuzuk :işsiz:

Sizin oralar neresi ?
MEcbursan ne diyelim sana mutluluklar cadı kazanında :KK14:

İletişime geçmez de,yüzüğün parası benim hakkım nedir?
Boşanma davası açtığın zaman zaten altınlar kızındır öyle kimse birşey saklayamaz. Ama evliliğiniz düzelmişken ufak hesaplar peşine düşmek hiç hoş değil.
Bir yüzük parası 5000 tl de yapsa asla o benim hakkım dur şunu bozduraykm diye düşünmem. Boşanırsın,düşünürsün. Orası ayrı. Ama tatlıya bağladık demişsin saklamana gerek yok. Tak eline çıkarma kimse almaz parmağından.

Ben olsam böbreğimi falan da satarım kv ye veririm. valla ne saklıyorsun iki tane olan her şeyini sat ver ellerine harcasınlar.
evliliğin o kadar güzel ki...

Back
X