Atelim ciktigindan beri agliyorum aynalara bakamiyorum :(

Kizlar ameliyatimdan sonra 3 hafta gecti. Belki benim gibi ayni sorunlari yasayip burayi okuyan olur diye yaziyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin Suan inanilmaz mutluyum. Burnunuza alismaniz lazim cunku senelerdir baska bir buruna alistiniz birden yuzunuz degisiyor bide burun sis oluyor tuhaf gorunuyo. O sislikler iniyor daha zamanla burun duzeliyor. Uzulmeyin biraz sabredin alisacaksiniz begeneceksiniz insallah. Ben cok tuhaf bir psikoloji icindeydim ama suan cok sukur burnuma alistim ve begeniyorum

Kizlar ameliyatimdan sonra 3 hafta gecti. Belki benim gibi ayni sorunlari yasayip burayi okuyan olur diye yaziyorum. Lütfen kendinizi üzmeyin Suan inanilmaz mutluyum. Burnunuza alismaniz lazim cunku senelerdir baska bir buruna alistiniz birden yuzunuz degisiyor bide burun sis oluyor tuhaf gorunuyo. O sislikler iniyor daha zamanla burun duzeliyor. Uzulmeyin biraz sabredin alisacaksiniz begeneceksiniz insallah. Ben cok tuhaf bir psikoloji icindeydim ama suan cok sukur burnuma alistim ve begeniyorum

Geçmiş olsun canım benim 20. Günün bugün doktorum masaj verdi dün. Burnumu ilk açıldığında çok çok beğenmştm aslnda hala beğenyrm ama ilk açıldığında dikliği de tam istediğim gibiydi şmdi biraZ dikliği indi gibi geliyo. Doktorum günde 2 kere yerçekmne zıt yönde masaj yapmamı söyledi sence düzelir mi böylelikle

Burun içi dikişler kendiliğindenmi düşücek yoksa doktor mu alıyor bilen varmı doktor alıyorsa acıyomu:KK43:
Kendisi eriyo canım doktor sadece ucundakileri alıyor bi de eğer yanda daraltma varsa kanatlardaki dikişleri alıyor kısacası görünen mavi dikişleri alıyor. İçerdekiler kendiliğinden eriyen şeffaf yada ten rengi dikişlerdir onlar alınmıyor

Kendisi eriyo canım doktor sadece ucundakileri alıyor bi de eğer yanda daraltma varsa kanatlardaki dikişleri alıyor kısacası görünen mavi dikişleri alıyor. İçerdekiler kendiliğinden eriyen şeffaf yada ten rengi dikişlerdir onlar alınmıyor

Saol canim sanada gecmis olsun
Benim doktorum bana yercekimine karsi yap demedi normal masaj yap dedi

Maalesef 6 ay büyük bir yalan gibi geliyor banada . 2.5 ay oldu ilk gördüğümde nasılsa hala öyle hatta şişler indikçe daha kötü geliyor gözüme Of offf insan pişman oluyor bazen yaptırdığına.

Maalesef 6 ay büyük bir yalan gibi geliyor banada . 2.5 ay oldu ilk gördüğümde nasılsa hala öyle hatta şişler indikçe daha kötü geliyor gözüme Of offf insan pişman oluyor bazen yaptırdığına.

Canim bana ozel mesajdan burnunun fotografini yollamak istermisin? Tam.olarak neyi begenmiyorsun? Yoksa bir butun afak yuzune mi yakistiramiyorsun? Onceden burnun nasildi? Ve etrafindakiler ne diyor. Ailen falan. Butun bu bilgileri bilmiyorum senin hakkinda ama psikolojik olabilir bendeki gibi. Bence bir psikologa git. Insallah mutlu olursun

ben dün ameliyat oldum septorinoplasti, bugün alt tamponlar değişirken aynaya baktım, burnum domuz burnu gibi olmuş ve burun deliklerim eşit değil, önceki burnum zaten kalkıktı şimdi iyice domuza dönmüş, ne yapacağım bilmiyorum, hala ağlıyorum, çok pişman oldum eğer iyileştiği hali de böyle olursa intihar ederim sanırım insana benzemiyorum şişlikleri geçtim şişlikler hiç sorun değil, sorun burnumun domuza dönmesi ve deliklerinin birbirinden farklı olması

Ilk haftalalarda nasıl gorunuyorsa öyle devam ediyor 6. Ay falan hikaye bende ayni durumdayım 15. Gunde burnumu tam olarak gördüm o an nasildiysa şimdide ayni hatta daha kötü şişlikler geçtikçe kusur varsa daha çok belli oluyor

sen ciddi misin, intihar edeceğim ya burnum şu an bildiğin domuz gibi görünüyor, 2. günüm daha ama aynaya baktığımda şişlikler hiç rahatsız etmiyor sadece burnumun domuz gibi olması beni mahvediyor bu düzelmez mi şimdi ne yapacağım ben kalkık burnun revizyonu yapılır mı ki

sen ciddi misin, intihar edeceğim ya burnum şu an bildiğin domuz gibi görünüyor, 2. günüm daha ama aynaya baktığımda şişlikler hiç rahatsız etmiyor sadece burnumun domuz gibi olması beni mahvediyor bu düzelmez mi şimdi ne yapacağım ben kalkık burnun revizyonu yapılır mı ki
İntihar mı edeceksin! Yok artık:sinirli:
Daha ameliyatının 2.günü ya, biraz rahatlarmısın. At elinden o aynayı
Burnunun neye benzediğini şuan göremezsin bile, en az 3 ay sonra.
Hergün burnunun bitarafında ödem fazla toplanacak diğer taraf çökmüş gibi görünecek vs önünde böyle bir süreç var
Burun deliklerinin eşitlenmesi en son toparlanacak nerdeyse 1 yıl
Alttan burnuna bakma yani, olumsuz yorumlara da kulak asma sadece bekle

C coil 6ay falan yalan diyen arkadasın ki bence istisna bi durum olmuş. Çünkü inanılmaz değişiyo. Bırakın 6.aya kadar gelmeyi benim 15.günle 3.ay arasında bile epey fark vardı. Bi kere kalkıklık kesinlikle iniyor. Hatta ilk şikayet ederken sonra üzülüyorsun keşke azıcık daha kalkık kalsaydı diye. Deliklerde eşitleniyor. Benim ilk 1 ay çok farklıydı burun deliklerim. 1.5aydan sonra düzelmeye başladı. 3.ayımda tam oturdu deliklerim şuan milim fark yok. Sabret canım yani daha çoook erken.

C coil 6ay falan yalan diyen arkadasın ki bence istisna bi durum olmuş. Çünkü inanılmaz değişiyo. Bırakın 6.aya kadar gelmeyi benim 15.günle 3.ay arasında bile epey fark vardı. Bi kere kalkıklık kesinlikle iniyor. Hatta ilk şikayet ederken sonra üzülüyorsun keşke azıcık daha kalkık kalsaydı diye. Deliklerde eşitleniyor. Benim ilk 1 ay çok farklıydı burun deliklerim. 1.5aydan sonra düzelmeye başladı. 3.ayımda tam oturdu deliklerim şuan milim fark yok. Sabret canım yani daha çoook erken.

tek sorun kalkıklığı ya da delikleri de değil, septumum içe göçmüş durumda korku filminden fırlamış gibi duruyorum septum kalmamış la toya jackson gibi duruyor burnum çok korkunç görünüyor ve bu böyle kalacak diye içim içimi yiyor ben bu şekilde insan içine bile çıkamam keşke yaptırmasaydım diyorum kendime bilmeliydim böyle olacağını

İntihar mı edeceksin! Yok artık:sinirli:
Daha ameliyatının 2.günü ya, biraz rahatlarmısın. At elinden o aynayı
Burnunun neye benzediğini şuan göremezsin bile, en az 3 ay sonra.
Hergün burnunun bitarafında ödem fazla toplanacak diğer taraf çökmüş gibi görünecek vs önünde böyle bir süreç var
Burun deliklerinin eşitlenmesi en son toparlanacak nerdeyse 1 yıl
Alttan burnuna bakma yani, olumsuz yorumlara da kulak asma sadece bekle

Şu burun nasıl düzelir, resmen içe göçmüş durumda domuzdan farksızım şu an 2 profil bir de önden fotoğraf koydum ne yapmalıyım yardım edin lütfen!!!

Eklentiler

• 20170414_142251[1].webp
    20170414_142251[1].webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 295
  • 20170414_142255[1].webp
    20170414_142255[1].webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 425
  • 20170414_142259[1].webp
    20170414_142259[1].webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 274
Canım ama ucunda bantlar var onlarda çekiyo biraz benimde biraz tuhaf duruyodu onlar varken. Bence şuan kötü görünür bişey yok çünkü herkesin genelde bu zamanlarda böyle oluyo.zamanla oturuyor C coil

Bak o 6 ay çokta fark ediyor gerçekten ....

Bak o 6 ay çokta fark ediyor gerçekten ....

umarım normale döner şu an çok büyük pişmanlık yaşıyorum eski burnum çirkin değildi bile sadece ucu birazcık kalın diye rahatsız oluyordum domuza döneceğimi bilsem yaptırır mıydım verdiğim para umrumda bile değil şu an burnumun eski haline dönmesi için o verdiğim paranın 3 katını bile verirdim

umarım normale döner şu an çok büyük pişmanlık yaşıyorum eski burnum çirkin değildi bile sadece ucu birazcık kalın diye rahatsız oluyordum domuza döneceğimi bilsem yaptırır mıydım verdiğim para umrumda bile değil şu an burnumun eski haline dönmesi için o verdiğim paranın 3 katını bile verirdim
hiç canını sıkma ben geçen hafta yaptırdım seninki gibiydi çok korktum bugün atelim alındı ve o domuz burunu görüntüsü gitti hala kalkık bana göre o bile inecek ama böyle bile sevdim. burun ucuna müdahele varsa hele o sargılar tampon falan çok yukarda gösteriyor. içini ferah tut atel gidince böyle görünmeyecek canım

hiç canını sıkma ben geçen hafta yaptırdım seninki gibiydi çok korktum bugün atelim alındı ve o domuz burunu görüntüsü gitti hala kalkık bana göre o bile inecek ama böyle bile sevdim. burun ucuna müdahele varsa hele o sargılar tampon falan çok yukarda gösteriyor. içini ferah tut atel gidince böyle görünmeyecek canım

bu kadar kalkık mıydı seninki de, çok moralim bozuk ya sabahtan beridir ağlıyorum domuza döndüm diğer ameliyatlara bakıyorum hiçbirisi benimki gibi kalkık değil, şişlikleri var evet ama benimki kadar abartılı bir kalkıklığı yok hiçbirisinin

Back
X