Bebek Beslenmesi Ates goguste sertlik agri :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Acemiyimyardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
19
3
1
34
Arkadaslar hayrli aksamlar. . Iki gundur atesim 38 39 . Sol gogsumde sertlik ve agri var. Sut durmustr diye buhar pompa ne varsa yaptim. Ama atesten de bedenim cok agriyo. . Basina byle bisey gelen var mi. Dr ramdewum gec

Canım randevunu öne alıp bir an önce gitmelisin doktora. Yüksek ateş riskli her yaş için ki emziriyorsun halsiz düşersin.. Parol iç. Hani sıtma tutması derler ya sende o var sanırım

Aynısı bende de olmuştu,bir teyze sağolsun "duşta sıcak suyun altında masaj yapa yapa sütü boşalt iyi gelir demişti ve çok iyi gelmişti

Göğsünü tarasan da iyi gelir. Bebeğini o göğsünden ters emzir bir de. Duşta masaj da iyi gelir.

Peki ates olmus muydu sende canim. Dunden beri dus aliyorum zaten srekli atesim dussun diye
Geçmiş olsun, mastit olmuşsun belliki. Doktora gitmen lazım ki ilerleyip daha da kötü olmasın. Ateş olmasaydı sadece göğsünü boşaltarak çözüm bulabilirsin ama ateş olması sıkıntı. Emzirirken sıcak kompres, emzirdikten hemen sonra soğuk kompres iyi geliyor. Gelmiş geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, mastit olmuşsun belliki. Doktora gitmen lazım ki ilerleyip daha da kötü olmasın. Ateş olmasaydı sadece göğsünü boşaltarak çözüm bulabilirsin ama ateş olması sıkıntı. Emzirirken sıcak kompres, emzirdikten hemen sonra soğuk kompres iyi geliyor. Gelmiş geçmiş olsun.
Amiinn cok tesekkur ederim. Insaaallah gecer de iste amtibiyotk kullnmak hic istemiyodum malesef zorundayim artik. Ates oldgu icin verdi onu da

Amiinn cok tesekkur ederim. Insaaallah gecer de iste amtibiyotk kullnmak hic istemiyodum malesef zorundayim artik. Ates oldgu icin verdi onu da
Evet ateş olmasa sıkıntı değil ama ateş sorun yaratıyor. Neyseki emzirmeyle uyumlu antibiyotik vermiştir doktorunuz. Bundan sonrasında şişlik hissettiğiniz an emzirirken sıcak emzirdikten hemen sonra soğuk kompres yaparsanız sıkıntı olmaz Allah ın izniyle. Gelmiş geçmiş olsun :anne:

Arkadaslar hayrli aksamlar. . Iki gundur atesim 38 39 . Sol gogsumde sertlik ve agri var. Sut durmustr diye buhar pompa ne varsa yaptim. Ama atesten de bedenim cok agriyo. . Basina byle bisey gelen var mi. Dr ramdewum gec
Canim bende de olmustu canin bisey isteyince olur dedi annem ilik suyla masaj yapip tarakla uzerinden taradim ama masji biraz sert yap acicak biraz ve genelde o gogsunu emzir bende ates olmamisti ama herkes ayni olmuyor masajve tarama ise yariyor

Back
X