Atatürk havalimani-yenikapi iskele? Yardim lütfen

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Günaydin ve iyi pazarlar hanimlar:)

Haftaya bi aksilik cikmazsa annemle istanbula ucuyoruz. Sorun suki biz ilk defa kendi basimiza bi yerden bi yere gecicez arastirdim havaalanindan havatasla yenikapiya gidebiliyoruz ama saatleri hic anlamadim sadece bekleme olmadan ring seklinde devam ediyor seferler diyo . Anlayan varsa yardimlarinizi bekliyorum lutfen.

Sitede verilen saatler Yenikapı'dan kalkış saatleri, yaklaşık yarım saat - 45 dk sonra da Atatürk'ten geçer muhtemelen. İniş saatinizi ve nereye gideceğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım?

Sitede verilen saatler Yenikapı'dan kalkış saatleri, yaklaşık yarım saat - 45 dk sonra da Atatürk'ten geçer muhtemelen. İniş saatinizi ve nereye gideceğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım?

Tesekkur ederim:) ucak saat 13:00 da iniyor bi aksilik olmazsa ve yenikapidan yalova feribotuna yetismemiz lazim:S havatasin 15:00 seferine yetismemiz lzm sanirim cunku 15:45te bi feribot var ama yetisirmiyiz bilmiyorum:S

Yenikapı servisiyle yetişemeyebilirsiniz ama Atatürk HL - Taksim Havataş servisi de Yenikapı'dan geçiyor ve yarım saatte bir kalkıyor havaalanından, aşağıda güzergahını ve saatlerini bulabilirsiniz. Rötar olmazsa pasaport, bavul derken en kötü ihtimalle 14:30 servisine yetişebilirsiniz sanki.

http://havatas.com/yolcuservisi/taksim-ataturkhavalimani.aspx

Coook tesekkur ederim, cok sagolun:) taksim seferi isimize en iyi yarayacak olanmis meger:) peki dis hatlardan cikinca havayasi nerde bulucaz? Yani ozellikle bi yone dogru yurumemiz yada alt kata filan inmemiz lazim gelirmi acaba?

Kapıdan çıkar çıkmaz Havataş otobüslerini ardı ardına göreceksiniz zaten, önlerinde ışıklı tabelada nereye gidecekleri yazar. İyi yolculuklar diliyorum şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…