• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Ayy görmedim canım çıkmısım sen kusuruma bakma

Aynıyız canım. Sanırım sen de 4. ayına başlayacaksın ben de öyle. Hadi bakalım ikimiz de bu ay hamile kalırız inş.

Ovulasyon testi yumurtlamadan hemen önce yükselen LH hormonunu tespit eder. İdrarda bakılır. Pozitif olunca 1-2 gün içinde yumurtlıycan demektir. İlk başlarda hangi gün yumurtlayacağımızı bilmediğimiz için iyi oluyor. İlla 14. gün yumurtlıycaz diye bişey yok. Eczanelerde satılıyor. Ayrıntılı bilgi Ovulasyon Testi Kullananlar topiğinde.

Pembe maşallah daha çok yenisiniz. Aramızda olduğuna seviniyorum ama keşke hiç bulaşmasaydın bu işlere olumunekankayizsmile insan muhakkak takıyor çünkü. Neyse biz de takarak hamile kalırız napalım.

Loveliye katılıyorum. 13. gün yani 4 ocakta yumurtlamışsın. O ağrı da gene yumurtlama ağrısıdır merak etme. Zaten 2 ocaktaki çalışmanızla da tutabilir merak etme.

tesekkur ederm tatlım yorumun ıcın.) hayırlısı bakalım

ben de nıye bu kadar burası sıcak bır ortam dıyorum terazıler kovalar falan varmıs da ondan..terazı kova ıyı anlasır

dıger arkadaslarn burclarını bılmedgm ıcın boyle genelledm k.bakmayın dıger fıstıklar

nevetnacım bır kere bulaştım ne yapayım...sızlerı tanıdıgım fena mı ettım her seyın hayırlısı artık

sen nasılsın ne ogretmenısın...sızlerı tanımak da ıstıyorum kımbılır..belkı ıyı kanka oluruz nette:)

Back
X