Ataturk havalimani

sık aralıklarla olmasada belediye otobüsleri vardır bide bildiğim kadarıyla firmalarında merkeze servisi var. Merak ettim Bartın da nereye geleceksin?

merkeze canim. merkezde biyerde iner yolumu bulurum azicik biliyor sayilirim hem de sora sora bagdat bulunur :34:

Aaaaa artık otogardan merkeze nasıl gidileceğini de sen bul :9: Hiçbir şey yoksa elbet otobüsler vardır.Senin yaşadığın dünyanın bilmem kaçıncı güzel şehrinin İstanbul kadar güzel olmasına imkan yok :) İstanbul'da ulaşım çok kolay.Her yere gidecek arabalar var.Mesafeler uzun belki ama metrolar,metrobüsler falan bi uçtan diğerine gidebiliyor. Belli saatler haricinde seviyorum bu şehri.

Şekerim bildiğim kadarıyla havaalanının altından geçen metro esenlerden de geçiyor. Ordan direk esenlere git sonra otogarı kime sorsan gösterirler :27:

Aaaaa artık otogardan merkeze nasıl gidileceğini de sen bul :9: Hiçbir şey yoksa elbet otobüsler vardır.Senin yaşadığın dünyanın bilmem kaçıncı güzel şehrinin İstanbul kadar güzel olmasına imkan yok :) İstanbul'da ulaşım çok kolay.Her yere gidecek arabalar var.Mesafeler uzun belki ama metrolar,metrobüsler falan bi uçtan diğerine gidebiliyor. Belli saatler haricinde seviyorum bu şehri.

tabii ki Istanbul daha guzel, tabii saatlerce acilmayabilen trafigini ve kotu altyapisini saymazsak :27: kar yaginca yasanilan iskenceleri de es geciyorum :31:
memleketimin heryeri guzel ama olsun gulu seven dikenine katlanir :1:
Bartin otogari cok kucuk canim merkezden de uzak azicik, surekli arac var mi onu ogrenmeye calisiyodum da ben bulurum artik sagolun

merhaba :31:
Istanbullu arkadaslardan ozellikle bilgi almak isterim sorumla ilgili.
2 ay sonra dis hatlardan Ankara havalimanina gelecegim, daha sonra da Bartin'a gitmem gerek fakat Zonguldak ve Bartin havalimanlarinda ucus yok (sanirim bir tanesinden sadece yurt disi ucus var Almanya'ya falan).
benim otobusle Bartin'a gitmem gerekiyor fakat Istanbul'u hic bilmiyorum.
Ataturk havalimanindan metroyla falan en yakin otogara nasil gidilir?
otogara gidene kadar kaybolmam sanirim hic bilmedigim sehirlerde bile islerimi hallederim evime donerim :34:
Bartin zaten kucuk orada kaybolmam yolumu bulurum ya da karsilarlar beni :1:
yol gosterin lutfen kizlar

Ataturk havalimaninda metro varmis dogru bilgi mi kizlar? varsa kolay olur gercekten

Havalimanından Hemen Sonra Metroya Binin ve Otogar İstasyonunda İnin.. :34:
Kaybolmazsınız Çok Kolay..

metro ile esenler otogarı ile atatürk havalimanı arasında direkt ulaşım mevcut. Atarürk havalimanı-Aksaray metro hattından ulaşım sağlayabilirsiniz. Metronun son durağı Atatürk havalimanıdır. Atatürk havalimanına ulaşan metro bir süre orada bekleyip tekrar Aksaray yönüne doğru hareket eder ve esenler otogarının alt katındaki metro istasyonundan geçer. Anlayacağınız bu iki yer arasında ulaşım çok kolay.

Öncelikle iyi yolculuklar, şimdiden iyi eğlenceler. :61:

2 seçenek var, birincisi terminalden en dışarı çıkmadan check-in kontuarlarının olduğu yer var (sanırım G-H kontuarları) oradan 2 kat aşağı inersen sağa döndüğünde 100 metre kadar falan sonra metro girişini göreceksin. Diğer seçenek de terminalde en dışarı çık, çıkış yerine göre sağda ya da solda (ortada kalıyor da) aşağı metroya inen merdivenler var- metro işareti var zaten- ordan aşağı in sağa döndüğünde aynı şekilde 100 metre ilerde metro var. :34:

Burdan sonrasına gelirsek ilk durak Havalimanı malum sonra sırasıyla, Dünya Ticaret Merkezi, Yenibosna, Ataköy-Şirinevler, Bahçelievler, Bakırköy-İncirli, Zeytinburnu, Merter, Davutpaşa, Terazidere ve Otogar, ordan da bineceğin perona gider hoooopp. :1: Bu duraklar kazındı kafama da son 9 yıldır aynı rota zira. :1::1:

cevabimi fazlasiyla aldim, bu bolumun sorumlusuna bildirdim konunun kapanmasini istedigimi ama konu kapanmadi. konu kapansin lutfen :31:

Back
X