Atatürke hakaret edenleri şikayet

Balık baştan kokar, bunların örnek aldığı sözde liderleri Atamıza nankörce, terbiyesizce hakaret ederse bu koyunlar böyle şeyleri haydi haydi yapar.

Katılıyorum.

Devletin başındakiler rezilce hakaretler ediyorlar, hakaret edenlere destek çıkarlar ancak.

Siyaset kokan hareketler..
Yapmayın Allah aşkına. Şimdiye kadar nereye şikayet edip cevap aldınız da şimdi alacaksınız? Boşu boşuna siyaset ortamı yaratıldı.
ne siyaseti hanfendi bir elti kaynana konusu kadar dikkatini çekmediyse yazmayın ben burda yardım istedim istediğim yere şikayet ederim biri size hakaret edince napıyorsunuz susup oturuyor musunuz

ne siyaseti hanfendi bir elti kaynana konusu kadar dikkatini çekmediyse yazmayın ben burda yardım istedim istediğim yere şikayet ederim biri size hakaret edince napıyorsunuz susup oturuyor musunuz
Sizin siyasi amaçla yazmadığınızı biliyorum. Fakat konunun siyasete kayacağı bariz. Kaydı bile. Sizin için söylemedim.. Sitedeki üyeleri az çok tanırım nasıl yorum yapacaklarını.

Sen koyun diyerek hakaret etmemiş mi oluyorsun ??

Konu sahibi durumu savcılığa bildirin. Ayrıca bu tür konuların buraya açılması yasak diye düşünüyorum çünkü siyasete giriyor.

@Mune
Siyasetle ne alaka cimcime adam ulkenin kurucusu hakaret etmek ve bunu burda sayfayi burda yayinlamak site kurallarina aykiri falan degil :KK12: kizlar deniz boyraz yazinca osmanli seklinde profili cikiyo lutfen.herkes sikayet etsin kapattiralim sayfayi:KK51:

Atam olmamasina ragmen yapilan sey cok saygısızca
Elestirebilirsin ama hakaret etmek yanlıs.
Sayfa adınıda yazarmisin

Balık baştan kokar, bunların örnek aldığı sözde liderleri Atamıza nankörce, terbiyesizce hakaret ederse bu koyunlar böyle şeyleri haydi haydi yapar.
sen koyun diyerek iltifatmı ediyosun. bi kaç kendini bilmez yüzünden herkese koyun diyemezsin. Atatürkü bi tek siz seviyosunuz zaten, bi tek sizin saygınız var

Siyasetle ne alaka cimcime adam ulkenin kurucusu hakaret etmek ve bunu burda sayfayi burda yayinlamak site kurallarina aykiri falan degil :KK12: kizlar deniz boyraz yazinca osmanli seklinde profili cikiyo lutfen.herkes sikayet etsin kapattiralim sayfayi:KK51:

Tolin arkadas değil ama bir çok kişi siyasete getirmeye başlamış bilene. Ben buna istinaden dedim .

facebook yetkilileri isterse kapatıyor canım ama sayfa açmak o kadar kolay ki kapanır kapanmaz yeniden açıyorlar. bazen kapatmıyor bile facebook.

sayfayı paylaşmadım çünkü yasak olup olmadığını bilmiyorum yasak değilse tabi ki paylaşırım

facebook yetkilileri isterse kapatıyor canım ama sayfa açmak o kadar kolay ki kapanır kapanmaz yeniden açıyorlar. bazen kapatmıyor bile facebook.
işte bunu bildiğim için o terbiyesizin bir ceza almasını en azından korkmasını istiyorum biri bize hakaret edince susup oturmuyoruz değil mi ama ölen bir adamın ardından hadi herşeyi geç ölen bir adamın ardından yapılan o iğrenç hakaretler cezasız kalmamalı

işte bunu bildiğim için o terbiyesizin bir ceza almasını en azından korkmasını istiyorum biri bize hakaret edince susup oturmuyoruz değil mi ama ölen bir adamın ardından hadi herşeyi geç ölen bir adamın ardından yapılan o iğrenç hakaretler cezasız kalmamalı
malesef canım adalet yok ve bir ceza vermiyorlar. mesela geçen gün resmen terbiyesizce resim atan biri vardı bana . küfürler desen ayrı tanımadğm biri üstelik ve engelleyemedim bile face şikayet et deyip durdu şikayet ettim bir sorun görülmemiştir diye mesaj geldi

Back
X