Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim igneyi vurduktan sonra ovalasin iyicee.. ben bi ara vurup oylece virakiyodum.. ilac birikiyo galiba yayilmiyir ondn kaynaklaniyor.. bi de ayni yere vurmasin.. gobek alti hemen morarmiyor da kol ve bacak hemen morariyo.. simdi simdi ovalayinca sanki morarmadigini fark ettim
söyliyim canım göbekten yapıomuş ztn koluma bi kere vurdum avcum kdr morardı bi ay geçmedi yazmış

Hoşgeldin Aramıza kısa sürede sen de hamişler arasına katılırsın inşallah

Hoşgeldin hayırlısı olsun inş.

İnşallah cümlemize tüm isteyenlere. Ben bu ff programını yükledim. Sanırım herkesin kendine has oluyormuş ateş yükselme ya da alçalması. Önereceğiniz herhangi birşey var mı bunun dışında?

Kızlar bu konuda en tecrübeli arkadaş iiz iiz ama sanırım o da gebelik testi olarak çok Güvenilir olmadığını söyleyecektir.ovulasyonu ama parmak yöntemi ile yakalamanız mümkün bunun için düzenli hergün yapmanız gerek
malesef aylarca takıbını yaptım kızlarda benımle bırlıkte yaptı ama sonuc vermıyor. gecersız bır yontem . hatta hamıle oldugum ay elımle baktıgımda olmadıgımı dusundum. yanı işe yaramıyor bosuna uğraşmayın

A

Aminnn ablacim aminnnn kiz sumbul abla sdn nasilsin nasil oldun aaz daha sabret benimki 4 bucuk aylikken tamamen bulantilarim kesildi eser kalmadi ama 4 ayimi hic sormayin gitsin az daha sabret ablam maksimum 4 ay dolunca kesiliyo bulantilar iiz iiz
o zaman 3 haftam kaldı canım. cok zor gecırdım hala da devam edıyor arada hafıflemeye başladı bıraz olsun uyumaya basladım en azından gunde 3 saat falan bu bıle dınlenmeye yetıyormus megerse . inşallah gecer canım. çok zor ya allah erkese kolay hamıleıkler versın . kabus gıbı valla

bana 24. haftada dedıle ama doktora sormamız lazımmıs ılla vurdurmamız gerekmıyr galıba. tam bılmıyorum. öğrenırsne benı de etıketle
Tamam canim yarin randevum haber ederim sana da.. senin birdahaki randevun ne zaman?

• Beğen
Reactions: iiz
İnşallah cümlemize tüm isteyenlere. Ben bu ff programını yükledim. Sanırım herkesin kendine has oluyormuş ateş yükselme ya da alçalması. Önereceğiniz herhangi birşey var mı bunun dışında?
ilk aylar için ovulasyon testi :) çünkü ateş yükseldikten sonra çatlamış diyebiliyoruz o zamanda iş işten geçmiş oluyo genelde

İdrarda ne zaman çıkar peki sizce?
herkes farklı ovulasyondan sonra 6. gün gören bile var. ben 7. gün gözle görülür şekilde evde testte gördüm. biraz karısık bır hafta gecırmıstım pek kendımı gözlemleyememıstım hatta ustunde hıc durmamıstım diyebilirim. ovudan 2 gun sonra belli belirsiz bulantılarım vardı ama önemsenmeyecek kadar azdı . 6. un aksamı ıdrara sıkıstıgımı farkettım. 7. gun sabahı uyanmadan bu tuhaf sıkısıklık dikkatımı cektı normalden farklı geldı bana yoksa bu kadar erken test yapmazdım. bırde yılbasıydı o gun brazda bu yuzden test yaptım. yanı ben 7. gun idrarda gördum hastaneye kan vermeye gıttm aksam kanda da pozıtıf grmustum ama yanı genel olarak konusursak vudan 6 gün sonra dan başlayarak bat gectıkten 1-2 hafta sonrası bile gören var.

testn çoksa çokan sonuc negatıf oldugunda bu senı etkilemeyecekse ne zaman ıstersen o zaman yap ben öyle yapıyordum.

nce ıdrarda görup öyle kan tetsıne gıtmenı tavsıye ederım canım. idrarda görmeden gitmek pek anlamlı degl
Canım idrarda herkesin erken çıkmayabiliyor bizim gelin hamile idrarda çıkmadı .Kanda değeri 47 çıkmış tı .bünyeden bünyeye fark ediyor idrarda hemen çıkanda var çıkmayanda. En garantisi kan vermek o yüzden

herkes farklı ovulasyondan sonra 6. gün gören bile var. ben 7. gün gözle görülür şekilde evde testte gördüm. biraz karısık bır hafta gecırmıstım pek kendımı gözlemleyememıstım hatta ustunde hıc durmamıstım diyebilirim. ovudan 2 gun sonra belli belirsiz bulantılarım vardı ama önemsenmeyecek kadar azdı . 6. un aksamı ıdrara sıkıstıgımı farkettım. 7. gun sabahı uyanmadan bu tuhaf sıkısıklık dikkatımı cektı normalden farklı geldı bana yoksa bu kadar erken test yapmazdım. bırde yılbasıydı o gun brazda bu yuzden test yaptım. yanı ben 7. gun idrarda gördum hastaneye kan vermeye gıttm aksam kanda da pozıtıf grmustum ama yanı genel olarak konusursak vudan 6 gün sonra dan başlayarak bat gectıkten 1-2 hafta sonrası bile gören var.

testn çoksa çokan sonuc negatıf oldugunda bu senı etkilemeyecekse ne zaman ıstersen o zaman yap ben öyle yapıyordum.
Anladım cnm çok teşekkür ederim alakana Rabbim sağlıklı doğum hayırlı evlat versin inş.

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X