ATAŞEHİR MEMORİAL CEM DEMİREL HASTALARI

Zeynep8188

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
280
89
48
36
2. deneme için dokturumu değiştirmek istiyorum. Ngs yaptırmak zorundayızz . Cem demirel ve ekibinden memnun musunuz ??(ilk doktorum süleyman tosun)

Ben cem hocanın hastasıyım. Bir kere denedim tutmadı ama hoca gayet iyi. Az konuşur her şeyi anlatmaz, sen işini yap ben işimi yapayım gibidir bakış açısı. Varsa başka sorunuz cevaplayabilirim.

Ben cem hocanın hastasıyım. Bir kere denedim tutmadı ama hoca gayet iyi. Az konuşur her şeyi anlatmaz, sen işini yap ben işimi yapayım gibidir bakış açısı. Varsa başka sorunuz cevaplayabilirim.
Semra hoca ve cem hoca arası kararsızım embriyolog ve genetik lab şişlide daha iyiyimiş

Semra hoca ve cem hoca arası kararsızım embriyolog ve genetik lab şişlide daha iyiyimiş
Bende laboratuvar anlamında aralarında bir fark yok demişlerdi ama tabi ki bilmiyorum. Semra hoca da çok iyi bir doktor, ben kendisine muane oldum ama Cem Hocayı tercih ettim. Cem hoca tüm kontrolleri kendisi yapıyor, hemde evim hastaneye çok yakın idi.

Z Zeynep8188
Ilk denememizi Cem beyle yaptık ve olumsuz sonuç aldık. Hasta doktor ilişkisi zayıf bence. Sorarsanız söyler, kendisi bişey açıklamaz. Hasta açısından baktığınızda zaten bilmediğim bişeyin neyini sorayım. Sen bana anlatacaksın ki ben de ögreneyim. Tedavi surecimizde iyi bir doktor olduğunu düşünmüştüm. Ta ki sonraki denememi başka doktorla yapana kadar. Meger Cem bey bizi hiç yönlendirmemis hiç bilgilendirmemiş. Boşuna denemişiz onunla..
Negatif sonucuma yorumu ise sadece "şanssızlık" demesi oldu..
Tercih tabi ki sizin. Doktordan beklentiniz neyse ona göre karar verin derim. Inşallah saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız..

Z Zeynep8188
Ilk denememizi Cem beyle yaptık ve olumsuz sonuç aldık. Hasta doktor ilişkisi zayıf bence. Sorarsanız söyler, kendisi bişey açıklamaz. Hasta açısından baktığınızda zaten bilmediğim bişeyin neyini sorayım. Sen bana anlatacaksın ki ben de ögreneyim. Tedavi surecimizde iyi bir doktor olduğunu düşünmüştüm. Ta ki sonraki denememi başka doktorla yapana kadar. Meger Cem bey bizi hiç yönlendirmemis hiç bilgilendirmemiş. Boşuna denemişiz onunla..
Negatif sonucuma yorumu ise sadece "şanssızlık" demesi oldu..
Tercih tabi ki sizin. Doktordan beklentiniz neyse ona göre karar verin derim. Inşallah saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız..
Sonrasında hangi doktora gittiniz?

Sonrasında hangi doktora gittiniz?
Eurofertil Hakan Özörnek ile devam ettik. Onda da 3 opu 1 transfer oldu. Neyseki olası ihtimalleri belirledi ve tedaviyi o yönde ilerletti. Bence bilgilendirme, iletişim ve yönlendirme açısından görüştüğüm diger doktorlara nazaran çok daha iyi.

Ben de ordu dan kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine gittim.cem beyle sadece opu öncesi tanıştık.yumurtalarim donduruldu transfer bu ay düşünüyoruz. Benim tüm işlemlerimi takibimi orduda ki doktorum yapiyor.en son asama da cem beye yonlendiriliyorum

Merhaba baya geçmiş ama ben 2021 de tedavi oldum. Asla önermiyorum. Jinekoloğum önermişti. Güvendim gittim ama boşaymış.

Back
X