Ateş Ölçer tavsiye

bahar6198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
292
218
53
Arkadaşlar hangi ateş ölçeri kullanıyorsunuz .Koltuk altından ölçtürmüyor zar zor ölçüyoruz. Kulaktan ölçer almak istiyorum .Bir de kaç yaşından itibaren ağlamadan koltuk altından ölçtürür çocuklar .

Visiofocus kullanıyoruz, gayet memnunuz. Alından ölçüyor. Hacettepe Üniversitesi'nde kullanılıp onaylanan bir marka. Bir de oda sıcaklığı, sıvı sıcaklığı vs ölçüyor olması da artısı. Ayrıca bildiğim kadarıyla otomatik kalibrasyon yapan tek marka.

Visiofocus kullanıyoruz, gayet memnunuz. Alından ölçüyor. Hacettepe Üniversitesi'nde kullanılıp onaylanan bir marka. Bir de oda sıcaklığı, sıvı sıcaklığı vs ölçüyor olması da artısı. Ayrıca bildiğim kadarıyla otomatik kalibrasyon yapan tek marka.
Doğru sonuç veriyor mu alından.Çocuk doktorları genelde kulaktan ölçüyor bilemedim.İnceleyeceğim teşekkürler

Doğru sonuç veriyor mu alından.Çocuk doktorları genelde kulaktan ölçüyor bilemedim.İnceleyeceğim teşekkürler
Bi gece benim ateşim çıktığı için acile gittik, kontrol amaçlı yanımızda götürmüştük. Doktorun ölçümüyle aynı çıktı. Bir de o doktor hem şakağa hem boyuna bakın demisti. Bebeklerde kulak evet daha sağlıklı sonuç veriyor olabilir ama uyurken ölçünce uyanması kuvvetle muhtemelen. Biz de o yüzden kulaktan ölçen almadık.

Ateş ölçer için çok fazla araştırma yaptım. Sonunda Amerikan bir marka olan exergen içime sindi. Şakağı tarayıp en doğru ölçümü veriyor.

Back
X