Günaydın hepinizeee
hayırlı cumalar olsun inşallah
http://www.fertilityfriend.com/home/2da2f5
bakın bakalım :)
iyiyim bitanem iyiyim hamdolsun...
senden güzel haberler bekliyoruz inş....
Ben en iyisi o testte vereceğim parayla şöyle kanatlı bir pet alsam daha iyi olacak...Kırmızılar geliyorum diyor...
http://www.fertilityfriend.com/home/2d6ba9
selam kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin dualrı kabul olsun inş. bu arada sanırım benim kırmızılar geliyo ateşim düşmeye başladı hayırlısı olsun artık ne diyelim
http://www.fertilityfriend.com/home/2e3091
Gerkl canım şunu öğrendik senin yumurtlama sonrası süren 16 gün. Yani herkes 14. günü bekliyor ama seninki biraz daha uzun. Aslında bu çok güzel hamile kaldığında rahat rahat yerleşir bebeğin. Üzülme canım benim, şöyle düşün eğer adet görürsen bebeğinin yumurtası tam şimdi oluşuyor, adet döneminde ne kadar rahatlarsa o kadar güzel bir yumurta seçilir inşallah.
Hayırlısı neyse o olsun canım...Üzülsekte geliyor o kırmızılar...
hayırlısı olsun canım benimde düştü nasip..
Welcome bence eğer adet gelirse hemen doktoruna bildir ve 3. gün yine git,bu sefer daha farklı bir yönteme geçer,mesela çatlatma iğnesi verir yani ne bileyim o da senin gebe kalmanı ister sonuçta hastasısın ve memnun olmanı isteyecektir,sakın bırakma ama
Canım doktor tedavisine başladık zaten...Bırakmayıda düşünmüyoruz...Doktor zaten dedi...Adet olursan yine 3. günü gel olmazsan günün geçerse beni ara dedi ama ben adet olacağım...Neden ya olmuyor...Eşimde sorun yok bende sorun yok...Çalışmalar düzenli...Arkadaşımızın dediği yöntemi yaptım yan yattım kalçama yastık koydum yattım ayaklarımı diktim yarım saat kalkmadım wc gitmedim gece yapıp sabaha kadar yattım...Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...Ağlamak istiyorum ya...
Canım doktor tedavisine başladık zaten...Bırakmayıda düşünmüyoruz...Doktor zaten dedi...Adet olursan yine 3. günü gel olmazsan günün geçerse beni ara dedi ama ben adet olacağım...Neden ya olmuyor...Eşimde sorun yok bende sorun yok...Çalışmalar düzenli...Arkadaşımızın dediği yöntemi yaptım yan yattım kalçama yastık koydum yattım ayaklarımı diktim yarım saat kalkmadım wc gitmedim gece yapıp sabaha kadar yattım...Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...Ağlamak istiyorum ya...
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
biozard..........................28 nisan....................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)beklemede
g.erkl............................30 nisan beklemede
aabeyazmelek............30 nisan.....................(ateş ölçme ,incir kürü,keçiboynuzu pekmezi)beklemede
welcome......................1 mayıs.....................(ateş ölçme,klomen)
özlemyalçınkaya.........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
ravzanur......................9 mayıs......................
pikepolat....................6 mayıs........................1/2 ihtimal,izinde tek deneme
has_bahçe.................6 mayıs.......................(ateş ölçme,yumurta takibi)
Nalim.........................10 mayıs......................(ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22.........................10 mayıs
ronya..........................15 mayıs....................(ateş ölçme ,ovulasyon)
hilal24........................19 mayıs....................(ateş ölçme,incir kürü)
ss2302.......................23 mayıs...................
esragg........................23 mayıs....................
erkaymak...................27 mayıs...................(ateş ölçme )
LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray:
OCAK AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:
TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:
ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:
sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv:::
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:
MART AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:
Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:
NİSAN AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:
pretty53 :........... :hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:................. .::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
zeytin1007............ :hooray: :CüvCüv::teytey:
nevetna.................:hooray::CüvCüv:::sm_cool:
iremcim çok mutluyum tebrikler...a.s.:sm_cool:
Welcome hepimiz seni çok iyi anlıyoruz ama destek olmadan olmaz zor geçer bu günler o yüzden burdayız baak,hiç üzülme 3. gün doktora gittiğinde bir anda rahatlayacaksın inan.
Hem daha adet gelmedi,bunlar ihtimal biliyorsun :))
canımmm öyle düşünme bak benimde olmadı hatta adet bile olamıyorum en azından olsam çalışmalara başlardım ama yine sabırla bekliyorum herşey güzel olacak rabbimin bi bildiği vardır elbet elimizden geleni yapıp tevekkül olmamız lazım gelecekler bi gün ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?