Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersleri Kaldırılsın' Kampanyası Başlatıldı

Bize gelen bilgiye göre bir kaç yıl içinde İnkılap Tarıhi dersi kalkıp konuları 5. sınıftan itibaren Sosyal Bilgiler dersine dağıtılacakmış(Bunun kaynağı resmi mi değilmi bilmiyorum belki sadece bir projedir, yada fikirdir bilemiyorum), yani o dersi öğretnciler toplu olarak son yıl almayıp bir kaç yılda alacaklarmış.. uygulanır mı bilemiyorum.. (ortaokullar için duydum ben bunu)

Zaten yıllardır yıpratma politikası sürdürüyorlar.Atatürk ilke ve inkılaplarını tek tek gözden geçirince...
Başta laiklik olmak üzere,eğitim alanında yapılan inkılaplar,harf devrimi,şapka ve kıyafet hatta saltanatın kaldırılmasına kadar eleştirmedikleri kalmadı.
Şimdi de ufak ufak ordan burdan silip tamamen yoketmeye çalışıyorlar.

Zaten yıllardır yıpratma politikası sürdürüyorlar.Atatürk ilke ve inkılaplarını tek tek gözden geçirince...
Başta laiklik olmak üzere,eğitim alanında yapılan inkılaplar,harf devrimi,şapka ve kıyafet hatta saltanatın kaldırılmasına kadar eleştirmedikleri kalmadı.
Şimdi de ufak ufak ordan burdan silip tamamen yoketmeye çalışıyorlar.

aynen yeni nesil öğrenmesin

Geriye gitmek için ellerinden geleni yapıyorlar...! Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar! Bunu da yaparlar şüphemiz kalmadı artık...
Üniversitede İranlı bir arkadaşım eskidrn bizim gibi olduklarını ve 30yıl içerisinde sessiz sessiz şeriatın geldiğini belirtti.başka bir İranlı arkadaşımda bu yasaklardan dolayı dinimizden soğuduklarını belirtti. Arkadaşımın benek mevlidindeydik,insnın siz daha fazla dininize düşkünsünüz biz böyle şeyleri yapmıyoruz artık dedi..geleceğe bakıyorum da Allah sonumuzu hayır ersin diyorum...

Atatürk İlke ve İnkılaplarını yıkmaya çalıştığınız apaçık ortada ama bizler daha ölmedik ve Atalarımızın kanı dolaşıyor her birimizde En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE,

öcalan ilke ve inkılapları yada cihat ve sex ilke inkılapları dur dur veyaaa haham erdoğan dünya tarihi ve ilkelerini koyarsınız sizi gidi akbabalar sizi...:KK67:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYENe Mutlu Türk'üm diyeneEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Kaldıramaz,yapamazlar,edemezler diye ülke bölündü..bal gibi yaparlar,hainlikte sınır mı var?
Bunları tepeye çıkaran halkda kabahat...Atatürk düşmanlığı moda oldu sövmek marifet!! Lütfen artık yapamaz edemez laflarını bırakıp,tehlikeyi görelim. Geleceğimizi korumak bizim görevimiz. Bize bırakılan ve gelecek nesillere devredeceğimiz emanetimiz var "Cumhuriyetimiz"

Bu emaneti koruyamadık arkadaşlar.zarar göreceğine inanmak istemedik. Geldiğimiz nokta da gösteriyor ki her geçen gün kaybetmeye devam ediyoruz :(

Katılıyorum yapamazlar edemezler diye diye bugünlerde yiz, yapıyorlar önce sinsi sinsi başladılar şimdi açık açık ! Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik Türkiye yi bölünmüş dağılmış Atatürk ün adı silinmiş bir şekilde yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim , hiç olmazsa ülkem için ölmüş dedelerime ihanet etmemiş ,ülkemi Cumhuriyeti koruyamamış olsamda yıkılmasın diye savaşarak ölmüş olurum...

Madem özgürlükçü düşünce için yapılıyor art niyet yok o zaman Din Kültürü dersi de kaldırılsın onun yerine bütün dinlerin doğuşunun şekillenişinin tarafsızca anlatıldığı Dinler Tarihi dersi koyulsun.

Atatürk İlke ve İnkılaplarını öğrenmeyen çocuk baştan eksik olmuş olur. Ne demek kaldırmak ! :KK62:
Bu ülkeyi öğrenmesin mi çocuk, geçmişini bilmesin mi :KK67: Yazık çok yazık :KK61:Cahillik başa bela.
İmzamdaki sözü hediye ediyorum kaldırmak isteyenlere :
" Cehalet, yenilmesi gerek en büyük düşmandır. " :KK12:

Back
X