yok ablacım ateşim ölçtüm 36.7 kaçgündür aynı ateşim.bugün gelmicekler galiba,çok küçük bi sivilce çıktı okadar.geçen ay çenemde kocaman çıkmştı inş.çıkmasda hamiş olurum..
atesin inşallah hic dusmez canım :Saruboceq:masallah guzel gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ablacım ateşim ölçtüm 36.7 kaçgündür aynı ateşim.bugün gelmicekler galiba,çok küçük bi sivilce çıktı okadar.geçen ay çenemde kocaman çıkmştı inş.çıkmasda hamiş olurum..
ölçüyorum 15 günü geçti 36.7 canım bugün gelmicek sanırım
aay hadi inşallahhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
test falan yapcanmı
aaa tamam bakıyorummmm
sincapcım ateşi genelde dil altından sabah yataktan kalkamadan hergün aynı saatlerde ölçüyoruz. 37 nin altında normalde olur vucut sıcaklığı ama bünyeden bünyeye değişir yumurtlamadan bi gün önce normalin altına düşer yumurtlama olayından sonra yükselir regli dönemine kadar yüksek kalır genelde regli olcağın zaman o gün yani yine sıcaklık düşer.
çok teşekkür ederrim! şimdi dil altından ölçtüm 37.3 ateşim..koltuk altından 36.2 ydi ve bugün adet olmam gerekiyor,şu an daha gelen giiden tabii.. hamile olabilir miyim acaba? CADIARZU
ama şimdi ölçtüğün ateşi baz alma yataktan kalkmadan ölçtünmü ve kaçtııı ve inşallah hamişsindirrrrrrrrrrr :Saruboceq:
görmemişim mesajınzı.. teşekkürlerrr..yataktan kalkmadan ölçmedim. test yapmaya da korkar oldum artık negatifi görmekten sıkıldııım :1no2:
bilmemmi o duyguyu ama yap bir test ne kaybedersin varsa hamişlik süper olur yoksada canın saolsunnn
haklısın yaparsam rahatlıycam yerimseniben bi gidiyim geleyim ben en iyisi.. pek umudum yok amaaa denemekte fayda var... tekrar teşekkürler çiçekçiikk a.s
arkadaşlar yok mu bana yardımcı olabilicek birileri(
aycank naber kızlardan haberin varmı nurdan filan..
tiffiftifffffff nerdesin kuzummmm yaaa
haklısın canım etik gereği haber vermesi lazımdı drunun. cinsiyet konusunda olabiliyor böyle benim yeğenimede 4. ayında erkek demişlerdi. 5. ayda kız olduğunu gördü dr hatta söylerken zorlandı tepki alırmıyım diye ama biz daha çok kız istiyorduk hepimiz çok sevinmiştik. şimdi büyüdü zilli 5 yaşında. seninkide sağlıklı olsun inşallah .şimdi söyledikleri daha doğrudur canım 4. ayda yanılma ihtimali yüksek oluyor.