Merhaba,
Ben küçükbakkalköy/ataşehirde oturuyorum, Uzman Psikologum. Bir devlet hastanesinde çalışıyordum, şu an ücretsiz izindeyim, oğlum 10 aylık. İlk başlarda işe geri dönmeyi düşünüp kreş araştırmıştım, yanlış hatırlamıyorsam Ayşegül Abla adında bir kreş vardı, web sitesini incelemiş beğenmiştim.Daha sonra ücretsiz izin almaya karar verdim. Ne yazık ki 0-2 yaş için çok fazla seçenek yok. Psikologların sorumlu müdür olarak keş-anaokulu açma yetkileri olduğu için yalnızca 0-2 yaşa yönelik yenilikçi bir yer açmayı düşündüm ancak yeterli maddi birikimim olmadığı için şimdilik erteledim bu fikri. Fakat eylül ayından itibaren evimde, ay olarak oğluma yakın bir bebeğe bakmak, hem bebeklerin sosyalleşmesi açısından, hem oyunlarla gelişimini desteklemek açısından hem de bana kazanç sağlaması açısından iyi olur diye düşünüyorum. 2 bebeğe birden bakmak zor olur mu diye düşünmedim değil açıkçası ama kreş yönetmeliğinde de 10 bebeğe 2-3 bakıcı düştüğünü gördüm. Evimizi güvenlik, hijyen vb. konularda oğlumuza göre düzenledik. İlgilenirseniz düşünebiliriz. Kreş bulursanız deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden kolay gelsin, sağlıklı günler dilerim.