Atel cikti, kotu hissediyorum yardim!!

brandnew11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
22
9
1
27
Dün günü gününe ameliyat sürecimi anlatmıştım, bugün atel alınıp bant takılacaktı ve takıldı. Aynaya baktığımda ben değil bambaşka birini görüyorum. Çok moralim bozuk, 6 ayı nasıl geçiririm bilmiyorum. Olan arkadaşlar da benimle aynı durumu yaşayan oldu mu? Ne zaman alışırım aynalara? yardımcı olun lütfen..:(

Daha yeni okudum dün yazmışsın tüm süreci çok geçmiş olsun.Kendim yazmışım gibi hissettim resmen :) .Benim de iki gun oldu suan Davul gibi sisik benimde burnum emanet gibi duruyor.Disari bantlayip cikicam mümkün degil simdilik kendimi iyi hissetmiyorum :( Ama yani yuzumuz gibi sabirli olmaliyiz sanirim 2 hafta icersinde epeyce degisecek burunlarimiz.:dua::dua::dua:

Daha yeni okudum dün yazmışsın tüm süreci çok geçmiş olsun.Kendim yazmışım gibi hissettim resmen :) .Benim de iki gun oldu suan Davul gibi sisik benimde burnum emanet gibi duruyor.Disari bantlayip cikicam mümkün degil simdilik kendimi iyi hissetmiyorum :KK43: Ama yani yuzumuz gibi sabirli olmaliyiz sanirim 2 hafta icersinde epeyce degisecek burunlarimiz.:dua::dua::dua:

Ben sizin burnuzu cok begendim masallah gule gule kullanin:) cok tesekkur ederim gecmis olsun dileginiz icin, hepimize gecmis olsun.. dediginiz gibi sabirli olmamiz lazim cok mesakkatli bi is, kolay bisey degil.. Allah sonuclarini hepimizin istegine gore nasip etsin insallah. Suan kotu hissediyorum ama yakin zamanda mecbur alismam lazim artik boyle yasiycagima gore :cry:

canım geçmiş olsun,ben de bantları çıkaralı 4 gün oldu,ben de inanılmaz şok geçirdim...aynada resmen bana benzemeyen bir yaratık vardı,yamuk yumuk şişik ucu havada sırtı olmayan bir burun...ki ben asla böyle küçük burun talep etmememe rağmen eskisinden çok kısa görünüyor ve kendim değilim aynadaki,tüm beni ben yapan ifadeler silinip gitmiş...çok mutsuzum ben de sana anlatamam...şişler inince düzelir diyorlar ama görenler çok değişmişsin diyo,eski bi arkadaşı gördüm beni tanıyamadı ve bu korkunç bişey...seni çok iyi anlıyorum,benim başlığımdan resimlerime bakabilirsin ne demek istediğim daha rahat anlaşılır,burnun güzelliği çok önemli değilmiş önemli olan kendine benzemek bence,çok pişman oldum bende ve arada panik şeklinde aynaya bakınca ağlıyorum,tövbe estağfullah diye

3 hafta sonra bambaşka olacak diyorlar az da olsa hergün biraz daha düzeliyor ama kendime benzer miyim tekrar bilmiyorum,çirkin de olsa kendime benzemek isterim çünkü eski arkadaşlarım görünce sen kimsin desin istemem çok kötü...

kızlar rhinoplasty before after yazın google a aratın burnunu yaptırıp çirkin olan birini gösterin :) hadi çene estetiği falan baya değiştiriyor burun estetiği insanı öyle aman aman değiştiren bişey değil ki hatta bilmeyen insanlar "sende bi değişiklik var" diyecek anlamayacak bile sizin şu an kendinizi garip görmeniz tamamen şişliklerden

Canım önceki halinle şuanki halinin fotoğrafını koysan daha iyi olur. Belki sen abartiyosundur onceki halini bildiğin için. Zaten bu sürec baya uzun bir süreçmiş. Kendini kotu hissediyosan bir süre (2 hafta kadar) dışarı cikmayacaksin maalesef. Biraz fedakarlık etmek gerekiyor. Ama sonradan o şişlikler inince özgüvenli halinle istediğin kadar dışarı çıkabilirsin. Dışarı çıkıp gezip eglenecegin günleri düşün bence :KK15:

C
Dün günü gününe ameliyat sürecimi anlatmıştım, bugün atel alınıp bant takılacaktı ve takıldı. Aynaya baktığımda ben değil bambaşka birini görüyorum. Çok moralim bozuk, 6 ayı nasıl geçiririm bilmiyorum. Olan arkadaşlar da benimle aynı durumu yaşayan oldu mu? Ne zaman alışırım aynalara? yardımcı olun lütfen..:KK43:
Canım merhaba son durumun nedir? Alışabildinmi yeni haline şişliklerin indimi biraz? Benimde çarşamba günü cıkacak alçım merakla bekliyorum aydınlatabilirmisin biraz?

ben de ilk aynada görünce tuhafıma gitti. 2gün sonra 1ay olacak ve çoook daha normale döndü merak etmeyin o kadar uzun sürmüyor. ben çoktan alıştım bile hatta bir kaç gün önce denize bile girdim

Bence bi burun tum yuzu degisirio. Beni kimse taniyamio ailem dayil ilk goruste. Bana diyolar gozlerini de mi buyutun burnum kuculunce gozlerim cikti. Yanaklarimm ortaya cikti. Bambaska oluo insan

Back
X