Atelim ciktigindan beri agliyorum aynalara bakamiyorum :(

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Kizlar bugun atelim cikti. Doktor cikarttigi an corpse bride a benzettim kendimi kendimi orada zor tuttun aglamamak icin. Ucu kalkik ve sivri gibi sanki atelin seklini almis boyle ucu bana ucgen gibi kemikli gorunuyor halbuki benim derim kalin. Acaba ödemden dolayi olabilirmi? Lutfen bana yardim edin okadar pismanki suan. Hüngür hüngür agladim ve aynada kendimi gordugumde aglamak istiyorum yine. Benim yuzum yani yanaklarim falan tontis burnum aynada bana cok kucuk kemikli geliyor ama sadece aynada. Fotograflarda cok begeniyorum ama aynada neden boyle psikolojikmi ? Sizdede boyle oldumu :(

Canım kaçıncı gününde çıkarıldı? Daha çok yenisin ben ameliyat olmadım şimdiden kendimi ameliyat sonrasına hazırlamaya çalışıyorum çünkü en başta kimsenin tam istediği gibi durmuyor zamanla oluyor sabır işi bu :) Hem ne güzel çoğu insanda fotoğraflarda güzel çıkmıyor diye üzülüyorr sen moralini bozmadan sabretmeye çalışş

Canim tesekkur ederim yazdigin icin benim suan tam 1 hafta. En cok korktugum okulda falan cevremde beni gorenlerin tuhaf bakislari veya beni uzecek seyler soylemesi. Insallah istedigim gibi olur duzelir. Bence cok iyi dusun yapip yapmayacagini insan hayal kirikligina ugrayabiliyor

Ilk haftalalarda nasıl gorunuyorsa öyle devam ediyor 6. Ay falan hikaye bende ayni durumdayım 15. Gunde burnumu tam olarak gördüm o an nasildiysa şimdide ayni hatta daha kötü şişlikler geçtikçe kusur varsa daha çok belli oluyor

Ilk haftalalarda nasıl gorunuyorsa öyle devam ediyor 6. Ay falan hikaye bende ayni durumdayım 15. Gunde burnumu tam olarak gördüm o an nasildiysa şimdide ayni hatta daha kötü şişlikler geçtikçe kusur varsa daha çok belli oluyor
Offf gercektenmi :(((( sisikler inince daha kemiksimi olacak ozaman

Evet benim 2 ay oldu doktorlarin avutmaya calismasindan ibaret 6 ay da 1 senede sekli oturur demeleri ben 1. Haftada birkac dakika gördüm burnumu o an hic guzel olmadigini ama şişliklerden oyle göründüğünü düşündüm ama şişlikle ilgisi yokmuş şimdilerde o halini bile arar oldum

Ben çevremde gördüklerimden konuşursam bence baya değişiklik oluyor burun zamanla yüze oturuyor kalkıklık normale dönüyor ama tabi herkeste farklı oluyordur. Siz yinede pozitif düşünün bence 2 ay bile çok erken bir zaman

Alisilacak gibi degilki doktor kontrolde görünce bu burnun açılması lazim dedi hem benim durumum büyük olmuş kavisli degil yada bunlar gibi normal olan bir sey değil burnumu goren burnunu bozmuşlar diyor

Alisilacak gibi degilki doktor kontrolde görünce bu burnun açılması lazim dedi hem benim durumum büyük olmuş kavisli degil yada bunlar gibi normal olan bir sey değil burnumu goren burnunu bozmuşlar diyor
burnunuzu görmemiz mümkün mü? foto eklerseniz daha somut yorumlar yapabiliriz.

Kizlar bugun atelim cikti. Doktor cikarttigi an corpse bride a benzettim kendimi kendimi orada zor tuttun aglamamak icin. Ucu kalkik ve sivri gibi sanki atelin seklini almis boyle ucu bana ucgen gibi kemikli gorunuyor halbuki benim derim kalin. Acaba ödemden dolayi olabilirmi? Lutfen bana yardim edin okadar pismanki suan. Hüngür hüngür agladim ve aynada kendimi gordugumde aglamak istiyorum yine. Benim yuzum yani yanaklarim falan tontis burnum aynada bana cok kucuk kemikli geliyor ama sadece aynada. Fotograflarda cok begeniyorum ama aynada neden boyle psikolojikmi ? Sizdede boyle oldumu :KK43:

an itibariyle saçmalıyosun.. daha 1 hafta olmuş ameliyat olalı. benim nerdeyse 1,5 sene oldu, geçen arkadaşım diyo ki burnun iyice oturdu artık senin...
ameliyat sonrası süreç malesef sabır süreci. şişlikler 2-3 ay hatta 6 aya ancak gidiyor. bunları bilerek ve göze alarak ameliyat olmanız lazımdı.
geçmiş olsun.

merhabalar,

05.09.2015te ameliyat oldum 1 hafta sonra atelim çıktığında bende yadırgadım ama şuan hiçkimse anlamıyor bile öyle oturduki tanımayan ilk gördüğümüzde burnunuz ne kadar güzel diyor foto varmı anlarım ben.

merhabalar,

05.09.2015te ameliyat oldum 1 hafta sonra atelim çıktığında bende yadırgadım ama şuan hiçkimse anlamıyor bile öyle oturduki tanımayan ilk gördüğümüzde burnunuz ne kadar güzel diyor foto varmı anlarım ben.
sizden ricam ilk atel çıktıgı hali ile şimdiki halini atar mısınız yan profil olarak? özelden ya da burdan nasıl isterseniz.

Arkadaslar amma buyutmussunuz. Ben de ilk zamanlar panik yapmistim hatta konu da acmistim ama ilk atel acilir acilmaz bu yorumlariniz cok yersiz sabrederek goreceksiniz nasil degistigini

Canim tesekkur ederim yazdigin icin benim suan tam 1 hafta. En cok korktugum okulda falan cevremde beni gorenlerin tuhaf bakislari veya beni uzecek seyler soylemesi. Insallah istedigim gibi olur duzelir. Bence cok iyi dusun yapip yapmayacagini insan hayal kirikligina ugrayabiliyor
okulakiler bakar ve unuturlar eski galini merrka etme . o halin özdeslesir

isimcik hangi doktora ameliyat oldun ? şikayetlerin nelerdi bilgilendirir misin rica etsem bende de kıkırdak eğriliği var nefes almakta da zorluk çekıyorum halis bey le görüştüm mecbur estetik de şart dedi kafam cok karısık

bende merak ettim canım burnunu ???
ne kadar kötü yapılmış olabilir ki. öyle bir anlattın ki Michael Jakson hayal ettim :D

Back
X