Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teoman Kadıoğlu olmasın ? Çapanın erkek kısırlığına bakan hocası o.
Evet. öyleymiş. İkisi de Çapa nın hocası ama Ateş bey erkekteki sertleşme sorunlarına Teoman bey erkek kısırlığına bakıyormuş. İkisinin de muayenehanesi var, biz Teoman hocaya gideceğiz.hayır canım Ateş Kadıoğlu....çapanın andoroloji bölüm başkanı ve aynı zamanda andoroloji derneğinin kurucu üyesiymiş ...senin söylediğin Teoman Cem Kadıoğlu başka bir doktor
varikoselde en iyisi olabilir ama bölüm başkanının bölümünde hasta görmeyip özel muayenehanesinde görmesi bana göre çirkin.
Evet. öyleymiş. İkisi de Çapa nın hocası ama Ateş bey erkekteki sertleşme sorunlarına Teoman bey erkek kısırlığına bakıyormuş. İkisinin de muayenehanesi var, biz Teoman hocaya gideceğiz.
çapada ilk önce asistan doktorlar muayene ediyormuş,eğer gerekli görürlerse Ateş Kadıoğlu'na sevk ediyolarmış...
sanırım hasta yoğunluğundan böyle bir yol izliyorlar..
Niye soygun olsun canım, sen isteyip gidiyorsun, adamın fiyatı belli, faturada veriyorsa bunun neresi soygun. Para vermek istemiyorsan git Çapa ya muayene ol, hem özel ilgi iste hem soygun de. Taksiye binip akbil geçsin demek gibi yani. Meşgul olmayan Profesöre kendini layık görüp muayene ettirmiyorsun hem de. Kul hakkı yemeyelim.Tabii canım yoğunluktandır.Başka da yoğun profesör bilmiyoruz ya biz memlekette. Ayol ne yoğunluğu düpedüz haksız soygun.
Niye soygun olsun canım, sen isteyip gidiyorsun, adamın fiyatı belli, faturada veriyorsa bunun neresi soygun. Para vermek istemiyorsan git Çapa ya muayene ol, hem özel ilgi iste hem soygun de. Taksiye binip akbil geçsin demek gibi yani. Meşgul olmayan Profesöre kendini layık görüp muayene ettirmiyorsun hem de. Kul hakkı yemeyelim.
Niye soygun olsun canım, sen isteyip gidiyorsun, adamın fiyatı belli, faturada veriyorsa bunun neresi soygun. Para vermek istemiyorsan git Çapa ya muayene ol, hem özel ilgi iste hem soygun de. Taksiye binip akbil geçsin demek gibi yani. Meşgul olmayan Profesöre kendini layık görüp muayene ettirmiyorsun hem de. Kul hakkı yemeyelim.
Bilmeden konuşuyorsunuz. Biz de Çapa Dahiliyede bir hocaya fark yatırıp özel muayene olduk. Hocaların sadece bazıları tam güncü ve onlar fark alarak özel muayene yapıyor. Diğerleri öğleden sonra muayenehaneye gidiyor ve orada özel muayene yapıyor, üniversitede yapmıyor. Mesela benim eşimin gideceği Teoman hoca da o şekilde. Bunlara bu hakkı devlet vermiş ve maaşları filan da ona göre ayarlanmış. Özel muayene yapmayan hocalar üniversitede doktor eğitimi, talebe eğitimi bilimsel çalışma yapıyorlar sonuçta orası devlet hastanesi değilki üniversite yani bir okul. Bence böyle sert suçlamalarda bulunmayın. Ateş bey de ülkemizin önemli bir doktoru.
Ben isteyip falan gitmiyorum arkadaşım böyle yeminini yemiş doktorlar bizden uzak Allah'a yakın olsun. Kendini bir şey sanan iki ameliyat yapıp herkesi kendine mahkum gören hekim olmaz olsun.
Ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum. Teoman Kadıoğlu nun muayenesi de kdv dahil 300 tl ve 6 ay süre ile tekrar ücret ödenmiyor. Teoman hocayı varikoselin mikrocerrahi ameliyatı konusunda değil Türkiyede dünyadaki en önemli uzmanlardan biri diye tercih ettik ve gidince de paramı helal ederek ödeyeceğim. Param yoksa da hoca muayenehanesine gitmem ama kimseye de boş yere beddua etmem.kimse kimseye mahkum değil tabiki,arz- talep meselesi bu......
ayrıca yaşamımızın her alanında yokmudur bu,markaya göre fiyat biçilir....en iyisini istersen biraz daha şartları zorlamak zorunda kalırız.
ayrıca üniversite hastanelerinde prof. muaynene ücreti en az 150 tl den başlıyo ve 15 gün içinde kontrol süresi sadece ,yani 16.gün tekrar giderseniz bir kez daha ücret ödüyorsunuz..Ateş beyin özelinde ise 300 tl muayene ücreti ödüyorsunuz ve 3 ay boyunca bir daha ücret istemeden istediğiniz zaman kontrollerinizi oluyorsunuz..
Türkiye'de yetişmiş önemli hekimlerden biri Ateş Kadıoğlu...
Allah'a yakın olsun demek mi beddua?? siz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Ben de melek arkadaşıma sonsuz katılıyorum ve bu katılımım da boş değil bizzat yaşamış ağızlardan geçen hafta öğrendim artık içim ateş hoca konusundaki şüphelerimin ne kadar haklı olduğunu duyduğum için rahat. Bu arkadaşın genlerindeki y alanı silinmelerinden dolayı azospermi olduğu ateş hoca tarafından ancak 1,5 senelik araştırma ve kendince denemelerinden sonra ortaya çıkartılıyor. Neden? çünkü hoca hastanede değil. Marka öyle mi? onun istediği parayı doğrudan cebine koymadınızsa bu markadan yararlanamazsınız. Bu ayakkabı değil çanta değil can bu can anlayan vicdanlılarınız var mı aranızda? sözkonusu Cansa marka olmaz. Oldurmaya çalışanlar bir gün helak olurlar tarih bunun örnekleriyle dolu. Neyse bu arkadaşa önce bir biyopsi yapıyorlar ki tanısal biyopsinin ne kadar yanlış olduğu biyopsi yerine mikrotese yapıp eğer hücre bulunursa hemen mikroenjeksiyonda kullanmak gerektiği bilim çevrlerince kesin kabul görmüş tartışmasız bir olaydır. burdanda 2009 yılındaki bilgilerinin hocanın o kadar avrupada gezmesine rağmen geri kaldığını gösteriyor. Tekrar bir 6 ay bir sene sonra mikrotese yapacağı söyleniyor ama ameliyata hoca kendisi girmeyip asistanını sokuyor. Böyle bir terbiyesizlik yanında ne üstün bilim adamı olursan ol neye yarar? kocaman bir hiç! iş yapmıyorsun ki sen o bilimini nerde kullanıyorsun? Ve o ameliyattada hiç hücre bulunamadan hasta 6 ay sonra görülmek üzere gönderiliyor. Sonunda Emre bey 3. denemede 5 adet sperm bularak çiftin hamileliğini sağlıyor. 4. ayda kişi ateş hocanın karşısına çıktığında bir değişiklik yokmuş gibi yeni tahliller istiyor. Arkadaşta ne konuşuyorsun hoca gebe eşim beni evde bekliyor diyor. Hocanın nasıl olduğunu öğrendikten sonraki tepkisi asistanına dönüp. not al evladım falanca hasta hamiledir dosyasını kapat. Böyle doktorluğu çöpçü ismailde yapaaar. hamal hüsamettin de, kapıcı seyhmuz da... Ama adam gibi hakkıyla. tıpkı temizliği, mal taşımayı ve getir götür işlerini adam gibi hakkıyla yaptıkları gibi...