Atasehir Avicenna Hastanesinde Dogum

zoombi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
332
211
123
Merhaba arkadaslar,Atasehir Avicenna da dogum yapmis ya da yapacak olanlarniz var mi?

Ben evime çok yakın olduğu için adet düzensizliğim için gittim ona, daha önceki gebelik geçmişimi falan sordu anlattım benden testler istedi.. bu arada 2 düşük hikayem var 1er sene arayla...

Tek başıma gitmiştim hastaneye yanımda kimse yok .Neyse yaptırdım istediği testleri.. hemen dedi ilaçlı rahim filmi çektireceksin senin çocuğun falan olmaz aman kaybetmeyelim hemennn tüp bebek tedavisine başlaman lazım kendine bir tıp merkezi bul vs vs.. başımdan aşşağı kaynar sular döküldü 1 er sene arayla 2 kez gebe kalmıştım nasıl yani? aşılama bile denetmeden nasıl tüp bebek diyor..

Ben daha derdimi dahi anlatamadan rus uyruklu bir hasta geldi güzel bir kadın beni apar topar odadan çıkarttı.. Bu arada benimle konuşurken cep telefonundan arayan hastaları mesgule aldıgını ve asıstanına numarayı tanımıyorum engelle dedıgını kulagımla duydum gozumle gordum...

Belkı o an yardıma ıhtıyacı olan numarasını yenı degıştırmıs hastası olabılırdi? Neyse adam beni postaladı ben bahçede saatlerce ağladım.. evime gidemedim yürüsem 15 dk sürer ...

Eşimi aradım taaa iş yerinden çıktı geldi beni aldı eve götürdü.. üzülme ne yapalım unut bu bebek işini artık sen varsın ben varım yeteriz birbirimize dedi..seneyede tüp deneriz dedi.. ben inanmıyorum bu adama dedim.

Veee aradan 7 ay geçti bak ben 2 aylık hamileyim.... Doğal yollardan ... O adama hiç güvenmiyorum ki tavsiye üzerine gitmiştim. çok pişmanım beni mahfetti anlatamam..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gercekten mi? Ben 34 haftalik hamileyim daha iki kere muayene oldum kendisine.Ben de bana yakin diye gitmistim ama benim de hic icime sinmedi okadar alelacele muayene ediyoki 2 dk.yi gecmiyo, son ay hastane bulmak zorunda kalicam simdi

Ya gercekten mi? Ben 34 haftalik hamileyim daha iki kere muayene oldum kendisine.Ben de bana yakin diye gitmistim ama benim de hic icime sinmedi okadar alelacele muayene ediyoki 2 dk.yi gecmiyo, son ay hastane bulmak zorunda kalicam simdi

Ben Eren hastanesinde Filiz Yılmaz hanımdı sanırım , onada muayene olmuştum.. aynı zamanda hastane sahibinin eşi kendisi öyle duydum.. Çok tatlı bir kadındı ama hafta sonrları çalışmadığı için devam edemedim.

Ben çalıştığım için ancak hafta sonları müsait olabiliyorum oda hafta içi çalışıyor. bir tanış istersen hemen avicennanın yukarısında küçük temiz bir hastane.

Virde ben medipol koşuyolunu araştırıyorum şu sıralar.. istersen birlikte oraya gidelim :)

Aslına bakarsan bugüne kadar en çok inandığım güvendiğim dr. Jamila Vatansever (cemile vatansever ) dir. Bayrampara Bypark hastanesinde.. ama bana çok uzak.. yemin ederim vaktim olsa ondan başkasına bakmam bile..

Arkadaşlar esenyurtta esli fe hastanesi var orda eray bey de çok iyi gidebilecek olanlar onu da düşünsün derim. Kesinlikle memnun kalırsınız. Şahsen ben.umraniyeden gidiyorum. Çok da memnunum

Arkadaşlar esenyurtta esli fe hastanesi var orda eray bey de çok iyi gidebilecek olanlar onu da düşünsün derim. Kesinlikle memnun kalırsınız. Şahsen ben.umraniyeden gidiyorum. Çok da memnunum

Canım benim için çok uzak. Çalıştığım içinde çok zor. zaten hep iyi doktorlar bizden uzak.. aslında memorial bana o kadar yakın ki.. ama özel sigortan yoksa cok kulfetli .. iyi bir doktorun muayenesi 400-450 tl den baslıyor ki... testleri yatışı doğumunu cesaret edip sormadım bile :)

Eren hastanesi ni bilmiyorum canim onu da bir arastirayim.Zaten simdiden sonra bana dogumda sorun yasatmayacak iyi bir hastane lazim.Topu topu bir iki muayene ye daha gidip doguma giricem zaten.

Hemen Avicennaın yukarısında. bugün vaktin olursa tanış bakalım Filiz hanımla. Ama gerçekten yapabilirsen bayrampaşada cemile hanımlada görüş.. zaten sonra doktor aramayacaksın.

Maddi imkanın iyi ise. ataşehir memorial dr.larıda çok iyi. Benim gücüm maalesef yetmiyor.

Çok haklisin canm. El yakıyor fiyatları. Ben hafta sonları eşimle gidiyorum henüz hamile değilim ama olmak icon uğraşıyorum :) bana da dua edermisin sen hamilesin duan kabul olur. Catlatma iğnesi vuruldum geçen hafta sonucunu bekliyorum :)

Ben her duamda tüm isteyenler şu an bekleyenler için dua ediyorum.. Beklemenin kaybetmenin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum.. Bende az çekmedim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Seninde gönlüne göre versin cnm.

Çok saol canm benim sana da kolay doğumlar ihsan etsin inşallah :)

Çok saol canm benim sana da kolay doğumlar ihsan etsin inşallah :)

doğum kısmına gelebirsek inşallah. 7. haftada muayene vardı şimdi 1 kasımda randevu.. çok uzun zaman ayda 1 kez kontrol ya.. ama dünya standartları böyleymiş. Ben sabredemiyorum. fetal doppler bakacağım sanırım.

Ay sakin ol canm :) kendine uğraş bul o bir ay hemen geçer :)

Bayrampasa bana cok uzak ama eren hastanesini arayip fiyat bilgileri aldim.Haftaya bir gidip Filiz hanimla tanisayim artik icime sinerse onda yapayim dogumu.Fiyatlar da cok makul.

Bayrampasa bana cok uzak ama eren hastanesini arayip fiyat bilgileri aldim.Haftaya bir gidip Filiz hanimla tanisayim artik icime sinerse onda yapayim dogumu.Fiyatlar da cok makul.

Evet çok makul muayene falan.. ama sezaryen doğum özel oda falan ne kadar acaba.. sordunmu cnmcım?

Evet çok makul muayene falan.. ama sezaryen doğum özel oda falan ne kadar acaba.. sordunmu cnmcım?
Sezeryan istege bagli 2200 zorunlu 1500 dedi.Ozel oda sormadim detaylari isterseniz gelin oyle konusalim dedi.Muayene ucreti de 70 tl imis.

Tamam canim haber veririm tabiki.Bakalim insallah son dakka duzgun biyere denk gelirim.

odalarına falanda bak.. beğenecekmisin bakalım..

2 hafta evvel eşim ağır grip oldu, bizi doğum katına aldılar serum taktılar yarım saat falan kaldık odada oda küçüktü ama temizdi. ben lavabosunuda kullandım.

Belki daha büyük özel odaları vardır.. aaa birde en önemlisi bebek yoğun bakım varmı.. bence onuda sor unutma.. aklıma geldikçe söylerim bende sana bu tür şeyleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…