Cnm slm anca girdim nete me yaptin nasil gecti transfer umarim GÜZEL sonuclanir.....Ne olur yaz arkadasim... Mutluluk seninle olsunMerhaba, Cem Bey'de ilk denemem sebepsiz infertilite.Pazartesi transfer günüm.Bekleme sürecindeyim.Umarım senin de benim de hayırlısı olumlu sonuçlanır inşallah.
Ay cnm benim ins GÜZEL haberlerini alirim INAN birini hamis duyunca cok mutlu oluyorum umarim sendende GÜZEL haberleri alirim...simdiden maasallah:) kendine cok iyi bak Bol su is....merhaba teşekkür ederim pozitif mesajin icin .su an beklemedeyiz fiziksel bir sıkıntım yok sadece heyecan var.Çarşamba gününe test yaptırın demişlerdi inşallah güzel sonucu yazarım buraya ama tabi bu çok aşamalı bir işlemler silsilesi kese oluşması ,kalp atımı duyulması malum 3 aylık riskli surenin geçmesi hayırlısi inşallah senin de en kısa surede gönlüne göre olur
CNm 8.500 tl tuttu hepsi muayene 450 tl galiba ama tupe karar verırsen masraftan dusuyorlar.... Memnunmuyum ? Agzından kerpetenle laf alıyorsun eger ben sormasam yada talep etmesem acıklayıcı hıc bır bılgı yok ... Ama ben 2.ye ona gıtmıycem inş bu ay sonu yeni dr ile baslıycam....Memnun musunuz cem beyden tüp bebek ve muayene ücreti ne kadar bende tüp bebek deneyeceğim
Umarım basarılı olur CNm ama Cem bey in cogunlukla ilkler olumsuz oluyor.... 2.ler başarılı sende başarılılar arasındasındır umarım.... Maaşallah şimdiden...haber verırsın...Merhaba. Bende ilk denememi cem beyde yaptim hersey iyi olmasina ragmen sonuc negatif oldu.2.denememd dondurulmus embriyo transferim yapildi su an beklemedeyim.herseyin hayirlisi.Cem bey pozitif bir insan.az konusuyor.umarim bu sefer sonucumuz olumlu olur ve burada paylasirim.
Bana bir doktor önerdi ısrarla tüp bebek dene rahim damarın ince diyip cem beye yada Kalamış jinemed git dedi ben bahçeçi düşünüyorum raporda geçerli fiyatlarda uygun başarı oranlarında iyi sizin sorun neydiCNm 8.500 tl tuttu hepsi muayene 450 tl galiba ama tupe karar verırsen masraftan dusuyorlar.... Memnunmuyum ? Agzından kerpetenle laf alıyorsun eger ben sormasam yada talep etmesem acıklayıcı hıc bır bılgı yok ... Ama ben 2.ye ona gıtmıycem inş bu ay sonu yeni dr ile baslıycam....
Cnm valla eşimin sipermi azdı ama tüp bebek için hiç bir sorun yok dendi yumurtalıklar saglıklı varolan sperm ler superdı ama nasıl olduysa dışarıda dollenme olmadı o kadar masraf ve piskolojiden sonra spermler yetersizdi dendi...zamanında bunu anla yumurtaları harcama dimi....aman ben çok kızgınım bu anlamda oraya ben sperm az iş garanti olsun tese ile alın dememe ragmen gerek yok demişlerdi şimdi ise 2.ye tese yapıcaz dıyorlar ben daha Oray'a gidermiyim.... Valla hersey iyi sadece normal yolla cocuk olmuyor diyenleri herkez hamiş yapabilir doktor dediğin zoru basarmak.... İyi arastır cnm etkilemek istemem ama bizim biraz yasta var ben paraya biraz daha kıyıp aydın beye gidicem...yaşın küçükse raporda varsa dusunme yaptır hemen benim evlilik yeni rapor yok o yüzden .... Herseyin hayırlısı haber et muckBana bir doktor önerdi ısrarla tüp bebek dene rahim damarın ince diyip cem beye yada Kalamış jinemed git dedi ben bahçeçi düşünüyorum raporda geçerli fiyatlarda uygun başarı oranlarında iyi sizin sorun neydi
Yaşım küçük ama maddi olarak dibe vurduk tanı koyana kadar tüketilen bizi üniversitede deneyeceğim sanırımCnm valla eşimin sipermi azdı ama tüp bebek için hiç bir sorun yok dendi yumurtalıklar saglıklı varolan sperm ler superdı ama nasıl olduysa dışarıda dollenme olmadı o kadar masraf ve piskolojiden sonra spermler yetersizdi dendi...zamanında bunu anla yumurtaları harcama dimi....aman ben çok kızgınım bu anlamda oraya ben sperm az iş garanti olsun tese ile alın dememe ragmen gerek yok demişlerdi şimdi ise 2.ye tese yapıcaz dıyorlar ben daha Oray'a gidermiyim.... Valla hersey iyi sadece normal yolla cocuk olmuyor diyenleri herkez hamiş yapabilir doktor dediğin zoru basarmak.... İyi arastır cnm etkilemek istemem ama bizim biraz yasta var ben paraya biraz daha kıyıp aydın beye gidicem...yaşın küçükse raporda varsa dusunme yaptır hemen benim evlilik yeni rapor yok o yüzden .... Herseyin hayırlısı haber et muck
Allah razı olsun üzmemeye çalışıyorum ama her şey beni zorluyor inan rahim duvarım incemi onuda bilmiyorumOlsun CNm dene Allahım nasip etmisse sebep yeter.... Zaten senin ilki tutmasada rahim duvarın inceydi belki ilaçlarla kalınlaşır sonra normal yolla olursun.... Üzme sakın kendini....:)
CNm herseyin hayırlısı ama haberdar et...Allah razı olsun üzmemeye çalışıyorum ama her şey beni zorluyor inan rahim duvarım incemi onuda bilmiyorum
Türkan saylan var hemen sırasında ama hormon testi yapıyormu bilmem ataşehir diye netten teline bak bi sor yada taksiyle 10 tl yazar avince hastanesi var buralar uygundur .ayrıca hormon testi dediğin şu tüp bebekte istenilen klasik kadın erkek testlerimi , sağlık ocağı bedava yapıyor ...kızlar bede atasehır memorıalde 3, denememı yapıcam bu ay..başka sehırden gelıcem..oncekı denemelerımde arkadsımda kalmıştım ..tedaviye başlamadan oncekı hormon testlerını dışarıda bır klınıkte yaptırmıştık..hastahane daha pahalı cunku..bu sefer arkadaşım rahatsız ona gıtmıycem..hatahaneye yakın bır otelde kalıcam..hastahaneye yakın ve cevresınde tahlıller ıcın klınık varmı sızlae nerede yaptırdınız..yardımcı olan olursa cok memnun olurummmm....
Cnm şimdi tekrar okudumda ne yaptın iyimisin...Ben yarin cem bey 2.deneme sonucunu alacagim ama önden kan testi yaptirdim negatif sonuca 2.kez hazirim.bundan sonraki denemelerimi ya yeditepe ünv yaptiracagim yada bahcecide. Emege paraya zamana yazik.ne psikoloji kadi ne bisey ve yine yarindan sonra maskemizi takip hayata gülümseyecegiz
evet canım esımdende bendende ıstemıslerı adetın 2.veya 3.gunu yapılıyrdu galıba.hepatıt testı falanda vardı ıstedıklerı testte.cunku bende ılk denemede yaptırdım 2.denemede 6-7 ay gıbı sure gectıgı ıcın tekrar gerek yok dedıler..tahmınımce bu sefer ısterler..o zaman arkadaşımda kalmıştım o maltepede oturuyor orda bır tıp merkezınde yaptırmıştık esımle benım tahlıller 350-400 lıra tutmuştu..memorıalde daha pahalı 1000 lırayı bulyordu sanırım..1000 lıra vermektense yarı fiyatına bır tıp merkezıne yaptırmaya razıyım..ama sağlık ocağında bedava ıse süper olur ay cok sevınırımm..cunku bu sefer otelde kalacam esım opuda gelıcek yaklaşık 3000 lıra otel parası verıcem..en azından tahlıl parasından kurtulmuş olurum yaaaa dısardan gelınce su gıbı para gıdıyor yeme ıcme dışarıda oluyor..sen emınsın dıymı canım sağlık ocağında bedava olduğunu......Türkan saylan var hemen sırasında ama hormon testi yapıyormu bilmem ataşehir diye netten teline bak bi sor yada taksiyle 10 tl yazar avince hastanesi var buralar uygundur .ayrıca hormon testi dediğin şu tüp bebekte istenilen klasik kadın erkek testlerimi , sağlık ocağı bedava yapıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?