Ataşehir Avicenna Hastanesi

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.621
33
Merhabalar kızlar ataşehir de Avicanna ya giden var mı?

Daha önce Erdem hastanesine gittim çok itici geldi doktorun yaklaşımı, devlet hastanesinde bile daha çok ilgileniyorlar siz düşünün

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yardımcı olamaya çalışayım pazartesi günü oradaydım. sabah kanamam olduğu için kendi medical park göztepedeki doktoruma gittim ultrasonla bebeğin kalp atışını göremedi alttan muayene etti ve kalp atışı durmuş kürtaj olman lazım dedi ben kısaltıyorum çok sakinleştirici açıklamalarıya aç isen kürtaj yapalım dedi. olayın şoku ile ve de doktor yanılmıştır diyerek eşimden avicenna hast. randevu aldırdım, iki dakika bakmadı ultrasona, hemen renkli ultrason çekelim alttan bakmak istemiyorum dedi elime tutuşturduğu kağıtlarla beni vezneye gönderdi 200 tl renkli ultrason fiyatı istediler. onuda 2 saat sonra çekeriz yoğunlarmış... telefonle randevu alıyorsun birde banka gibi numara sırasıyla gişe bekliyorsun devlet daha iyi valla. Tüccar zihniyeti başka bişey yok.

Çok üzüldüm canımm başından geçenler için, Allah ıslah etsin böyle insanları :KK43: İnsanın canı bebeğinin canı bu ülkede kimlere emanet! Allah kimseleri düşürmesin hastanelere... Sen nasılsın şimdi iyi misin? İnşallah bebeğin de iyidir :KK43:

Merhaba canım, çok üzüldüm. Bende takip oluyorum. Benimle çok yakın ilgilenir. Her sıkıntımda sorunları çözmek için uğraşır aslında. Belki alttan bakmak istememiştir. Özel hastane olsun yada olmasın giriş yapılmadan yani hasta onayı alınmadan kimseye bakmıyorlar.Riskli bölüm.Bir arkadaşıma alttan bakmışlar ve sonra düşük yapmış.O da alttan bakan doktoru suçluyor.Doktorlarında işi zor anlaşılan.Ben çok memnunum ,tüm akrabalarımı ve tanıdıklarımı doğurttu. Tavsiye ederim...Geçmiş olsun asuman hanım yeniden

X