Erkek İnfertilitesi Ateş Kadıoğlu......

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah'a yakın olsun demek mi beddua?? siz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Ben de melek arkadaşıma sonsuz katılıyorum ve bu katılımım da boş değil bizzat yaşamış ağızlardan geçen hafta öğrendim artık içim ateş hoca konusundaki şüphelerimin ne kadar haklı olduğunu duyduğum için rahat. Bu arkadaşın genlerindeki y alanı silinmelerinden dolayı azospermi olduğu ateş hoca tarafından ancak 1,5 senelik araştırma ve kendince denemelerinden sonra ortaya çıkartılıyor. Neden? çünkü hoca hastanede değil. Marka öyle mi? onun istediği parayı doğrudan cebine koymadınızsa bu markadan yararlanamazsınız. Bu ayakkabı değil çanta değil can bu can anlayan vicdanlılarınız var mı aranızda? sözkonusu Cansa marka olmaz. Oldurmaya çalışanlar bir gün helak olurlar tarih bunun örnekleriyle dolu. Neyse bu arkadaşa önce bir biyopsi yapıyorlar ki tanısal biyopsinin ne kadar yanlış olduğu biyopsi yerine mikrotese yapıp eğer hücre bulunursa hemen mikroenjeksiyonda kullanmak gerektiği bilim çevrlerince kesin kabul görmüş tartışmasız bir olaydır. burdanda 2009 yılındaki bilgilerinin hocanın o kadar avrupada gezmesine rağmen geri kaldığını gösteriyor. Tekrar bir 6 ay bir sene sonra mikrotese yapacağı söyleniyor ama ameliyata hoca kendisi girmeyip asistanını sokuyor. Böyle bir terbiyesizlik yanında ne üstün bilim adamı olursan ol neye yarar? kocaman bir hiç! iş yapmıyorsun ki sen o bilimini nerde kullanıyorsun? Ve o ameliyattada hiç hücre bulunamadan hasta 6 ay sonra görülmek üzere gönderiliyor. Sonunda Emre bey 3. denemede 5 adet sperm bularak çiftin hamileliğini sağlıyor. 4. ayda kişi ateş hocanın karşısına çıktığında bir değişiklik yokmuş gibi yeni tahliller istiyor. Arkadaşta ne konuşuyorsun hoca gebe eşim beni evde bekliyor diyor. Hocanın nasıl olduğunu öğrendikten sonraki tepkisi asistanına dönüp. not al evladım falanca hasta hamiledir dosyasını kapat. Böyle doktorluğu çöpçü ismailde yapaaar. hamal hüsamettin de, kapıcı seyhmuz da... Ama adam gibi hakkıyla. tıpkı temizliği, mal taşımayı ve getir götür işlerini adam gibi hakkıyla yaptıkları gibi...

arkadasim da azospermi idi ates beyle 2 cocuk sahibi oldu. ben ona tavsiye istedigimde ates beyin adini vermisti. lakin bu basligi okuduktan sonra cekincem olustu...

ayrica ben de prof hekimlerin hastayi hastanede degil muayenehanede gorme olayiyla ilgili bizzat bir olay yaşadım. anlatip gerilmek istemiyorum. hersey para olmamali.

Back
X