Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızmaz güzelim söyledi ya kızmaz o sana. Sen hepimizin iyiliğini düşünürsün biz bilmez miyiz? Bak ben cuma gideceğini unutmuşum. O zaman ya işleri var ya da güne gitti diyelim. Pozitif enerji he mi :)))) Senin elti naaptı, canını sıkmıyor inşallah. Öbür forumda yumurta takibinden bahsetmişsin. 6 ay içinde olmazsa ben düşünüyorum yaptırmayı valla. Evet o vajinal ultrason hoş değil ama napalım. Hem rahim filminden sonra bana vız gelir valla.
Aaa ben görmedim Allah Allah. Olabilir. Ya da yazıyorken belki. İlginç.
Kızlar bu arada dün gece Aşk ve Ceza denen diziyi izlediniz mi? Ayy çok saçmaydı. Nurgül Yeşilçay bakire bi kızmış, ilk geceden hamile kaldı. Sinir oldum. Evet biz de salağız yedik bunu dedim kendi kendime.
Yok merak etmesin Tuba, öyle sakınmayanların çocuklarına hiçbir şey olmaz. Tabii olmasın da, ama dediğin o kadar doru ki. Sokakta yalın ayak gezen çocuklar sapasağlam olurlar, benim babam çok pimpiriklidir, biz zırt pırt hasta olurduk. Üşütmeyelim diye sobalı evde annem her yıkamaya kalktığında bizi kavga çıkarmiş. Evde banyo, duş olmasına rağmen hatırlıyorum kardeşimi bebekken sobanın yanında leğende yıkarlardı. İşte biz de eltin gibi gamsız insanlara bakıp aslında örnek almalıyız biraz. Tak tak nereye kadar.
aynen valla ben de korunmayacağım
güle güle nevetnacım
dilek tutalım tubalar arasında dileğimiz aynı