Ataşehir Şifa mı Ataşehir Memorial mı? Ne yapmalıyım, bilmiyorum

bihterrr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
68
8
621
İstanbul
Merhabalar,

ikinci çocuğuma hamileyim. :) ilk doğumumu gerçekleştiren doktorla devam etmem kararı aldım ve şu anda 21. haftadayım. Yeni bir doktor ve hastane arayışındayım.

Ataşehir Şifa'da ya da Ataşehir Memorial'da doğum yapan arkadaşların düşüncelerini alabilir miyim? Hastaneden memnun kaldınız mı, doktorunuz kimdi?

ataşehir Şifa'da Emel Balkan'ı önerdiler. Memoriel'da ise Cem Demirel iyimiş dedi bir arkadaşım, ama forumlarda kendisinden sadece tüp bebekle ilgili olarak bahsediliyor. Kafam çok karıştı.

Hadi bana yardım edin lütfen! :3:

cnım çok üzgünüm soruna cevabım yok amakonunla ilgileniyorum..bende hastane ve dr arayışındayım..ve ben bebek tedavisi görücem hala dr bulamadım...bende ataşehir çevresinde bi dr arıyorum...daha sonra görüş ve önerilerini paylaşırbizlerede fikir olursan sevinirimmm...

allah iyi dr larla karşılaştırsın...

rutin muayenelerim ve rahatsızlıklarım için Emel Balkan'a gidiyorum ama henüz gebelik yaşamadım.kardeşimin iki doğumunu da kendisi yaptı ve çok memnun.sakin mizaçlı güvenilir bir doktordur.

Merhaba, Cem demirel ile devam etmeye karar verdik. Yanlış anlaşılma olmasın, Emel Hanım hakkında hiç kötü bir şey duymadım. Ama önce Cem Bey'e gittik ve açıkçası biraz da sorunlu ilerleyen hamileliğimde doktor doktor gezip sinirlerimi yıpratmak istemedim. Hayırlısı olsun.

Back
X