ataşehir memorial hastanesine giden varmı??

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
36
Kızlar ataşehir memorial hastanesine giden varmı hangi doktora gittigimizi konuşalım

Slm ben de memorial hst kontrollerime devam etmeyi dusunuyorum ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim? Sen kime gidiyorsun? Aslinda ben genel olarak hst.den memnunum orada endokrine gidiyorum hem dr hem calisanlar ilgili. Dogum teminatim haziranda devreye girecek simdilik medical parka gidiyorum ama oradan memnun degilim dogum teminatim baslayinca memoriala devam etmek istiyorum. Normal dogumu destekleyen ve sorunsuz bi dr olsun istiyorum. Ben de tavsiye ariyordum bu konuyu gorunce yazmak istedim :KK66:

Slm ben de memorial hst kontrollerime devam etmeyi dusunuyorum ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim? Sen kime gidiyorsun? Aslinda ben genel olarak hst.den memnunum orada endokrine gidiyorum hem dr hem calisanlar ilgili. Dogum teminatim haziranda devreye girecek simdilik medical parka gidiyorum ama oradan memnun degilim dogum teminatim baslayinca memoriala devam etmek istiyorum. Normal dogumu destekleyen ve sorunsuz bi dr olsun istiyorum. Ben de tavsiye ariyordum bu konuyu gorunce yazmak istedim :KK66:[/QUOTE
Canım Ben Dilek Öcala gidiyorum bence cok iyi bir doktor tavsiye ederim

Slm ben de memorial hst kontrollerime devam etmeyi dusunuyorum ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim? Sen kime gidiyorsun? Aslinda ben genel olarak hst.den memnunum orada endokrine gidiyorum hem dr hem calisanlar ilgili. Dogum teminatim haziranda devreye girecek simdilik medical parka gidiyorum ama oradan memnun degilim dogum teminatim baslayinca memoriala devam etmek istiyorum. Normal dogumu destekleyen ve sorunsuz bi dr olsun istiyorum. Ben de tavsiye ariyordum bu konuyu gorunce yazmak istedim :KK66:
Ben Dilek Öcala gidiyorum bence cok iyi bir doktor tavsiye ederim

Peki normal dogumdan yana mi kendisi? Hic konustunuz mu bu konuda?
Ben de ya dilek hn ya da bilgi hn secicem sanirim

Evet canım bana normal dogum yap diyo cunku ilk dogumum da normal
Aa ne guzel ikinci demek senin haftalarimiz da cok yakin ben de 15.haftadayim, kasim annesiyim senin de kasima denk gelebilir belki cok basi cunku araligin. Ben de hem korkuyorum hem de normal olsun istiyorum anne-bebek icin en sagliklisi bu cunku. Hakkimizda hayirlisi bakalim neler olacak gorecegiz.

Aa ne guzel ikinci demek senin haftalarimiz da cok yakin ben de 15.haftadayim, kasim annesiyim senin de kasima denk gelebilir belki cok basi cunku araligin. Ben de hem korkuyorum hem de normal olsun istiyorum anne-bebek icin en sagliklisi bu cunku. Hakkimizda hayirlisi bakalim neler olacak gorecegiz.
Aynen canım cinsiyeti belli mi senin bebişin

Merhaba. Medical park hangisine gidiyorsunuz doktorunuz kim acaba? Benim de yakın dönemde gebeliğim sonlandı tekrar düşünüyorum ama bu kez hamile kalmadan doktorumu netleştirmem lazım. Bilgi verebilrseniz cok sevinirim. Memnun değilim yazmıssınız cunku merak rttim

Peki normal dogumdan yana mi kendisi? Hic konustunuz mu bu konuda?
Ben de ya dilek hn ya da bilgi hn secicem sanirim

Merhaba, ben de ataşehir memoriala gidiyorum. Dilek hanımı bilmiyorum açıkçası ama bilgi hanıma ben de hamile kalmadan önce gitmiştim, birgün 5 dakika geç kaldım diye dövmekten beter etti diyebilirim. Hem iyi doktor olsun hem moral olsun derseniz tavsiye etmem, biz yarım saat de beklesek acil olmadıkça sesimiz çıkmıyor, İstanbul gibi bir yerde beş dakika için bir saat konuşuluyorsa sorun var demektir. Ben hamile kaldım ve hala aynı hastaneye gidiyorum ama doktoru değiştirdim bu sebeple.

X