• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık değil 33 yıllık evliymisiz gibi hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka çarem yokmuş gibi bir evlilik tabikide yapmadım konuştum ve doğru insanın o olduğunu düşündüm aşık oldum evet ama değmeyecek biri olduğunu görünce de aşka olan inancımı yitirdim kendimi bu evliliğe hapsetmekte istemiyorum ama yıkıcı değilde yapıcı olmak istiyorum en azından gittiği yere kadar en azından sonunda çabaladım ama olmadı demek icin
Bir çok kadın, sonuna kadar direnme, yaptım olmadı gibi boş düşüncelerle zamanlarını, geleceklerini mahfediyor. Halbuki bir şey olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın anlamı yok. Ama tâbi siz yine de çabalayın bakalım nasıl olacak? Ama şunu da unutmayın 27 yaşında boşanmak ile 37 yaşında boşanmak aynı değildir. Bir kadın için kötü bir evlilik ne kadar erken biterse o kadar iyi olur.

Adama da bir şey diyemiyorum 30 küsür yaşında görücü evlenmiş aşık olmamış belki de sırf evli olayım ele güne karşı dedi çocuğu da yaptı tamam işte baştan beri tutku vs yokmuş bu düzelir mi bilmiyorum sertleşme sorunu mu var sabaha nasıl uyanıyor normal erkeklerde sabah ereksiyonu olur yine belirli aralıklarla boşalır onların fizyolojisi bu. Mast mı yapıyor? Sana yaklaş diyor ama poponu görüp anal yapmandan şüphe edip dra götüren adam cilvenden de şüphe duyar. Çok zor bir durum cinsellik olmayınca büyük bir boşluk ve problem oluyor benim evliliğimde de var benden kaynaklı hamilelikte libidomu kaybettim ilk zamanlarda istemedim öpmek dokunmak beraber uyumak bile istemedim sonra bunun zarar verdiğini görüp haftada 2 güne çektim. Adamın çabası yok ki. Sana da yazık kendine yaptığının farkında değilsin ne durumdasın
Aslında oda sabahları yada hep olmadık zamanlarda istiyodu ben geri durdum şimdi olmaz akşamı bekle diyerek şimdi konuştuğumda evliliğimiz iyiye gitmiyo niye cinsellik istemiyorsun sevdigin yada aklında birimi var diye sorduğumda sen ne zmn yanıma geldi de yok dedim senin söylemen gelmen lazım gibi şeyler söylüyor açık konusuyim her nekadar geçmişe perde çektim birşey olmamış gibi devam ediyor desemde yaptiklarini hatırladıkça bir soğuma geliyor ona hayat nasıl devam ediyorsa banada öyle devam etsin o nasıl sorun etmiyosa ben niye sorun ediyim diye inatlasiyorum bu sefer bilmiyorum ne yapicam bir uzmandan yardım istesek sorunumuzu cozermiyiz benim aklım hala orda çünkü onunla baya uzun uzun konuştum ama fayda etmemiş gibi hissediyorum

Bir çok kadın, sonuna kadar direnme, yaptım olmadı gibi boş düşüncelerle zamanlarını, geleceklerini mahfediyor. Halbuki bir şey olmuyorsa olmuyordur, zorlamanın anlamı yok. Ama tâbi siz yine de çabalayın bakalım nasıl olacak? Ama şunu da unutmayın 27 yaşında boşanmak ile 37 yaşında boşanmak aynı değildir. Bir kadın için kötü bir evlilik ne kadar erken biterse o kadar iyi olur.
Erken yada geç çok sorun değil aslında bir kaç tartışmamız da aileler devreye girdi tabi bu olanları anlatamadım ailem amcalarim dahil boşanmak istiyorsan arkandayiz cocugunada bakarız diyolar ama şuan boşanma benim için son çare onunda cabaladigini görmek istiyorum sadece

Aslında oda sabahları yada hep olmadık zamanlarda istiyodu ben geri durdum şimdi olmaz akşamı bekle diyerek şimdi konuştuğumda evliliğimiz iyiye gitmiyo niye cinsellik istemiyorsun sevdigin yada aklında birimi var diye sorduğumda sen ne zmn yanıma geldi de yok dedim senin söylemen gelmen lazım gibi şeyler söylüyor açık konusuyim her nekadar geçmişe perde çektim birşey olmamış gibi devam ediyor desemde yaptiklarini hatırladıkça bir soğuma geliyor ona hayat nasıl devam ediyorsa banada öyle devam etsin o nasıl sorun etmiyosa ben niye sorun ediyim diye inatlasiyorum bu sefer bilmiyorum ne yapicam bir uzmandan yardım istesek sorunumuzu cozermiyiz benim aklım hala orda çünkü onunla baya uzun uzun konuştum ama fayda etmemiş gibi hissediyorum
Açık açık konuş bel altı vur sen benim namusumdan şüphe ettin demek ki geçmişte çok yaşadın biliyorsun diye iyşce bi suçla çpcuğum için sustum de bir de oradan vur ben sana nasıl geleyim de güzelce manipüle et suçla kötü hissettir beni ve çocuğunu bu evde istiyorsan çöz bu ilişki için çaba göster ben yeterince gösterdim de bakalım ne yapacak

Hamilelik ya da logusalık döneminde bir şey görmüş hissetmiş gibi geldi bana. Kişisel bakım olarak da olabilir. soğumuş kendi haline bırakın. sadece çocugu konusun da ilgilenin sizde onunla. geçici bir süreç gibi hissettim
Umarım geçicidir çocuk biraz yoruyo tabi evin içinde şıkır şıkır gezmiyorum soğumuş olabilir yeni ev aldık biraz borcumuz var iş sorumlulugu onu aşırı yoruyo bazen şehir dışına gidip kalması gerekiyo tüm bu koşuşturmaca zihnen yoruyoda olabilir ama herkes calisiyo herkes yoruluyo bu bahanelere sığınması beni iskillendirdi

Açık açık konuş bel altı vur sen benim namusumdan şüphe ettin demek ki geçmişte çok yaşadın biliyorsun diye iyşce bi suçla çpcuğum için sustum de bir de oradan vur ben sana nasıl geleyim de güzelce manipüle et suçla kötü hissettir beni ve çocuğunu bu evde istiyorsan çöz bu ilişki için çaba göster ben yeterince gösterdim de bakalım ne yapacak
Bak bunu denicem işte bakalim ne olacak tavsiyen için çok teşekkür ederim

Erken yada geç çok sorun değil aslında bir kaç tartışmamız da aileler devreye girdi tabi bu olanları anlatamadım ailem amcalarim dahil boşanmak istiyorsan arkandayiz cocugunada bakarız diyolar ama şuan boşanma benim için son çare onunda cabaladigini görmek istiyorum sadece
Erken ya da geç boşanmak nasıl sorun değil? Anlaşılan siz daha ne yaşadığınız farkında değilsiniz? 10 sene sonra geç boşanmanın hayatınız nasıl etkilemiş olacağını çok iyi anlayacaksınız. Ama nafile
Ayrıca madem boşanmak istemiyorsunuz adamı terapi için ikna edin bari bakalım değişme ne kadar açık birisi.

"Akraba istemediğim için acaba yanlış mı yaptım" yazmışsınız. Akraba olunca garanti belgeli evlilik mi oluyor? Ne tuhaf bir düşünce yapısı.
Ya ilk defa buraya birşey yazdım şunu anladım insanlar çok önyargılı garanti evlilik icinmi dedim onu akraba dediğimde kuzen değil tanıdıklar aile yapısını kültürünü bildiğimiz bizim aile yaşantımızla aynı olan insanlar yani eşim yabancıydı ailesinide tanimiyodum evlendikten sonra anladım kültür ve aile yaşantısı çok önemli diye mesela eşimin ailesi sevgilerini çocuklarına karşı hiç gostermezler evin içindeki çocuklarıyla bile hesap kitapları ayrıdır aile bağları çok yok ama bizim ailemiz birbirine çok bağlıdır amcalarim bugüne kadar ismimle bile hitap etmezler hep gülüm diye çağırırlar çok sevgi gördüğüm için eşimdende görmeyince sorun olduğunu ozmn anladım tabi

Ünv mezunu olmanın hiçbir anlamı yok, hayatı yaşamak gerekiyor.
Üniversite mezunu biri olarak şu cümleye sonuna kadar katılıyorum. İnsanlar ,diploma sahiplerini kusursuz zannediyor. Halbuki şu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da hayata karışıp hayatı yaşamanın ne olduğunu bilmekten geçiyor. Çok çeşit insan tanıyıp,muhatap olmak gerekiyor. Böylece hata yapma payı düşer. Ufkun açılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X